שלום. אני קצת לחוצה. אשמח לשמוע תגו
היי.. אני לא ממש מסתובבת בפורום הזה בדר"כ אין לי כ"כ מה לעשות פה אני בסה"כ בת 16 ולא מתכננת הריון בזמן הקרוב..
בזמן האחרון יש לי תחושה עמומה שאולי בטעות נכנסתי להריון.. אין לזה הרבה סיבות לקרות,יותר נכון אין לזה בכלל סיבות לקרות אבל אולי יש דברים שאני לא יודעת ואותם רציתי לברר.. את המחזור האחרון שלי קבלתי באיחור אבל זה דיי רגיל בכמה חודשים האחרונים אז קבלתי את זה כרגיל, הבעיה היא שהוא לא היה מחזור רגיל, אני תמיד מדממת מאד במחזור, והפעם בקושי היה דימום, זה היה כמו הפרשות רגילות עם קצת צבע אדום לפעמים.. וזה לקח יותר משבוע.. זה התחיל לעורר אצלי נורה אדומה אבל עדיין לא חשבתי על זה, אבל פתאום התחלתי להרגיש טיפה כאבים באיבר המין ובבטן התחתונה, מין דקירות כאלה. גם בתקופה שחשבתי שהיא היתה מחזור(או שהיא היתה באמת) היה לי קצת כאבים רגילים של מחזור.. יש לי גם דופק מהיר לפעמים או הההפך קושי לנשום, חולשה וסחרחורות(שאותם יחסתי לחוסר המוגלובין שלי), קראתי כאן כמה תסמינים לתחילת הריון ואני לא יודעת אם אני מדמינת מרוב לחץ או שבאמת יש לי אותם כמו רגישות בפטמות ובחזה.. אני מחכה למחזור הבא שלי כדי להתבדות אבל אין לי סבלנות.. העניין הוא כזה.. יש לי חבר(או יותר נכון היה עד לפני חודש) והכי רחוק שהיה ביננו זה היה חדירה חלקית כך שבעקרון אני עדיין בתולה.. השאלה שלי היא אם ע"י חדירה חלקית אפשר בכלל להכנס להריון??... האם הנוזל שלפני הגמירה(הקצת רטיבות שיש להם לפני שהם גומרים, עד כמה שאני יודעת גם בו יש זרעונים) יכול להכניס להריון????. במיוחד שהוא אפילו לא הגיע עמוק מידי.. אני מקווה שאני מדמינת את כל התסמינים האלה.. סליחה על הבורות והאורך.. אשמח לשמוע שאני טועה..
ותודה..
היי.. אני לא ממש מסתובבת בפורום הזה בדר"כ אין לי כ"כ מה לעשות פה אני בסה"כ בת 16 ולא מתכננת הריון בזמן הקרוב..