שלום...אני רועי ודיי חדש

royi00

New member
שלום...אני רועי ודיי חדש

כתבתי כאן כמה פעמים-אבל עכשיו אני כאן וזה סופי.. א.שלום וב.אני רועי כיתה ח שבט ניצני הנגב !!!!הנהגת דרום ב"ש! אני בצופים 6 שנים......וזהו... אז שלום רועי

היי!

היי רועי... אני נועה, שישסטית, מדריכה ו´, שבט שקמה אזור, הנהגת מרכז. ואני מקווה שתהנה פה בפורום... נכון פתחו לידכם שבט חדש? אתה יודע איך קוראים לו? ואתה בא לצופים בכיכר??? כי אולי נעשה שם מיפגש פורום...
נועה.

royi00

New member
היי נועה...

שבט חדש???לא ממש אבל יש סופה...שהוא דיי חדש... לצופים בכיכר-ב-ר-ו-ר!!! אם אתם עושים מפקש פורום אז סבבה תגידו... בברכה רועי..

היי רועי!!!WELCOME

אני מבטיחה שתהנה פה..:) אני שירי- שישיסטית (קשה לי להתרגל לזה....) מדריכת כיתה ה´- בנות.. שבט דקל- הר יונה- נצרת עילית ואין לנו שם לצוות ה´!!!! אז ברוך הבא!!!

הוא לא יוכל להיפגש ....

כי הוא עם מדריכים !!! כמו שאני לא אוכל להיפגש כי אני עם חניכים ...

איךא תה בצופים 6 שנים?!

אה, קודם כל, ברוך הבא...חחח ודבר שני, גם אם יש לכם ד´ בשבט, אז אתה רק 5 שנים, כולל את השנה הזאת שרק התחילה! חחחחחח זתומרת 4 שנים... אה אני גלי, כיתה ח´, 12 שנים בצופים, שבט מצדה (אין אין עליה, מתים עליה היא הגדולה מכולם) וגדוד מעפילים!

royi00

New member
אז ככה

את בכיתה יב´ וגם בכיתה ג´ יש אנשים בצופים-אומנם לא בגדוד ג´ אבל יש...

אני בכיתה ח´

ואני 4 שנים בצופים.... לא כולל השנה הזאת.... .ושוב פעם תסביר לי איך זה הגיוני? וממתי יש ילדים בצופים בכיתה ג´ אבל הם לא בגדוד? חחח

royi00

New member
גלי...את כיתה ח´?אז...

נפגש דיי הרבה השנה...ים אל ים וכו...... אני בטוח שנראה אחד את השני מתישהו... רועי

yuyu yop

New member
היי רועי (?!?!?) זכרתי???

אני יובל כיתה ו´ שבט יונתן (כי בלי יונתן אין הנהגה) גדוד מגל (אימפריה אימפריה) ו9 שנים בצופים. וגלי... הייתי חייב להעתיק קצת מצטער...

Purple Joti

New member
לא נכון!!

אני בחלוץ, שנה שביעית בצופים, והתחלתי בכיתה ג´ (אין הרבה שמתחילים בכיתה ג´...) ובגלל שאז לא היה בשבט גדוד ד´- הייתי 3 שנים ב- ה´!! אבל מאז התפתחנו!! יש לנו 2 גדודי ד´ ו2 גדודי ה´!! יי לנו!!...

היי ממצב?

אני נעם חמשושית מגדוד יזהר מצדה הנהגת ירושלים.... היום גמרנו באחת כי המורה לערבית לא הרגישה טוב! היי גלי דברי איתי בקשר למחר! אני דיברתי היום עם עדי ואיתמר מהגדוד שלך קשר למחר.....חחחח יאללללללה ביי

ברוך הבא!

אני דניאל שישיסטית שבט ערבה מדריכת ה´ בנים (גדוד אורן) הנהגת דרום לבנון. ונעם לי לא היה היום שעת 0 וסיימתי באחד וחצי במקום 2:20 אבל... מחר אני מתחילה ללמוד בתשע!!!! (כי אין לנו שעתיים ראשונות!) =) וזהו זה אומר שאני צריכה לקום ב8 מחר במקום 6:30

היי רועי ברוך הבא ../images/Emo24.gif

אני רועי שישסט מהנהגת שרון שבט נחשון מדריך ח´ תהנה

g i l i

New member
היי רועי..

אני גילי משבט נקרות הנהגת דרום כיתה ט´.. (היינו מאחוריכם במחנ"ק) וחוצזה אתה מוזמן להיות גם פה גם בפורום צופים דרום - לא לוותר על אף אחד מהם...

מי רותה לפגוש אותך בכלל?

חחח סתאאאם צוחקים איתך הייתי שמחה לצאת לים אל ים......אבל למה נראה לך שנצא?! אין סיכוי!!! אבל הלוואי....... ובכלל אתה מירושלים?(סורי לא שמתי לב) :) אם כן אז סי יו אין ים L ים! איזה מאגניבה אני.....חחחח

למעלה