שלום. אני קצת לחוצה. אשמח לשמוע תגו

hellooo

New member
שלום. אני קצת לחוצה. אשמח לשמוע תגו

היי.. אני לא ממש מסתובבת בפורום הזה בדר"כ אין לי כ"כ מה לעשות פה אני בסה"כ בת 16 ולא מתכננת הריון בזמן הקרוב..:) בזמן האחרון יש לי תחושה עמומה שאולי בטעות נכנסתי להריון.. אין לזה הרבה סיבות לקרות,יותר נכון אין לזה בכלל סיבות לקרות אבל אולי יש דברים שאני לא יודעת ואותם רציתי לברר.. את המחזור האחרון שלי קבלתי באיחור אבל זה דיי רגיל בכמה חודשים האחרונים אז קבלתי את זה כרגיל, הבעיה היא שהוא לא היה מחזור רגיל, אני תמיד מדממת מאד במחזור, והפעם בקושי היה דימום, זה היה כמו הפרשות רגילות עם קצת צבע אדום לפעמים.. וזה לקח יותר משבוע.. זה התחיל לעורר אצלי נורה אדומה אבל עדיין לא חשבתי על זה, אבל פתאום התחלתי להרגיש טיפה כאבים באיבר המין ובבטן התחתונה, מין דקירות כאלה. גם בתקופה שחשבתי שהיא היתה מחזור(או שהיא היתה באמת) היה לי קצת כאבים רגילים של מחזור.. יש לי גם דופק מהיר לפעמים או הההפך קושי לנשום, חולשה וסחרחורות(שאותם יחסתי לחוסר המוגלובין שלי), קראתי כאן כמה תסמינים לתחילת הריון ואני לא יודעת אם אני מדמינת מרוב לחץ או שבאמת יש לי אותם כמו רגישות בפטמות ובחזה.. אני מחכה למחזור הבא שלי כדי להתבדות אבל אין לי סבלנות.. העניין הוא כזה.. יש לי חבר(או יותר נכון היה עד לפני חודש) והכי רחוק שהיה ביננו זה היה חדירה חלקית כך שבעקרון אני עדיין בתולה.. השאלה שלי היא אם ע"י חדירה חלקית אפשר בכלל להכנס להריון??... האם הנוזל שלפני הגמירה(הקצת רטיבות שיש להם לפני שהם גומרים, עד כמה שאני יודעת גם בו יש זרעונים) יכול להכניס להריון????. במיוחד שהוא אפילו לא הגיע עמוק מידי.. אני מקווה שאני מדמינת את כל התסמינים האלה.. סליחה על הבורות והאורך.. אשמח לשמוע שאני טועה.. :) ותודה..

פּוֹנְג

New member
אני גם מקווה שאת טועה - אבל

זה באמת יכול להיות שיהיה הריון מחדירה חלקית ומהנוזל שלפני הגמירה. הכי טוב זה לעשות בדיקה ביתית להריון. זה עולה בסביבות 30 ש"ח. את לא צריכה מרשם בשביל זה. ובשלב הזה, זה יזהה הריון גם לא בשתן הראשון של הבוקר, כך שאת לא צריכה להכנס עם זה הביתה, אם את חוששת. אני מציעה שתעשי את זה כמה שיותר מוקדם כי אם חס וחלילה את בהריון, פשוט יותר לטפל בהריון צעיר (בהנחה שתרצי לעשות הפסקת הריון) מאחלת לך מכל הלב שזו סתם אזעקת שוא.

מעיןבר

New member
הלו גם לך...

