שלום אנשים אני חדש פה

golani12

New member
שלום אנשים אני חדש פה

ואני צריך עזרה יש לזפלין את השיר stairway to heaven שבטח כולכם מכירים. זה אחד השירים שאני הכי אוהב לנגן (גיטרה) וממש התאהבתי בו. עכשיו בטוח יש להם עוד כמה כאלה, רק שאני לא מכיר אותם ופה אתם נכנסים לתמונה. אני מחפש שירים של זפלין בסגנון הזה (הרבה סולואים). מישהו מכיר ויכול להמליץ? תודה מראש.

yoyoyud

New member
הייי ברוך הבא

עד כמה קשה אפשר לתת לך? אני מניך שled zeppein - heartbreaker יהיה לא קשה... סה"כ יש מלא... תנסה אולי גם את הבאים: whole lotta love, the crunge, immigrant song, לא חסר... תבקש עוד אם אתה רוצה... האמת שאני יותר מהמתופף, ופחות גיטריסט, אז אלא השירים שהתחלתי לנגן של לד בהצלחה!

yoyoyud

New member
מממ... תתחיל לשמוע דיסקים

חוץ מזה שתתקל בשירים שתוכל לנגן גם תהנה מלהקשיב למוזיקה טובה

golani12

New member
קודם כל תודה רבה על העזרה

אבל זה לא מה שחיפשתי אחי. הורדתי את כולם והשירים שהמלצת לי הם קיצביים בסגנון בלוזי (ברובם). אני מחפש שירים שקטים עם סולואים יפים כמו ה - stairway וכמו עוד שיר מדהים שיצא לשמוע רק עכשיו - Tangerine (דרך אגב הכרתי אותו בזכות האתר שלכם מה - battle of zeppelin) אז אם אתה מכיר שיר כזה אחי אני אודה לך אם תמליץ לי.

orrrrrrrrr

New member
הנה כמה:

gary moore- the loner- אינסטרומנטלי gary moore- parisienne walkways- אחד השירים שאני אוהב לנגן. gary moore- empty rooms- שובה לב! מקווה שזה מה שחיפשת, אם כן, אז יש עוד שאני אשמח להמליץ לך.. ד"א- אני נמצא פה בפורום, אך אני לא משתתף פעיל. מקווה לשנות הרגל זה

orrrrrrrrr

New member
ואיי רק עכשיו שמתי לב, שאתה מחפש

שירים של זפלין, ולא שירים דומים- (פאדיחות)

golani12

New member
זה בסדר אחי

אני אוריד ואשמע אותם בכל זאת תודה על ההמלצה

A L1

New member
תשמע...

Tea For One Thank You Going To California Over The Hills And Far Away The Rain Song Achilles Last Stand All My Love

למעלה