שלום... אני צריכה עזרה...

7Dayana7

New member
שלום... אני צריכה עזרה...

משהו בבקשה יכול לעזור לי?? אני צריכה לדעת מה העמדה של מפלגת קדימה בנוגע ל: *מדינה יהודית *יהודה ושומרון *ירושלים *גוש קטיף/עזה *שכר מינימום (בעד העלת השכר או נגד?) *קצבעות *ומפת הדרכים אשמח מאוד שתענו לי ותודה מראש

איציקB

New member
תשובה ממה שאני יודע

*מדינה יהודית תהיה אך ורק בשמירה או עיקרון אי קבלת זכות השיבה של הפלסטינים, כי ברור לכל (וגם ליוסי ביילין) שזכות השיבה תהרוג את המדינה היהודית. *יהודה ושומרון יוחזרו לערבים תוך שמירה על גושי ההתיישבות הגדולים. *ירושלים - שרון אומר שהוא לא יחלק את העיר אבל לטעמי אין לנו מה לעשות בשכונות הערביות המגעילות והמסוכנות של מזרח העיר. צריך לתת להם את השכונות ושיאכלו חרא. אני הייתי מציע הצעה יותר טובה. להחזיר את כל אום אל פאחם וסביבתה העויונת לערבים. הרי בלאו הכי הם תמיד אומרים שהם פלסטינים. אז שלום לכו. למה שיהנו מהביטוח לאומי שלנו? *אם אני לא טועה מעזה התנתקנו כבר....ככה שזה לא רלוונטי. *שכר מינימום לא יודע *קצבאות לא יודע *מפת הדרכים זה סתם כדי להשתיק את האמריקאים. בשטח רק אנחנו קובעים מה יהיה. כמו בעזה שעזבנו אותם להתעסק אם הבלאגן שלהם וזה רק מראה להם איזה עם יש להם. גועל נפש. חוטפים אנשים ושורפים מבנים שנועדו לעזור להם! פשוט לירוק לבאר שהם שותים ממנה! מקווה שמה אמרתי כאן נכון

למעלה