שלום אני רוצה להפסיק את האנדרוקור לכמה ימים..

הקטלן1

New member
שלום אני רוצה להפסיק את האנדרוקור לכמה ימים..

אני כבר 3 שנים על הורמונים ואני ממש נזירה אין לי כמעט חשק מיני , מתחילים איתי גברים חתיכים אני נהנת להיות מחוזרת ושמתחילים איתי,
אבל קשה לי נורא לשכב איתם והכל בגלל ההורמונים שהפכו אותי לנזירה השנים עוברות וכל שעובר הזמן יותר אני נהית יותר ויותר נזירה ,
ואז אני אומרת לעצמי שחבל על השנים אלה של התנזרות מגברים , אבל אני יודעת שחוסר חשק מיני חזק יותר ומונע ממני להיפגש איתם ולקיים איתם יחסי מין ,
לכן אני חושבת להפסיק כמה ימים את האנדרוקור אולי גם אני אבדוק אם אני נהנת מסקס כי אני באמת שכחתי מה זה סקס , אני לא מעקלת שלוש שנים אני נזירה
ואני מרגישה שאני הופכת לנזרה עוד יתר שכשהשנים עוברת ,אני יודעת שהפיתרון להפסיק ליטול אנדרוקור , אני רק פוחדת שזה יפגע לי בשינוי ,
אבל אם אפסיק לכמה ימים או חודש לא מאמינה שזה ישנה לי משהו

rey77

New member
אם כבר בחרת לשתף נושא כל כך אישי

אז יש לי שאלה ברשותך ...

1. האם החוסר חשק מתבטא גם בחוסר סיפוק עצמי (מעשה אונן) ?

2. במידה והחוסר חשק הוא יותר בגלל דברים חיצוניים , יש סיכוי שלא
ההורמונים הם האחראיים לזה .

3. אני גם מתגעגעת לסקס נטול עכבות .. יש לי חבר ולאחרונה אני לא מוצאת את עצמי בתוך שלל הזהויות ההבטים של יחסי המין . ממש מורכב :(

4. שיהיה לנו שבוע טוב ומענג :)

המלכה CD

New member
ממליצה להתייעץ עם האינדו

(יש היום אימייל
)

תאמרי לה שאת מעוניינת לחזור לפעילות מינית והיא תאמר לך לאיזה מינון לרדת. הפסקה פתאומית לא מומלצת כל כך כי ברגע שתתלהבי מהסקס תרצי להפסיק שוב ושוב ושוב.
לפחות ממה שאני יודעת, מינון נמוך לא גורם לחוסר חשק מיני, אבל שוב, הרופא יודע יותר.

הקטלן1

New member
למי לכתוב ליונה גרינמן ? היא כל כך עסוקה.....

שמי אני בשבילה בכלל שהיא תענה לי קטונתי וקטונתי וקטונתי ,

יו איפה

New member
מנסיון זה לא יפגע לך בתהליך כל כך מהר בשלב הז

אבל, תמיד עדיף לא לעשות את זה בבת אחת ובייעוץ רפואי.

המייל של יונה גרינמן באיכילוב:
[email protected]

צופה121

New member
קחי בחשבון שמינוך נמוך=חלק מהT לא ייחסם

ויש לזה גם-כן השפעות (אני מניחה..) וכמובן צריך לשקלל את זה במערך השיקולים...

למעלה