שלום. אני רוצה לשאול שאלה

גולן1010

New member
שלום. אני רוצה לשאול שאלה

בס"ד קודם כל אני מציין שאני יהודי דתי ולעולם לא אתקרב לדת שלכם המאמינה בישו. אל תנסו להטיף לי כעת. אם אראה רמיזה אחת קטנה ללמה הדת שלכם היא נכונה, אצא מפה במידית. השאלה היא כזו. מה, לכל הרוחות, ההבדל ביניכם לבין הנוצרים הקתולים? נוצרים קתולים מאמינים בישו, מאמינים שה' הוא האל האמיתי וכל זה. מה אתם שונים מהקתולים יימח שמם כופרי ה'? תודה רבה

גולן1010

New member
תיקון

אני לא יודע אם נוצרים נחשבים "קתולים"... אני מתכוון לנוצרים בכללי. פרוטסטנים וקתולים. אבל הבנתי שרובם הם קתולים.

בוא ותבין כמה דברים

1) קודם כל, אל תאיים עלינו !!! 2) אם אתה לא רוצה לשמוע את דעתינו בעניין השאלות שלך ולפי דבריך "אם תנסו להטיף לי אפילו ברמיזה אז אני אצא מפה. כך אמרת? אז איך אתה בדיוק רוצה שאנחנו נענה לך? אבל לא משנה אם תרצה להקשיב מה טוב, ואם לא תרצה להקשיב גם טוב :) 3) אז ככה, אנחנו לא דת !!! אנחנו בסה"כ מאמינים. דת נעשתה ע"י אנשים ולא ע"י אלוהים. 4) ההבדל בינינו לבין הקתולים היא שהקתולים משתחווים לצלב ולתמונה והם מאמינים שהצלב ורק לצלב צריכים להתפלל ולהשתחוות. אצלנו לעומת זאת, מאמינים רק בישוע המשיח ולא משתחווים לצלב או לתמונה. ובוודאי שאנחנו לא מתפללים לצלב או לתמונה. 5) כל הכבוד לך שאתה דתי. האם אתה יודע שיש גם אנשים לא רק דתיים אלא חרדים שמאמינים בישוע? אני יודע שאתה כרגע מגחך ואומר לעצמך איזה שטויות במיץ אני מדבר. נכון?! אז בבקשה קבל קישור של שמאמינים בישוע המשיח. ואז אתה יכול להגיד כל מה שאתה רק רוצה. יחזקאל בשם ישוע המשיח

1ysrat

New member
צער לי יחזקאל גם אתה לא יודעה מה זה נוצרי כלל

וגם מה נוצרי קתולי שזה רק זרם אני חושב שכדי לראות את המצגות מין האתר זה להבין כלל מה נוצרי

ד ר א ל

New member
לדעתי עדיף להשאיר - גם בתור בדיחה טובה

וגם כדי להשאיר את כסילותו של האיש במקום. האם יש פה קתולי שנפגע מדבריו? אם כן - זה מבחן אמונה טוב למדי, לא?

ד ר א ל

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איזה בחור מצחיק אתה

גם נכנס לביתם של אנשים, גם מקלל אותם, וגם בא בדרישות מצחיקות.. חעחעחחעחע זה היה משעשע.. למה למחוק???

lion 7

New member
בסד , בצל אולי , למה למחוק?

אולי בגלל שדראל לא קתולי אז זה לא משפיע עליו , אני מתפלא עליך דראל אם נכנס מישהו לפורום יהודים באנגליה וקרא להשמדת הגזע היהודי, האם היה זה מצחיק אותי אתה חושב? למה שלא נרגיש את האחר הרי זה גם הארה בחסד האלוהי לא כך?

ד ר א ל

New member
אהלן ליאון חחח אכן הצחיק אותי, כסילים מצחיקים

אם מישהו היה נכנס לפורום יהודים באנגליה, יכול להיות שגם הייתי צוחק, יכול להיות שלא, אני צוחק הרבה.. ומהרבה דברים. כל דבר כמעט. ולעניין - אם הייתי נפגע, הייתי מבין שיש פה הזדמנות פז שמנסים אותי מלמעלה, זה מבחן רוחי. כי לא יתכן אדם מאמין שנפגע משטויות כאלה.. אדם נפגע מעיד על עצמו שרחוק הוא מאמונה ודבקות באלהים.. אדם מאמין - לא יתכן שיפגע משום דבר.. אבל "מאמין אמיתי" מקביל בעיני לישוע מנצרת, ולתלמידיו שהשיגו עם הזמן מעמד שווה מבחינת ידיעת עצמם. אז מדובר על דרגה גבוהה מאד.

האם לא כתוב שדרך ארץ קדמה לתורה?

