שלום אני שירן

שלום אני שירן

אני חדשה פה ואני רואה את האוסי קבוע וזאת ממש יפה אין כמו סת' כהן יש לי שאלה מריסה ןראיין יחזרו להיות ביחד??

ayala65

New member
../images/Emo58.gif ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

וכן, הם יחזרו להיות יחדיו =] [לא זוכרת באיזה פרק.. אבל זה יהיה מתישהו אחרי פרק 17..]

Tinty

New member
../images/Emo58.gif

כמעט בפרק 219. סופית, בסוף 220

Sole Survivor

New member
היי--אני מסתכלת על התמונה

והיא די מזכירה את דוסון קריק לא בתוכן אבל לפחות בצורה חיצונית ראין-דוסון סת'- פייסי שניהם כאלה מצחיקים מריסה ג'ן שממש לא דומה לה בתכונות וסאמר וג'ואי שתיהן מאין טום בוי

Tinty

New member
סאמר - טום בוי?!?!

סאמר היא הפקאצה הכי גדולה בסדרה...

../images/Emo45.gif

אם לא היית אוהב השיר שלנו היית מושלם אתה אוהב השיר שלנו, נכון? (אה ולא היית אוהב את לינדסי..)

איימיס

New member
../images/Emo13.gifברוכים הבאים

אני עמית ואני בת (פשוט כולם תמיד חושבים שאני בן כי "עמית" זה שם של בן בד"כ...)

dht160

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני גיא,מנהל הפרום בין היתר. לגבי שאחתך. אז אומנם פו בהזהרת ספויילר אבל בגדול תדעי שזה משהו שיבוא וילך כל הזמן. זה בדיוק מה שידידה שלי שאלה אותי אמש שראינו את העונה הראשונה (כן. יש אנשים שבפיגור רציני. אני יודע שזה משפיל להגיד). היא שאלה אם למרות אוליבר הם יהיו ביחד ואמרתי שתחכה כי יקרו עוד כל כך הרבה דברים עד אז. גיא

Tinty

New member
זה לא כזה משפיל

טוב, לא כמו המצב עם החברים שלי (משום מה, אחרי חודשים של סירוב מתמשך, רק עכשיו הם נזכרו להתחיל לראות את The OC). עכשיו אני מנסה למצוא ספונסר שיסדר להם DVD של העונה הראשונה ב300 ש"חים חדשים עם תרגום. בתחילת העונה השניה הם יסתדרו לבד

Tinty

New member
חבר/הורה, שיממן את ההוצאה הגדולה

(אני הצעתי את אפשרות הרשת, אבל הם לא מוכנים לראות בלי תרגום)

למעלה