שלום אני רוכב מתחיל

emissary

New member
שלום אני רוכב מתחיל

אני גר בנתניה, והייתי רוצה למצוא קבוצה לרכוב איתה. האם אתם מכירים אולי גם מסלולים שאני יכול לבוע קרוב לנתניה?(קרוב בגלל שאין לי אוטו).

Eyal Hershtik

New member
נתניה עיר היהלומים .....

קודם כל ברוך הבא ! רוב הקבוצות שמתארגנות כאן בפורום ובכלל בארץ מטיילות בכל רחבי הארץ כך שאם אתה נייד (וגם אם לא ) אתה מוזמן להצטרף ,תמיד יש אפשרות לתפוס טרמפ. מסלולים באיזור נתניה שאתה יכול להגיע ולחזור ברכיבה הם : 1.נחל אלכסנדר 2.פארק יקום ואיזור שפיים-געש . דרך אגב אני מבקר מדי פעם בנתניה ומכיר את האיזור אם יש שאלות אתה מוזמן לשאול ..... אייל הרשטיק

רֶשֶף

New member
לא רק יהלומים, גם זהב ..... ../images/Emo3.gif

הרבה זהב. בשיניים, בגורמטים, בשרשרים... למה לא תספר לו על שביל ישראל. זה הרי היהלום שבכתר. (נו... מצאת לך כבר עם מי להתכרבל בשק"ש ב"ערב סובב"?)

Eyal Hershtik

New member
תשמע....

אחרי התמונות משבת הביקוש רק עולה

IlanShacham

New member
אפרופו התמונות משבת

אני ראיתי כבר שלושה שהעלו תמונה לכרטיס האישי שלהם (אתה, Willy ואני). רונן עשה עבודה טובה.

yuv R

New member
../images/Emo2.gif למה רק לי זה לא עובד ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

yuv R

New member
אל עג'אל מן אל'שטן ../images/Emo6.gif

עובד גם עובד רונן - כבוד ותהילה ! תמונות מעולות!

IlanShacham

New member
../images/Emo11.gif כאמור, הסופ"שים הקרובים שלי

כבר Fully Booked (ולאו דווקא בענייני אופניים) כשיתפנה לי אני אודיע לכוווווווולם

tiranm1

New member
מוחקים כאן גם הודעות הומוריסטיות ??

או שחלילה פגעתי במישהו ?? מישהו מיהר ללחוץ על ההדק ?? החיפזון מהשטן !!!

Ronen B

New member
ורק הסנדלר הולך יחף....../images/Emo6.gif

ואולי זו ההזדמנות להודות לכולם על התגובות החמות בנוגע לגלריית התמונות
. העונג כולו שלי
רונן.ב

אם כך ....

אני מציע לך לארוב לאילן וברגע שהוא מתפנה מההתחייבויות הנוספות שלו לארגן טיול נוסף ואז נדאג שגם הצלם יופיע במצלמתו

emissary

New member
תודה רבע על התגובה המהירה

בפעם הראשונה שלקחו אותי, בסוכות, לרכיבה רצינית (לפחות ככה אני חשבתי) נסענו מרעננה דרך שדות והגענו ליקום, שם עשיתי את הסינגל (אתם מעברתים למה?) הראשון שלי, ואפילו כמעט נפלתי :). אח"כ הייתה מן עליה עצבנית להר, וכמובן חצי עשיתי עם האופנים לידי, ואת הירידה עם המדרגות אין על מה לדבר... אבל יש עוד ירידה באמצע שאותה הצלחתי לעשות :). אחרי כמה ימים הייתי במסלול של אליפות הארץ, שבוע לפני התחרות. המקום ממש יפה, ממש נהנתי, העליה הארוכה ממש הרגה אותי, וגם העליה הטכנית הראשונה, אף על פי שאחרי כמה ניסיונות הצלחתי לעלות עד הסוף ושוב הרגשתי ממש טוב עם עצמי:). אני מקווה לעוד רכיבות נעימות.

למעלה