שלום אנשים .אני חדש ואני צריך עזרה

שלום אנשים .אני חדש ואני צריך עזרה

אז ככה בשנה האחרונה אני מרגיש שינוי בחיים השלי בעיקר ברוחניים אני מרגיש שאני פשוט נמשך לדת הנוצרית והייתי מאד רוצה להשתייך אליה! הייתי בחודש האחרון בארה"ב עם חברתי וכל שניה הצקתי לה ואמרתי לה בואי ניכנס לכנסייה הזזאת והזאת והזאת הרגשתי שזה פשוט קורא לי.... אם יש קהילה כזאת בארץ אני שאמח להשתייך אליה ולקבל עידכונים על הדברים שאני צריך לעשות כדי להשתייך לקהילה הנוצרית.. תודה

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifשלום לירן../images/Emo140.gifספר קצת על השינוי שאתה חש

בחייך הרוחניים, אפשר? מה הכוונה בנמשך לדת הנוצרית? כלומר חוץ מהרצון לבקר בכניסייה זו או אחרת.. מה אתה כן יודע על ישוע וחייו? ברוך המצטרף לפורום
בברכת האדון

אוקיי

אז ככה אני יודע על משהו עד כה ברמה בסיסית לפי מה שלמדתי בבית ספר ולפי מה שקראתי קצת באנציקלופדיה בישראל אין הרבה אפשרויות להיכנס לתוך מעמקי הנצרות ולכן אני צריך פה את עזרתכם אני מאמין בדרכו של ישוע וחש אליו חיבה עצומה זה מתבטא אצלי באופן אישי כל הזמן במחשבה "אולי הייתי צריך להיוולד נוצרי" בניו יורק קניתי די וי די שמספר את סיפור חייו של ישוע וגם ראיתי את הסרט "צופן דה וינצי" לפני שנה... גלו לי מה אני צריך לעשות ובאיזה דרך עלי ללכת.....

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifצופן דה וינצ'י ידידי הוא הכל חוץ מדרכו של

ישוע או האמת על הנצרות! שלא יטעו אותך
לפני שתחשוב על כיווני התנצרות אני מציעה שתתחיל לקרוא בברית החדשה שהיא המשך של התנ"ך בעיני הנצרות, ובמקביל תבקר בקהילה משיחית באזור מגוריך..ולצד זה..תתחיל להכיר את העולם הנוצרי משיחי, ותמצא את התשובות בתוכך לאט לאט אם תתפלל לבורא עולם בצורה כנה ואמיתית שיגלה לך את עצמו
לשאלות ספיציפיות יותר..אנחנו תמיד פה

מה את חושבת שאת יודעת עלי הכל

מי את בכלל שתחליטי במה אני מאמין ובאיזה דרך אני צריך ללכת אני שופך לך פה את הלב ומספר לך את השינוי שאני עובר ואת אומרת לי לברר באיזה כייון ללכת אני מאמין בישוע ובכנצרות בדיוק כמוך אין לך הסמכה להגיד לי דברים כאלה את לא כומר או אפילו לא קרוב לזה במקום שתקבלי אותי פה ותראי לי את הדרך לנצרות הדרך הסלולה את דוחה אותי על הסף

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifלירן../images/Emo140.gif

האמת שלא חשבתי לרגע שאני יודעת עליך הכל או אפילו חצי
כי אם כן ידעתי לא הייתי מנסה לברר איתך את עמדתך הכנה כלפי הנצרות! בכל מקרה אם נפגעת ממה שאמרתי לך אז אני מתנצלת בוודאי שלא היתה לי שום כוונה להעליב חלילה להפך, וכנראה שהובנתי לא נכון לצערי. אני אנסה להבהיר, כל הסממנמנים שהזכרת לגבי כמה אתה מכיר או קרוב מחיי נצרות היו בזה שאתה אוהב לבקר בכניסיות (כל תייר בחו"ל אוהב את זה כמעט
) ושראית את צופן דה וינצ'י שכל ישראל ראתה מבלי שזה מצביע על אמונה במיוחד ודווקא כי זה סרט אנטי ישוע ונצרות. בכל מקרה עוד הוספת ואמרת שכל מה שאתה יודע הוא "אז ככה אני יודע על משהו עד כה ברמה בסיסית לפי.." : מזכרונך מהבית ספר ומה שקראת באינצייקלופידות פה ושם, האם זה נראה לך ה-מקור ללמוד את הברית החדשה? שהיא עידן חייו של ישוע בארץ! הייתי מצפה מישהו שאומר לי שהוא אוהב את ישוע ואת דרכו וכלכך מרגיש מקורב לנצרות שינסה לפחות לקרוא את הברית החדשה שאם אינך יכול להשיג ידנית אז היא נמצאת ברשת בכל השפות כולל עברית, אבל אם אתה כן קראת את הבייבל ושכחת להגיד את זה אז אני מושכת את דבריי בחזרה ושוב מתנצלת אם הרגשת לא טוב מדבריי
.
דוחה אותך? נו באמת?
לנסות להכיר אותך יותר זה נקרא דחייה או העלבה? אני מקווה שהחברים פה הבינו את דבריי בצורה הנכונה- אנחנו לא משלחים מפה אף אחד אלא אם הוא רוצה ללכת
כל טוב לירן ואני שוב אומרת, אשמח שתישאר ושנדבר יותר, הפעם בלי עצבים או אי הבנות, מושיטה יד
עדין עצבני עללי?

Thoma

New member
סתם הערת אגב

ואני לא מפנה אותה כנגדך לירן חס וחלילה. רק שתדעו שעדיף לא להשתמש במילה כומר, בעברית כומר זה מילת גנאי למעשה. עדיף לדעתי לומר כהן, או כהן דת.

זה בסדר

אני קראתי את הברית החדשה בויקיפדיהלפני כמה חודשים אני לא חושב שזה מספיק לקרוא אני מחפש קהילה בארץ להשתייך אליה ושתדריך אותי בדרך לנצרות אני ביקרתי בכנסייות כי הרגשתי צורך להיכנס להתקרב לישוע ולא בתור תייר

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifהבנתי../images/Emo39.gifאז רק נשאר שתספר מאיזה חלק

בארץ אתה בכדי שנוכל להפנות אותך לקהילה קרובה ונגישה למקום מגוריך
... אם לא פה אז אתה מוזמן לפרט במסר. ושוב, אפשרי שנותרת עם תהיות ושאלות שקשורות לברית החדשה כי לקרוא בפעם ראשונה זה בהחלט לא מספיק בכדי להבין את הכל, במיוחד באספקטים הרוחיים, אז אם תשתף בכל שאלה ננסה יחד לענות ולהבהיר עד כמה שנוכל בחסד אלוהים
. אולי יש לך אתר זה כבר אבל אני אצרף בכל זאת, זהו לינק לברית החדשה ללא ניקוד (לפעמים זה יותר נוח): http://www.kirjasilta.net/hadash/index.html

אז ככה

אני גר בנתניה אם יש קהילה קרובה אני אשמח להשתייך אליה אני מחפש גם קהילה לחגוג איתה את חג המולד....... קראתי חלק מהברית החדשה זה ארוך ובלתי אפשרי לקרוא הכל יש קיצור או סיכום לברית החדשה?

למעלה