שלום אני רוצה לספר לכם משהו

שלום אני רוצה לספר לכם משהו

נסעתי למרכז קניות ועמדתי בחניה שלהם. באו אלי שני אנשים ולא הבנתי אותם. הלכתי לקנות במרכז קניות ושחזרתי ראיתי עיקמו ידית של דלת ועקרו ידית החוצה. למה עונש בגלל אני לא שומע לא מבין אנשים זרים בחושך? מה אני עושה קודם משטרה או רק ביטוח? למה חמישה שומרים בטחונים ואף אחד לא מסתכל אוטו ממש ליד כניסה למרכז קניות?

Dannyk

New member
אגב היתי רוצה להבין אם אפשר ברשותך

איך זה קשור לפורום הנל? האם המכונית "התחרשה" בעקבות הנזק...
בכל מקרה אין ברריה אלא לתקן את זה ולקוות שבפעם הבאה לא יעשו זאת שוב

Dannyk

New member
פרצו לי את האוטו לא הבנתי

מה אמרת לא הבנתי אותם חושך? האם לא הבנת את השומרים ? יתכן והם אמרו שהם היו עדים למעשה או משהו כזה?

סליחה אני לא כותב ברור

מתי יצאתי מאוטו באו שני שומעים דיברו איתי. לא הבנתי אותם בגלל חושך והלכתי מרכז קניות. הם חשבו אני לא מבין אותם בגלל אני מזלזל. עשו נקמה ושברו ידית אוטו. שני אנשים שומעים הם לא שומרים. סליחה אני חרש כותב כמו שפת סימנים.

אביבים

New member
DANNYK אתה ממש עוזר חבל

בס"ד עליך אם אתה מתיחס כך למגבלה,, אתה ממש מוגבל תציע לו עזרה אם בכלל אתה מסוגל ואם לא לפחות תפנה אותו לפורום שיעזרו לו,,,,,,, אתה
לא מבין שהוא חירש וקשה לו להתבטא!!!

Dannyk

New member
אביבים אם הוא לא ענה להם והתעלם

בס"ד מהם אז הסיבה לפריצה היא זלזול. אבל אם הבנדאם אמר להם שהוא לא שומע ולא מבין אותם אז זה לא האנשים הללו אין צורך להאשימם. ואם כן בטח השומרים ראו אותם או עדים אחרים לפי טענתו שהמכונית היתה ליד השומרים, יתכן והשומרים אמרו לא והוא לא הבין. וכמובן שאני מבין שהוא חירש ואני יודע שלחלקם קשה להתבטא רק רציתי לדעת מדוע זה קרה. אם נראה שזלזלתי בו או משהו אבקש סליחה ממנו

צלף

New member
לחרשים הייתי ממליץ להחזיק פנקס ועט

בהנחה שדיבורך האוראלי אינו מובן, אזי כמו שעשיתי בטיול באירופה (שאז יכולת הדיבור והשמיעה באנגלית היתה דומה לחרשים) החזקתי איתי דף נייר ועט ובכל מקום הבעתי את רצוני ע"י כתיבה. אני מתאר שהיית יכול לפנות לשומרים ובקש מהם להסתדר עם שני הביריונים. ברור ששניהם היו בריונים אבל אולי פניה בכתב היתה מונעת תגובה אלימה... אני מנחש שהם רצו את מקום החניה שלך ושלא הגבת התנקמו ???

היה הרבה מקום בחניה

לא הבנתי אותם בגלל חושך לילה מיהרתי למרכז קניות שומרים לא מסתכלים בכלל רק בודקים ביטחון לא יודעים מי זה דיברתי ביטוח שולח מכתב מרכז קניות אולי עוזר

Dannyk

New member
האמת.. אי אפשר לדעת מי אלו האנשים

ואי אפשר לתפוס אותם הנחמה היחידה שהם לא עשו יותר מידי נזק לפי דעתי אם תשלח מכתב למרכז הקניות זה לא יעזור אני חושב שכדאי בפעם הבאה ( אם אתה בטוח שזה הם שגרמו נזק ) תעקוב אחריהם ותדע איפה הם גרים ותפנה למשטרה וזאת בהנחה שאתה תראה אותם שוב

WarFight

New member
למה לא דברת איתם?!?!

אז מה אם אתה מתקשה בלדבר או בלהגיד זה לא בושה תגיד לאנשים אני מצטער אני לא מבין תוכל להגיד שוב מה אמרת? זה מה שאני אומר אם אני לא מבין אדוני נראה לי שהפגנת זלזול ממש זילזול לכן אכלת אותה. האנשים הנ"ל שעשו את זה עשו מתוך רוע לב לא כפת להם והם ברברים תתבע את השומרי םעל אי מניעת פריצה רק אם היה הרבה חניה .. תגיד שהדפוקים(השומרים) התעלמו מהפריצה..

lavi33

New member
אי הבנה(!?)

לא הבנתי! חנית בחנייה לנכים, לכאורה התעלמת מההערות בהקשר ואח"כ גילית, כי נגרם נזק לרכבך? אני מגנה בחריפות את הנזק הנ"ל, מאידך התעלמותך מכך שרכבך חנה שלא כדין ובכך גרמת עוול לנכה פוטנציאלי שהיה צריך את מקום החנייה, מגונה אף היא. כל האמור כפוף לכך שעלה בידי להבין את סיפור המעשה לאשורו...

Dannyk

New member
איך הגעת למסקנה שזה חניה של נכים?!

מה שנעשה נעשה ואי אפשר לחזור אחורה עדיף ללמוד את הלקח ולהפנימו לפעם הבאה

למעלה