לצערי הדרך היחידה לדעת האם נכנסת להריון היא ע"י ביצוע בדיקה ואם את חוששת - כדאי מאוד שתעשי. לפי מה שאת מספרת - בהחלט יש סיכוי. גם בפליטה המוקדמת יש מעט זרע ואם הוא הגיע לנרתיק בזמן חדירה חלקית אז קיים סיכוי להריון. אני מבינה את חששותיך ואת הלחץ אבל מציעה לך לפנות קבל עזרה מאמא או אחות גדולה שיוכלו אולי להבין וכן לפנות רופא נשים. יש גם ארגונים כמו "דלת פתוחה" שיכולים לעזור במידה ואכן יש הריון לא רצוי והם גם שומרים על חיסיון ולא יספרו לאיש אם אינך מעוניינת בכך. את מוזמנת גם לפנות אלי במסרים ונשמח אם תעדכני אותנו.

m i c h a l y

New member
שלום לך../images/Emo140.gif

את באמת נשמעת קצת לחוצה (איך לא?) ואני אנסה לתרום מידיעותיי. ראשית, אני ממליצה לך לעשות בדיקה ביתית. את לא חייבת להיעזר בשתן הראשון של הבוקר כך שתוכלי לשמור על חשאיות הבדיקה (כלומר לא חייבים לעשות אותה בבית). כן. עד כמה שאני יודעת יש מצב שנקלט הריון כתוצאה מחדירה חלקית ללא הגנה. אני לא יודעת עד כמה חלקית, אבל כרגע זה לא ממש משנה. כדי לקבל תשובה צריך להפסיק לשער השערות ופשוט לבדוק. אני חייבת להוסיף כאן מידע שיוכל לעודד אותך קצת. קורה פעמים רבות שבמהלך גיל ההתבגרות מערכת הפוריות של האשה נמצאת בשלבים של התגבשות, ולכן אין אף רופא נשים שירים גבה כאשר ישמע שהוסת החודש היתה דימום קלוש בלבד. בנוסף, את רוב התסמינים המעידים על הריון נורא נורא קל לדמיין. אני, מהעבר השני של המתרס (כלומר מתה להיות בהריון) הצלחתי בנסיונות הראשונים לקבל כל תסמין אפשרי (ולא סבלתי משום תסמין קודם לכן): בחילות, סחרחורות, חולשה, כאבים בבטן התחתונה - הכל! אמנם את לא מקווה להריון כרגע, אך הלחץ סביב הנושא בהחלט יכול לעודד היווצרות תחושות אלה... ולבסוף, הייתי ממליצה לך בכל אופן לבקר אצל רופא נשים. אל לך לחשוש מנושא החשאיות, כל הרופאים מחויבים לכך, וכראייה אני יכולה להעיד על עצמי - הפעם הראשונה בה ביקרתי אצל רופא נשים (כדי לקבל אמצעי מניעה...) היתה אצל רופא שהוא גם אחד החברים הכי טובים של אמא שלי. מיותר לציין שלאחר שאמרתי כי אימי כלל לא יודעת שהגעתי אליו כל הנושא נשמר בסוד עד שהודעתי לו אחרת. אני חושבת שחשוב שתבקרי אצל הרופא כי ייתכן ויש סיבה אחרת למה שתארת, ובכלל - כדאי שיהיה באמתחתך מרשם לגלולות כדי למנוע את ההתקף לב הבא...
. מוזמנת לשאול עוד שאלות, ובהצלחה, מיכל.

hellooo

New member
תודה לכל מי שהגיבה..

ממש ממש תודה.. מצד אחד הלחצתן אותי כי חשבתי שתגידו שאין מצב בכלל, אבל מצד שני עודדתן אותי..:) המון המון תודה.. אני אשתדל לעדכן, ואני אשמח להגיד שזה היה דמיון..:)

hellooo

New member
עדכון משמח.. ../images/Emo13.gif

אוקיי.. אז הבטחתי לעדכן.. לא התאפקתי היום ועשיתי את הבדיקה.... התוצאה היתה שלילית..
אז שוב תודה לכל מי שהגיבה..

m i c h a l y

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איזה יופי!

זכית בתואר "השלילי המאושר ביותר" של הפורום! מוזמנת להישאר כמובן, אך להצטרף רק לאחר תכנון מראש
מיכל.

למעלה