שלום אני רון ויש לי כמה שאלות =\

NexTime

New member
שלום אני רון ויש לי כמה שאלות =\

שלום קוראים לי רון, לפני פחות מחצי שנה קניתי iRiver PMP-120 בארה"ב ועכשיו אני רואה שאין לי שימוש בו, אני רוצה לעבור לנגן הרבה יותר פשוט כמו H10 או אייפוד מיני הבעיה שאני לא יודע מה להחליט... אז יש לי כמה שאלות למי שיש H10 או מיני אייפוד (או שניהם זה הכי טוב :D): -ראיתי את האייפוד מיני במציאות אבל לא את ה-H10, מי משניהם יותר גדול? -האייפוד מיני מגיע רק עם USB לפי מה שכתוב, אפשר להטעין אותו מהמחשב? -ה-H10 נוח כמו האייפוד מיני? יש לו משחקים? אלה השאלות שלי...הדבר שבאמת מטריד אותי זה למכור עכשיו את האייריבר שלי שעולה בחנויות מינימום 2595 שקל...מה שאומר שאם יהיה לי מזל אני אמכור במחיר שקניתי שזה בסביבות ה-2000 שקל... תודה למי שיענה :D

bitonano

New member
תשובות...

אני בעל H10... 1. בטח פנים הם כמעט אותו דבר עם יתרון לאייפוד, בעובי האייריבר מנצח. 2. ניתן להטעינו על ידי USB בלבד. 3. ה-H10 מאוד נוח ופשוט להפליא. אין לו משחקים, אבל יש לו הרבה פיצ'רים אשר לא מצויים באייפוד: עיברית רשמית, תמונות, רדיו והקלטה. אתה יכול לקרוא את הביקורת שלי על המכשיר במאמרי הפורום תחת הכותרת BITONANO, או פה: www.tgp-il.net

bitonano

New member
תשובות...

אני בעל H10... 1. בטח פנים הם כמעט אותו דבר עם יתרון לאייפוד, בעובי האייריבר מנצח. 2. ניתן להטעינו על ידי USB בלבד. 3. ה-H10 מאוד נוח ופשוט להפליא. אין לו משחקים, אבל יש לו הרבה פיצ'רים אשר לא מצויים באייפוד: עיברית רשמית, תמונות, רדיו והקלטה. אתה יכול לקרוא את הביקורת שלי על המכשיר במאמרי הפורום תחת הכותרת BITONANO, או פה: www.tgp-il.net

NexTime

New member
הממ...

אם זה תומך בעברית מלאה אני יכול לקרוא שם טקסט עברי? כי אם כן זה מה שחסר לי...גם הרדיו זה יתרון שכבר ידעתי עליו אבל הדבר היחידי שמונע ממני להחליט זה שלא ראיתי את ה-H10 במציאות :S אם אני אראה אני אחליט...בכל מקרה ההבדל ביניהם הוא איזה 13$ אז לא משנה לי המחיר זה רק עניין של תכונות... ולא הבנתי אותך...ב"פנים"? אתה מתכוון לאורך, רוחב..או פנים כמו חוץ? ואם ה-H10 דק יותר מהאייפוד אז הוא ממש ממש דק...

TheRealDeal

New member
לא תומך בעברית מלאה..

רק עברית הפוכה ורק בID3 TAGS.. הH10 לא יותר דק מהאייפוד.. הם בערך באותו גודל, אולי המיני יותר קטן קצת. תחשוב מה אתה צריך מנגן ותקנה.. כמובן שאם אתה צריך קדיו והקלטות אז האייפוד לא בשבילך..

matke

New member
הוא לא ממש נשרט את האמת...

רק אצל הגדולים זה קריטי. למיני אפשר לקנות תיק של מצלמה בשתי שקל רק כדי לשים אותו בתיק....

NexTime

New member
מה קשור

אתה מדבר על אייסקין וגם לאייפוד ולאייריבר עדיף לשים, אבל זה עניין יקר...בשביל זה יש כיס =) והאמת שרדיו די חשוב לי אבל לא כמו נוחות כי מן הסתם יהיו לי מספיק שירים ככה שאולי אני אסתדר בלי שמוליק טיאר =)... וכן אני מוכר את האייריבר אם אתה רוצה דבר בפרטי

bitonano

New member
על ה-H10 אין שום שריטה חצי שנה

ולא הלכתי כמעט אף פעם עם הנרתיק שבא עם המכשיר.

למעלה