שלום ! אני צריכה עצה על הסבה

Ledi D

New member
שלום ! אני צריכה עצה על הסבה

אני צריכה עצה על הסבה: לא מזמן גיליתי תוכנית הסבת אקדמאים בירושלים, מישהו יודע יותר פרטים: האם ממוצע הנדרש כפי שרשום באתר של אונ' עברית הוא 75 - זה ממוצע של כל התואר או של כל חוג בנפרד צריך להיות 75 לפחות??? ועוד משהו- האם כדאי לי להעשות הסבה בגיל 30? האם זה לא מאוחר מדי להתחיל לעסוק במקצוע הזה? האם אני אוכל למצוא עבודה בתחום עם סיום ההסבה? תודה מראש ביי

SuperGirl 25

New member
לגבי הגיל-ממש לא נראה לי מאוחר מדי

מכירה כמה וכמה שהחלו ללמוד לאחר גיל 40... לגבי עבודה-קצת קשה לענות על "האם אוכל למצוא עבודה..." ימים יגידו...יש כאלה שמצאו מיד ויש כאלה שלא.

padal

New member
עצה להסבה לע"ס

למה שלא תתקשרי לאוניברסיטה, ביה"ס לעבודה סוציאלית טלפון:02-5881477 יענו לך שם אנשים חביבים ותקבלי תשובות מדוייקות ומעודכנות לכל שאלה שתשאלי. דרך אגב, את מספר הטלפון הוצאתי מאתר האינטרנט של האוניברסיטה. כדי להיות עובד סוציאלי כדי להתחיל עם מנה קטנה (אך בריאה) של תושייה ויוזמה. קחי את זה כטיפ לעתיד! זהו לגבי המנהלות... לגבי שאלתך השנייה לא, לא מאוחר לעשות הסבה בגיל 30. המקצוע מעריך אנשים בשלים עם נסיון חיים. רצוי לפני קבלת החלטה שתתעניני לגבי מהות המקצוע ותשוחחי עם אנשים מהתחום. אולי זה לא בשבילך בכלל??! לגבי מקומות עבודה- קחי בחשבון שהשוק מתחיל להיות צפוף, אפילו צפוף מאוד. אך בנתיים מי שמחפש עבודה מוצא. שיהיה בהצלחה.

ג שם

New member
בחלק מהעבודות גילך יהווה יתרון.

בחלק מהעבודות זה לא משנה ובחלק מהעבודות אני מניחה שלא תרצי להשתלב, אבל ממילא את צריכה רק עבודה אחת. והשאלה היותר רלוונטית היא האם תוכלי לפרנס את עצמך עם משכורת של עו"ס. בכל מקרה... בהצלחה.

doobe

New member
פרטים

היי קודם כל גיל 30 לא מהווה מחסום, לפחות לא מהבחינה הזו, אני חושב שזה גם הגיל הממוצע של תלמידי ההסבה. בקשר לאוניברסיטה העברית - ההרשמה לשנה הבאה כבר הסתיימה, עד כמה שידוע לי. בקשר לממוצע - בעיקר אם אין לך ניסיון קודם בתחום הממוצע הנדרש להרשמה הוא אמנם 75 אבל בשטח מתקבלים אנשים עם ממוצעים גבוהים יותר. חוץ מזה, הממוצע מתייחס לממוצע הסופי - לא של כל חוג בנפרד. לכל מקרה, אם את באמת רוצה את זה את תמיד יכולה לנסות הסבה במכללות, לפעמים, מבחינת מספר ימי לימוד ובהתאם מספר הימים הפנויים לעבודה עדיף יותר. והכי חשוב - בהצלחה!

למעלה