שלום אנשים..אני ליאן מהפורום השכן..

ליאן.

New member
שלום אנשים..אני ליאן מהפורום השכן..

יש לי שאלה.. איך מתקינים את ה greymatter ? אמרו לי שזה נורא פשוט, אבל לי זה נראה קצת מסובך.. אפשר לקבל הסבר כלשהו או תקציר להתקנה ? אני מאוד אודה.

0רחלי

New member
שלח לי מייל או תפוס אותי ב-ICQ

אני אשמח לעזור. במה בדיוק נתקעת?

איה@

New member
אהלן רחלי ../images/Emo26.gif

זו לא פעם ראשונה שאת מציעה את ההצעה שיכתבו לך באימייל, חשוב לי להגיד לך: הפורום הוא המקום לשאול שאלות וללמוד מהתשובות זהו המקום להעזר ולעזור ולא רק שואל השאלה לומד מהתשובה אלא כולנו - גם המשתתפים הסמויים (הקוראים ולא משתתפים באופן פעיל, ויש רבים כאלו) ולכן - נשמח מאד אם את התשובות במקום לענות באופן אישי באימייל תעני כאן לטובת כולנו. תודה! אגב - ליאן היא אישה
ומנהלת את פורום web cam בתפוז.
איה.

0רחלי

New member
איה ../images/Emo26.gif

אני לא אתחיל לעשות בפורום פינג פונג של שאלות-תשובות במקרה של בעיה טכנית בהתקנת סקריפט. השאלה לא היתה שאלה כללית אלא ספציפית למקרה מסוים של בעיות בהתקנה. במקרה הזה, הכי נוח לשאול ולהעביר error messages באימייל או ב-ICQ. אם זו היתה שאלה כללית בהחלט הייתי עונה עליה בפורום, ואני חושבת שכבר עשיתי זאת בעבר.

איה@

New member
כולנו עושים פינג פונג ../images/Emo87.gif

זו מהות הפורום. לא רק פורום זה אלא בכלל בכל הפורומים. אנחנו כאן בהחלט לצורך תמיכה עזרה, ומענה על בעיות, וכל מי שמוכן לתרום מהידע שלו לטובת הכלל - מבורך. כשנשאלת שאלה - ואת לדוגמא נותנת תשובה, אחרים יכולים להוסיף ולפתח את התשובה, אחרים מוסיפים עוד שאלה וכו´ וכולם לומדים. ויש עוד נקודה חשובה - יש כאן מנוע חיפוש, בהקשת מילה - אפשר לקבל את כל התגובות שמתקשרות למילה הזו. אחת המטרות שלי היא ליצור מאגר מידע - למען כולם. זו גם הסיבה שאני משתדלת לפתח את עמוד הקישורים והמאמרים - שוב לטובת כולם. רחלי - אני מקווה שאת מבינה את כוונתי ומטרתי, ואשמח אם תמשיכי לתרום מהידע הרב שיש לך בתחום. תודה.
איה.

ליאן.

New member
בהכל.

אני לא בדיוק מתמצאת בCGI וחשבתי שיש אפשרות להתקין את הגריימטר בלי להתמצא לגמרי. תודה בכל אופן.

CZ2

New member
יש לך גישה ל-CGI?

ליאן, יש לך גישה ל-CGI שלך? אם יש לך גישה, ואם יש לך תוכנת FTP, הסיפור הוא די פשוט.

ליאן.

New member
גישה ?

תגדיר גישה. אם הכוונה היא לקבצי CGI אז הם קיימים בתיקייה שהורדתי. וברור שיש לי FTP. אז מה הסיפור באמת ?

0רחלי

New member
השאלה היא ->

אם בשרת שלך יש אפשרות להתקין סקריפטי CGI? (יש ספריית cgi-bin?) קשה לי לענות "באוויר", באיזה שלב נתקעת ומה בדיוק את לא מבינה?

CZ2

New member
גריימטר

אם יש לך גישה ל-CGI אז העסק די פשוט - תעקבי אחר ההוראות שבקובץ install.html - הן מסבירות הכל שלב אחר שלב. תוכנת הFTP שלך צריכה לתמוך באפשרות לבצע CHMOD על קבצים שאת מעלה לשרת הווב, והשרת עצמו צריך לתמוך ב-PERL. האם התנאים הללו מתקיימים באתר שלך?

ליאן.

New member
אתם לא עוזרים לי בכלל.. ../images/Emo3.gif

הקבצים ממזמן נמצאים בתיקיית המתאימה בשרת, וקראתי, או לפחות ניסיתי לקרוא את קובץ ההדרכה שצורף לקבצים עוד לפני שבאתי לפורום. לא נעים לי שוב לחזור על עצמי, אבל - אפשר לקבל הסבר כלשהו או תקציר להתקנה ?

0רחלי

New member
ליאן ../images/Emo26.gif

קשה לי לעזור אם אין לי מושג איזה פעולות עשית ומה המצב כרגע! העלת את הקבצים לשרת ויצרת את הספריות? עשית CHMOD כמו שצריך? נכנסת ל admin.cgi? שינית את ה-configuration? באיזה שלב את בתהליך???

למעלה