גולן, שים לב לשנאה שלך שהיא הפרי של התלמוד. ברור שאתה זקוק לישועה! המשיח חייב להיות לא אחר מאלהים. הנביאים כולם מתנבאים על המשיח ומצביעים על האחד שיבוא לגאול את האנושות מהחטא. ישוע המשיח גאל והושיע אותך מהחטא הוא שילם את המחיר שהיה עליך לשלם. הוא אוהב אותך. ומכיר אותך יותר טוב ממה שאתה מכיר את עצמך. בְּרֵאשִׁית הָיָה הַדָּבָר, וְהַדָּבָר הָיָה עִם הָאֱלֹהִים, וֵאלֹהִים הָיָה הַדָּבָר. הוּא הָיָה בְּרֵאשִׁית עִם הָאֱלֹהִים. הַכֹּל נִהְיָה עַל-יָדָיו, וּמִבַּלְעָדָיו לֹא נִהְיָה כָּל אֲשֶׁר נִהְיָה. בּוֹ הָיוּ חַיִּים וְהַחַיִּים הָיוּ הָאוֹר לִבְנֵי הָאָדָם. וְהָאוֹר מֵאִיר בַּחֹשֶׁךְ וְהַחֹשֶׁךְ לֹא הִשִּׂיגוֹ. הַדָּבָר נִהְיָה בָּשָׂר וְשָׁכַן בְּתוֹכֵנוּ; וַאֲנַחְנוּ רָאִינוּ אֶת כְּבוֹדוֹ, כְּבוֹד בֵּן יָחִיד מִלִּפְנֵי אָבִיו, מָלֵא חֶסֶד וֶאֱמֶת. אלהים לבש בשר והפך להיות אחד כמונו, זהו המשיח המובטח לעם היהודי בראשונה וגם לשאר העמים. ישוע המשיח הוא הקרבן המושלם שבא לכפר על חטאיך. הוא מת בגלל שאתה חוטא, וקם לתחייה בגלל שהוא מצדיק אותך בדמו.

lion 7

New member
עד ששיפרד תמחק את השרשור

שהצחיק את דראל , נא לא להאכיל טרולים.

גולן1010

New member
אני ממש לא טרול

בסך הכל שאלתי שאלה ואני לא מבין למה כולכם כועסים עליי. אולי זה מראה רק שאתם פוחדים להודות באמת? בכל מקרה אני לא רוצה להתווכח איתכם. איש באמונתו יחיה. ועוד שאלה: ביוטיוב ופליקס ישנו משתמש בשם kmytel שהסרטונים שלו מובילים לאתר של יהודים משיחיים אפשר לדעת למה אותו kmytel עושה סרטונים שבו הוא מפרסם את אותו אתר, אך התוכן של הסרטון הוא בעצם פרסום שהאתר נותן שירותים של "תנו לחיות לחיות", "מתכונים", ועוד שטויות. זו פעילות מסיונרית. לגרום לך לחשוב שאתה נכנס לאתר מתכונים ולגלות אתר של יהדות משיחית. ואפשר לדעת למה "יד לאחים" מגנה אתכם כל כך? תודה רבה לא למחוק את הנושא. אני ממש אבל ממש לא טרול. אני שואל בשיא הכנות.

גולן1010

New member
אני מבקש שתגיבו לי על השאלה

אני רק רוצה שתענו על השאלה אני לא מבין מה הבעיה... אני ממש נעלבתי

1ysrat

New member
את התחושה זאות אניי הקבלת לרוב הפעם מהחברה

אני כבר לט כועסת אז אני עוצרת ועמה רגעים אז דרך התפילה עוברים קדימה אָבִינוּ שֶׁבַּשָּׁמַיִם, יִתְקַדֵּשׁ שִׁמְךָ, תָּבוֹא מַלְכוּתְךָ, יֵעָשֶה רְצוֹנְךָ כְּבַשָּׁמַיִם, כֵּן בָּאָרֶץ. אֶת לֶחֶם חֻקֵּנוּ תֵּן לָנוּ הַיּוֹם וּסְלַח לָנוּ עַל חֲטָאֵינוּ כְּפִי שֶׁסּוֹלְחִים גַּם אֲנַחְנוּ לַחוֹטְאִים לָנוּ וְאַל תְּבִיאֵנוּ לִידֵי נִסָּיוֹן, כִּי אִם חַלְּצֵנוּ מִן הָרָע. כִּי לְךָ הַמַּמְלָכָה, הַגְּבוּרָה וְהַתִּפְאֶרֶת לְעוֹלְמֵי עוֹלָמִים. אמן

זה לא קשור

להיעלבות, לפגיעה, לניסיון רוחני, או לאמיתות האמת הפורום הזה נועד למען הבן למען אלוהים למען ישוע לא בשביל לאחל מוות ורע למישהוא ולא בשביל כסילות או מליצות או ציניות שמהם אלוהים ביקש להתרחק ובטח שלא להיות שותף אליהם, כשמישהוא מדבר בצורה שהוא דיבר זה יותר עצוב מבחינתנו בשבילו ולא פגיעה בנו האם לתת לזה מקום כאן? בשום פנים ואופן לא מבחינתי בכל אופן

למעלה