שלום אנשושים

suki da yo

New member
שלום אנשושים

רק קפצתי להגיד שלום.... מה קורה עם כולם? איך הולך? מה מצב האין קהילה פאגאנית בארץ , ומה הרכילות החדשה? חסר לי נורא להיות חלק מקהילה פאגאנית בצבא. חסר לי לדעת שאני יכולה לדבר על זה עם אנשים...

מי אגם

New member
מנצלת את השירשור...

באתי לביקור חפוז. שמחתי לראות שהפורום עדיין קיים, ושהרמה יחסית גבוהה
התגעגעתי אליכם... אבל לצערי אין לי הרבה חיים, ואני מנסה כל הזמן ל"ג'גלג" (מלשון ג'גלינג) בין צבא, לימודים וחברים... בדרך כלל הלימודים או החברים הם אלה שנפגעים
בכל אופן, אני לא נטשתי את הדרך שלי. אומנם אני פחות משקיעה בלימודים על פגניזם, אבל אני מסיימת עכשיו קורס מאוד מעניין על קריאה בטארוט, שנתן לי המון לחיים עצמם, ולא רק לקריאות. אני כל פעם מנסה לתאם עם רינה כדי שאני אוכל להגיע לקורס שלה - אבל תמיד משהו צץ באמצע ומפריע לי מלממש את זה...
אני מתכננת נסיעה לאירלנד אחרי השיחרור, לנשום קצת טבע, להיות עם עצמי, ולקחת פסק זמן מלדאוג לרגשות/בעיות/כספים/בתים של אחרים... אני מקווה אולי לפגוש איזו פיה או שתיים שתנעים לי את הזמן
זהו פחות או יותר. ראיתי כאן כמה פרצופים מוכרים, אבל גם חסרים לי כמה מהקבועים שנעלמו. איפה ג'סטין, לדוגמא? בכל אופן, לאלה מכם שעוד זוכרים אותי, התגעגעתי, ואני מתכוונת לעשות קאמבק רציני אחרי השיחרור (8 חודש למניאק...), או אחרי הפסיכומטרי (4 חודש למניאק הזה!). תשמרו על עצמכם, וחג שמח! היול הוא החג האהוב עליי, שמסמל את חזרתו של האור.

Nizzan Cohen

New member
שלום לשתיכן ../images/Emo13.gif

נקווה ליראות אותכם לעיתים יותר קרובות
.

למעלה