שלום אנשים! אני חדשה פה ..

שלום אנשים! אני חדשה פה ..

מה המצב, ילדי אור הירח?? אני חדשה פה בפורומים, אשמח אם תדברו איתי ותשתפו אותי שמי שירי, בת 15 מזכרון איי סי קיו: 102469267 peace and love 4ever בייי בינתיים ותזכרו ש - "זה רק אור הירח" !

ברוכה הבאה לפורומינו

אני ניב בן 15 מרעות(ישוב ליד מודיעין) אני ילד אור הירח אך אייני מעריץ אותו אני מסכים עם אביב בדעותיו ואוהב את השירים שלו אני לא אוהב את אביב ואני חושב שהוא אפילו מנייק(2 אנשים מלווים אותו כל הזמן ומנפנפים אותנו כל הזמן זה לא מנייקיות??????) היית באור הירח? ומי מפה הולך למיליארד טועים(הופעה ב1.11.01)? יש לי גם אייסי 99527095

היי ניב ! ../images/Emo13.gif

דווקא מזמן לא הייתי בהופעה שלו ואני מאד רוצה ללכת .. פעם אחרונה שראיתי אותו הייתה כשהוא הופיע בשנטיפי ואת הופעת העשור שלו שמעתי ברדיו והיה לי כ"כ עצוב שלא הייתי שם.. יהיה טוב :) מה שלומך ככה ? קראתי הודעה שלך שרשמת שמוניקה סקס הופיעו בבי"ס שלך אז לרגע חשבתי שאתה מהבי"ס שלי כי גם אצלינו הם הופיעו, הייתה הופעה טובה :) להית´ בינתיים p&l 4ever

yellow cheese

New member
"עצב פנימי"...ניק פצצה...

יש סיבה לניקניים?! טוב.... אז ככה: ברוכה הבאה לפורומינו הקטן, הפורום הזה משמש כ"חממה" לילדיי אור הירח, מעריצים, מעריכים (ויש גם שונאים) את אביב... אני מקווה שתהני פה בפורום... נעשה ביחד חיים מצ´וגעים (הגזמתי!).. אני אישית לא מגדירה את עצמי כמעריצה כי זו מילה... הממממ...אגרסיבית לטעמי! אני מעריכה את דעותיו, מעריכה את סגנון הכתיבה המדהים שלו, חולה על השירים שלו.... אבל מעריצה?! לא חושבת.... טוב....אז קליטה נעימה. שלך, שירלי כהן מנהלת הפורום!

תודה שירלי ../images/Emo13.gif

אם יש סיבה לכינוי? יש הרבה סיבות, לא אפרט כרגע :) מעריצה, התכוונתי מעריצה את השירים שלו, מעריצה את הכישרון שלו, הבנאדם באמת מוכשר, יש שירים שפשוט גורמים לי לבכות .. מתי ההופעה הקרובה שלו ואיפה את יודעת ? מזמן לא הייתי בהופעה שלו ..אני מתגעגעת ;) ביי בינתיים p&l 4ever

yellow cheese

New member
היי עצב... ../images/Emo13.gif

הופעות קרובות? אני לא ממש יודעת.... גם אני לא הייתי בהופעה מאז הנוער ינהג אחרת בבאר שבע--->עיר מולדתי...בעעעע מאיפה אמרנו שאת ומה שמך האמיתי?! PeAcE & LoVe שלך, שירלי מנהלת הפורום
ד"א- אם את רוצה אני אשמח שתצרפי אותי לאייסי: 126582741 ביי מתוקה!

נהרס לי האיי סי קיו .. :(

שמי שירי מזכרון בת כמה את ..? יכול להיות שאני מורידה מחדש איי סי קיו, אז צרפי אותי: 102469267 :) P&L 4ever

למעלה