שלום אני רוצה לשאול משו ..

שלום אני רוצה לשאול משו ..

אפילו לא הסתכלתי מספיק כדי לדעת אם זה הפורום המתאים .. אבל.. אני תלמידת יב, השנה אמורה לגשת לבגרות באזרחות .. כיוון שאני לא מרוצה ממש מהמגן , החלטתי לא לגשת השנה .. אלא , לגשת אולי שנה הבאה .. וזה גם מלחיץ אותי האמת .. אז סתם כדי להירגע קצת , רציתי לשאול אם יש למשל.. ספר מיקודית באזרחות לבגרות חורף ? ואם ארצה לגשת, אז איפה אני אמורה להירשם ? .. תודה רבה , מראש!

יונה שו

New member
יש אומרים שאין מקריות בחיים...

אם הגעת לכאן, משהו את תלמדי, לא יעזור לך... אין לי מושג על מיקודית
, אבל יכולה להציע לך בפורום מורים בתפוז, או בפורום המורים הגדול - שם בוודאי יש מי שמבין באזרחות של חורף ... אבל יכולה להגיד לך, שכדי להיבחן במועד חורף, עליך להזמין בבית הספר שבו את לומדת, גם אחרי שסיימת אותו. ו.. האסטרטגיה שתוכלי ללמוד - וזה משהו שכדאי לשים לב מאד במבחנים (ובוודאי גם בפורומים) מה הכותרת... על מה מדובר... ורק אחר כך לכתוב. חוצמזה... מ'כפת לי... נהניתי מה"טעות" שלך. בהצלחה

לקח לך בדיוק דקה להתייאש מאיתנו?

אני לא יודע אם המגן שלך ישתנה כל זמן שאת תלמידה אינטרנית שלא נשארת כיתה. אני מקווה שאני טועה ושבמועד הבחינה הבא לא יחשיבו לך את המגן אבל אין לי מידע מספיק בשביל להיות בטוח. מלבד הפורומים שיונה הזכירה, תוכלי לשאול על מיקודית גם בפורום שמיניסטים בתפוז. (יש גם פורום 'תפוז מחפשים בשבילך אם אפילו טלפון למשרד החינוך לא יעזור). אם וכאשר לא תסתדרי עם החומר לבגרות, נוכל מאוד לעזור לך בתיכנון אסטרטגיה ללמידתו היעילה. בהצלחה!

למעלה