שלום אנשים....אני חדשה.... לא צריך לומר למה הצטרפתי נכון? אני לוטם בת 13 וזהו....מקווה להשתלב.....
ל לוטמוש New member 26/11/05 #1 שלום אנשים....אני חדשה.... לא צריך לומר למה הצטרפתי נכון? אני לוטם בת 13 וזהו....מקווה להשתלב.....
W whatascene New member 26/11/05 #6 חח זה בהחלט חור ואני צריכה לדעת.. אני נמצאת פה כבר.. 18 שנה =\ *בוכה*
ל לוטמוש New member 26/11/05 #9 אהה טוב חחח ואת בטח גרה בחלק המושקע...עם יש כזה זה סתם חור נידח בארץ ישראל!
W whatascene New member 26/11/05 #10 חח כן בערך אני גרה ליד המכון למרות שבחלק הצפוני של דרך יבנה.. איזה בתים יש שם =\ גאד כל כך טחונים..
ק קרניjack New member 26/11/05 #11 ונ"צ זה יותר חור. למרות שלא הייתי מעדיפה לגור באיזה עיר מסריחה שיש בה מה לעשות.
W whatascene New member 26/11/05 #12 חיפה? ת"א? ניו יורק? חח כל הערים הגדולות מסריחות, זה חלק מהעניין.. P:
ל לוטמוש New member 26/11/05 #13 המכון....חח סתם אזור.. בחיי רחובות אין מה לעשות חוץ מהקניון........ באיזה בצפר את?
W whatascene New member 26/11/05 #15 מה סתם אזור?זה המקום הכי שווה בארץ! P: גם הקניון לא משהו, אבל מצחיק לחשוב שיש בו שתי חנויות דיסקים.. חח ובעיר עוד 2.. איזה יופי לנו D: ואני מדה לה שיט
מה סתם אזור?זה המקום הכי שווה בארץ! P: גם הקניון לא משהו, אבל מצחיק לחשוב שיש בו שתי חנויות דיסקים.. חח ובעיר עוד 2.. איזה יופי לנו D: ואני מדה לה שיט
S Sweet Revenge New member 26/11/05 #22 וואוו.. היי.. עד קניון רחובות.. אחלה קניון.. [טוב בהתחשב בעובדה שביבנה אין קניון זה אחלה קניון..]
L Love Bem New member 26/11/05 #16 הייי אני מכירה אותך!!!../images/Emo23.gifאמממ.. ברוכה הבאה! את זוכרת אותי מפורום גריין דיי! אגב אנשים תגידו לה מזל טוב! היה לא יום הולדת לפני כמה ימים!
הייי אני מכירה אותך!!!../images/Emo23.gifאמממ.. ברוכה הבאה! את זוכרת אותי מפורום גריין דיי! אגב אנשים תגידו לה מזל טוב! היה לא יום הולדת לפני כמה ימים!
K keisamit New member 26/11/05 #19 יש לך שם בהחלט משוקסע ../images/Emo187.gif וזה בכלל לא קשור לעובדה שגמלי קוראים ככה. ^^