שלום, אני שמחה שמצאתי את הפורום

שלום, אני שמחה שמצאתי את הפורום

הזה, היות ואני מתלבטת רבות עם ילדי. 1.בתי בת ה-7 עד לפני כמה חודשים הרטיבה כל לילה, ועכשיו מדי פעם. שמתי לב שזה קשור בכל פעם שהיא רבה עם חברות בבית הספר או בכל פעם שאנחנו כועסים או צועקים עליה. לאחרונה חל שיפור רב, האם יש מה לעשות בנדון? (לפי האבחון אינה זקוקה לפסיכולוג...). 2. בני בן ה-4 נגמל בגיל שנתיים מפיפי, בבת אחת יום ולילה, מעולם לא הרטיב את מיטתו. אבל איתו יש בעייה של צואה. הוא מעדיף לעשות בתחתונים, היתה התקדמות משמעותית בחופש הגדול וכבר עשה מספר פעמים בשירותים. לטענתו מסרב לעשות בגן בשירותים, ומעדיף בבית, לכן מתאפק (רק שלא תמיד יכול ) לפעמים עושה בגן וטען שילדים לועגים לו כשהמטפלות מחליפות לו והם עומדים וצוחקים (שוחחתי עם המטפלת ואמרה שהיה ילד אחד שלעג לו וטופל). הבאתי מהספריה המון ספרים אבל נראה שהוא מסרב. לפעמים אני לוקחת אותו והוא עושה את צרכיו באמבטיה. ואז או שמסיים או שעובר לעשות בשירותים עם ישבנון. מה דעתך? האם אנחנו בדרך הנכונה? או שצריך טיפול נוסף והיכן מטפלים (רופא המשפחה טען שלא צריך טיפול עד גיל 4).

האם יש ימים ושעות שמקבלים תשובה

כבר עבר הרבה זמן ואין תשובה, אז למה לנהל פורום? ממש התאכזבתי. אשמח לקבל תשובה לשאלותי.

לבעלת האופנוע

שלום רב דבר ראשון יפה מאד כי ביתך נגמלה מהרטבה בלילה לא מזמן וכך מגיעים לה חיזוקים. ייתכן מצב של רגרסיה בשל הדברים שמנית לעיל. אולם אם המצב משתפר במה צריך לטפל ???? בהקשר לבנך בן ה 4 כדאי כי ייבדק ויאובחן מדוע מעדיף לעשות צרכיו בתחתונים. לדעתי הבעייה הינה בגן כדאי להעזר עם הגננות שידאגו להושיבו על האסלה באופן יזום. מקווה כי הינכם בדרך הנכונה בהצלחה ד"ר יוסי בנימיני

אינני יודעת מי מושיב אותך בכח לנהל

את הפורום אבל זה בהחלט נראה לעין, חבל, מצאתי מקום כזה ומאד שמחתי. התאכזבתי!!! (כגודל הציפייה כן גודל האכזבה!). התשובות שלך הן על מנת לעשות את המינימום הנדרש כדי לענות לפונים וחבל. אין שום התייחסות חוץ מ- פני לרופא א, ב, ג. אין שום תגובה שמכבדת את מעמד של מנהל פורום. ובאמת שחבל. אולי תשקול לסגור את הפורום אם אין לך זמן ואין לך כח להתייחס לפונים אליך. אבל אם בכל זאת תחליט לנהל פורום אז אולי גם תשקול את התגובות. לומר לי שהגננות יקפידו להושיבו על האסלה זו בהחלט תשובה אבל אם טרחתי והתאמצתי ומצאתי את הפורום, לא נראה לך שאני מספיק נבונה כדי לומר להם כבר את זה? והן עושות את זה מהחודש הראשון של שנת הלימודים בגן. חשבתי שתוכל יותר לכוון אותי בתשובתך למה עלי לצפות מילד בן 4 מהו הצפי הנדרש מאמא לחכות עד לטיפול בכזה עניין, מה עליי לעשות כדי לנסות ולבקש ממנו להגמל מהי עקומת ההתפתחות בילדים בגילאים השונים בהקשר של גמילה, מה שכיח, ומה לא. חבל, באמת חבל. אצלך התשובות ומשום מה אתה מחזיק אותם אצלך ולא נותן תמיכה מקצועית כמתחייב מפורום כזה. מקווה שתשקול שוב ותענה במקצועיות כאילו שישבתי מולך. ואם אין לך/זמן/כח או מישהו מכריח אותך - סגור את הפורום או העבר אותו למי שאכפת לו.

אינני יודעת מי מושיב אותך בכח לנהל

את הפורום אבל זה בהחלט נראה לעין, חבל, מצאתי מקום כזה ומאד שמחתי. התאכזבתי!!! (כגודל הציפייה כן גודל האכזבה!). התשובות שלך הן על מנת לעשות את המינימום הנדרש כדי לענות לפונים וחבל. אין שום התייחסות חוץ מ- פני לרופא א, ב, ג. אין שום תגובה שמכבדת את מעמד של מנהל פורום. ובאמת שחבל. אולי תשקול לסגור את הפורום אם אין לך זמן ואין לך כח להתייחס לפונים אליך. אבל אם בכל זאת תחליט לנהל פורום אז אולי גם תשקול את התגובות. לומר לי שהגננות יקפידו להושיבו על האסלה זו בהחלט תשובה אבל אם טרחתי והתאמצתי ומצאתי את הפורום, לא נראה לך שאני מספיק נבונה כדי לומר להם כבר את זה? והן עושות את זה מהחודש הראשון של שנת הלימודים בגן. חשבתי שתוכל יותר לכוון אותי בתשובתך למה עלי לצפות מילד בן 4 מהו הצפי הנדרש מאמא לחכות עד לטיפול בכזה עניין, מה עליי לעשות כדי לנסות ולבקש ממנו להגמל מהי עקומת ההתפתחות בילדים בגילאים השונים בהקשר של גמילה, מה שכיח, ומה לא. חבל, באמת חבל. אצלך התשובות ומשום מה אתה מחזיק אותם אצלך ולא נותן תמיכה מקצועית כמתחייב מפורום כזה. מקווה שתשקול שוב ותענה במקצועיות כאילו שישבתי מולך. ואם אין לך/זמן/כח או מישהו מכריח אותך - סגור את הפורום או העבר אותו למי שאכפת לו.

למעלה