שלום אני שמחה שמצאתי פורום זה

• פותח הנושא in
  • פורסם בתאריך

in

New member
שלום אני שמחה שמצאתי פורום זה

אני בדיוק מנסה לבחור מה לקנות ונדהמתי מכמות הדגמים וחברות אז אולי תוכלו קצת לעזור לי אני רוצה משהו עם 1 + גיגה לא גדול חברה יחסית טובה ולא יקר(ככה זה סטודנטים):) יש המלצות???

weird dust

New member
SANDISK

חברה ממוצעת+ עד טובה. יש לה זיכרונות טובים וגם נגנים לא רעים. ניתן למצוא אותם בבאג או בזאפ. הנגנים שלה באים בגדלים של מ-256 מגה 513 מגה ו1024 מגה (ג'יגה). יש להם גם רדיו בילט אין בנגן.

in

New member
הכי זול זה 734 שח של Sandisk

האמת שחשבתי קצת יותר זול 1. אאא ויש שאלה איזה נגנים תומחים בעברית ואיזה לא???2 2. איך PRO1024MBProsound ? אניי כרעג רוצה לדעת איזה אפשרויות יש לי לתמרן בין איכות למחיר

weird dust

New member
נגני פרוסאוונד אינם מומלצים

והנגן תומך בדרך כלשהיא בהצגת שמות השירים בעיברית בזמן נגינה וגם זה הפוך.

stardust19

New member
יותר פרטים על מה שאת מעונינת

אם זה בין 4-6 גיגה , עם זה פלאש , עם זה HDD , עם זה 20-60 גיגה....הכל תלוי....תכתבי פחות או יותר על מה שאת רוצהjavascript:InsertIcon('
')

weird dust

New member
היא כתבה לא יקר

ככה שזה די ברור לי מה בסופו של דבר שהיא צריכה את הגיגה של סאן דיסק. מה שלדעתי מגביל זה המחיר - פחות הגודל.

in

New member
לצערי כרגע אני צריכה משהו

אמין וקטן וזול אני רוצה לשמש את זה גם כדיסק קונקי ככה שאני מעדיפה מעל 1 גיגה אם מדובר כבר ב 4 גיגה זה מקפיץ לי את המחיר איך הPROSOUND ???

יאיר B

New member
פרוסאונד זה רע מאוד - לא לקנות.

הסאנדיסק הוא נחמד. מעל 1 גיגה זה כבר פלאש. מדובר על יותר מ-1000 ש"ח (מתחיל לרוב ב-4G). יש לך סכום מוגדר או קו אדום שאותו לא תעברי? זה יכול לעזור להמלצות. הערה: קחי בחשבון שבנגנים טובים לרוב צריך לקחת גם כבל USB שיחבר את הנגן למחשב אם את רוצה להשתמש בו כ-DOK.

in

New member
הם לא באים עם כבל??

אין להם חיבור ישיר?? יש לי כבל של מצלמה זאה אותו אחד???

יאיר B

New member
הם באים עם כבל

הנגנים באים באריזה הבסיסית עם כל דבר שצריך כדי להפעיל אותם באופן בסיסי. לטובים שבהם אין חיבור ישיר, אלא עם כבל מתאים. לא יודע איזה חיבור יש לכבל המצלמה שלך.זה בדרך כלל חיבור קטן בצורת טרפז (כך זה בסאנדיסק ובעוד כמה).

in

New member
חשבתי עד 500 שח

אבל אם ההבדל כל כך משמאותי אולי אני אצתרך להגדיל את הסכום

יאיר B

New member
ב-500 ש"ח תוכלי לקנות נגן לסוג ג'

עדיף להשקיע קצת יותר או להוריד את הנפח כדי לקבל משהו איכותי.

stardust19

New member
למרות ש..............

תתפלאו אבל עם להתפשר בגדול על האיכות נין לקנות את UMAX VEGA ........אבל איכות........אהמממממ

למעלה