שלום אנשים! אני גלי ואני חדשה כאן!

שלום אנשים! אני גלי ואני חדשה כאן!

לדעתי האוסי (זה הכינוי שלו בשבילי) היא סידרה מ-ה-מ-מ-ת!!!! מה קורה?

כל מי שעשה את השיר שלנו

חייבים לשרוף אותו בגיהנום לנצח מצטערת אני מנסה להחזיק את עצמי, הייתי חייבת.

מה?!?!!?!?

לאאאאאאאאאאאאא למרות שמאווווד נעלבתי אני אהיה נחמדה ואתן לך הזדמנות שניה. דבר שני מה קורה?!?!

חחח מצטערת

לא אישי נגדך. אני מתעבת את הסדרה וכל מה שקשור אליה. אני רואה בנינט מקור כל הרוע בעולם.

Aviad1987

New member
תנסי יותר חזק

זאת הודעה קיצונית וחסרת תכלית לכל הדעות. אז לא עשו סדרה לטעמך... אני בספק אם מגיע לאנשים למות על זה. פעם הבאה דעות כאלה תשאירי מחוץ לפורום. ולא רק לנושא של השיר שלנו אלא בכל נושא! אין מקום להודעות כאלה בפורום תודה

זה לא קשור למה שאני מרגישה

בקשר לסדרה. זכותי להרגיש איך שבא לי ואני לא חושבת שזה מקומך להגיד לי איך להרגיש בקשר לסדרה הזאת. אמרתי את זה אך ורק כי זה לא הנושא של הפורום ולך מכולם אין זכות להגיד לי את זה כי אתה התחלת לדבר על זה כאן. התנצלתי בפני שאר חברי הפורום ולא בפניך.

Aviad1987

New member
להעביר ביקורות זה טוב

גם להגיד את מה שאת מרגישה זה טוב אבל יש דרכים וצורות מתי אני התחלתי לדבר על זה כן? שכתבתי על רן ונינט? סך הכל הבאתי השוואה. חוץ מזה שלא ביקשתי התנצלות אבל ההודעות הרדיקליות האלה (הודעות, לא דיעות) מקומן לא בפורום הזה זה כמו שיש מקום לאנשים שיבקרו את THE O.C אבל אני בטוח שלא תרגישי בנוח אם יגידו שכל מי שעשה את הסדרה הזאת צריך למות בגיהנום, ובצדק לא תרגישי בנוח. תקראי את ההודעה שלך שוב במבט מהצד.

אם זה יהיה בפורום אחר

ממש לא יהיה לי אכפת. ואני לא כל כך בטוחה אם היא\אתה לא מרגישים שאתם קוראים את ההודעה שלי מה שאני קוראת כשאני קוראת את החתימה שלה. אתם בטח מתעצבנים מזה או משהו כי אתם אוהבים את הסדרה, אני מתעבת אותה אז גם אני מתעצבנת.

Aviad1987

New member
אני חושב שהבנתי בערך

בלי שום קשר לשיר שלנו תלמדי לשלוט בעצבים שלך, זה חשוב לחיים וכל מה שאמרתי בהודעות הנ"ל תקפים (על דרך העברת ביקורת וכו') מה גם שלא ממש מעניין אותי מה היה בפורום באפי וכו', פה אין לי בעיה שתדברו על דברים אחרים כל עוד יש לזה צורה. תודה ויום טוב

חחחחחחחח

עשית ממני מרוקאית. בשבילי העולם מתחלק לשני חלקים - כל דבר - ונינט. אז.... אין כל כך סכנה שזה יקרה בנושא אחר. אבל אם זכותך להביע אהבה לנינט בפורום, למה לא זכותי להביע שנאה אליה?

Aviad1987

New member
אממ

תראי לי הודעה אחת שהבעתי בה אהבה כלפי נינט. אחר כך נדבר על הבעת השנאה שלך כלפיה. ומקור כל הרשע וכו' זה קיצוניות שממש מוזרה בעיניי, אם תסלחי לי

אני מבינה את זה

שאתה לוקח כל דבר שאני אומרת ברצינות כי אתה לא מכיר אותי, אבל אני לא **באמת** חושבת שהיא מקור כל הרוע.. מן הסתם. אני סתם לא סובלת אותה.. מפתחת כאלה תאוריות, זה בצחוק... וכן, וויכוח מיותר.

Aviad1987

New member
אה אוקיי

וואלה הגיוני לא לסבול בנאדם שלא מכירים ... יש לי את זה עם הרבה אנשים
ואני שמח שהגענו להבנה, המשך דיון על הOC נעים חחח

זה הגיוני לגמרי לשנוא מפורסם....

אם זה לא קרה לך, זה קצת מוזר -בעיני-. אז מה אתה חושב על השיער של ריאן?!!? נכון מקסים?!

Aviad1987

New member
פייר? לא עושה לי את זה

אני יותר בקטע של סאמר למרות שעד עכשיו היא מתנהגת בערך כמו הפריחה הממוצעת הישראלית שלא הייתי נוגע בה גם עם לייזר

למה, ממש לא

היא ממש חמודה היא כמו ג'קי. בתכלס גם אני יותר בקטע של סאמר. תמיד הייתה לי משיכה לצפוניות המפגרות האלה.

כשהייתי בפורום באפי

של סאנידייל בישראל, המנהלת הסוררת הכניסה אותי לכאלה טראומות כל פעם שדיברתי\אנשים דיברו על נושא שלא קשור לפורום. אז עכשיו בכל פורום אני מפחדת לדבר על נושא שלא קשור לפורום.

למעלה