שלום אנשים אני מודיע בצער רב

שלום אנשים אני מודיע בצער רב ../images/Emo7.gif

שלום אני מודיע בצער רב שאני לא יהיה כאן הרבה הרבה זמן. יש לי בעית סמים קשה ואני נרקומן אני כנראה אלך עכשיו למכון גמילה להשתקמות ואני אחזור מתי שישחררו אותי יכול להיות שזה יקח הרבה זמן אז רק רציתי להגיד לכם שמי שמחפש אותי אני לא יהיה זמין מלא זמן. ו...אני אוהב את כולכם תזכרו שמזרחית זה בדם ובנשמה ו.... אני כותב את זה עם דמעות גיליתי שהעולם קר ואכזר ושהאמת כואבת יותר מכל דבר אחר אז שלכם לנצח ותמיד נכנע לאהבה

אח שלי, אני פשוט מעריץ אותך עכשיו

נשמה, קודם כל אתה צריך להיות שמח תמיד ולא חשוב מה קורה. דבר שני אני מעריץ אותך על זה שאתה משקם את עצמך והולך לעבור דבר לא קל, אנחנו מאחוריך אחי, ותמיד נהיה פה בשבילך, אחי, העולם לא קר כמו שהוא נראה, יש בו חום ואת החום הזה אנחנו ניתן לך עד שאתה תהיה בסדר בעזרת השם, אתה רק צריך להאמין בעצמך שאתה יכול ומסוגל ורוצה לשנות את המצב, רק אז אתה תצליח אח יקר שלי, רק אז, אם תאמין ותרצה בכל ליבך, אני אישית, מאמין בך מאמין שיש בך את הכח לשנות את המצב, להחזיר את המצב לקדמותו ולא רק שאני מאמין בך, אני אוהב אותך אח יקר שלי, תשמור על עצמך גם אם תעבור דברים קשים אח שלי, ותדע שתמיד יש לך לאן לחוזר, לפורום הזה למשפחה הזאת של הפורום. אני אוהב אותך, ידידך, אלון זכריה

די אל תאמינו לו הוא עצבני פשוט../images/Emo10.gif

עומר תפסיק עם השטויות שלך בסדר?. אני מכירה אותך טוב, אתה לא נ רקומן ולא כלום, אבל אםאתה כותב כאלו דברים אתה רק עושה בושות לעצמך , ואל תאמינו לו חברים- עומר לא לוקח סמים, הוא סתם מבואס ואין לו מה לכתוב אני יודעת מה עובר עליו תנו לו להירגע. תאמינו לי שאני לא משקרת במילה נ.ב- עומר ----- אתה עושה לי בושות רק שתגע לך מה שיש ביננו הכל נופל על הפורום תתבייש לך כבר!!!!! ילדת החופים<<<<<<<<< אלין

אני לא עצבני ../images/Emo70.gif

אני לא עצבני ולא כלום אנשים יש לי בעיה אני מבנגג וזהו אז אנשים אני עושה לילדת החופים בושובת? אה אלין אני עושה לך בושות תגידי לי זה בושות???????

די... פה כבר נשברתי

אין לי כח יותר לשטויות האלה ואני מתחיל להתעצבן... בדרך כלל אני בחור רגוע והכל טוב ויפה, עד שמשחקים לי על הרגש. עומר, מה הקטע שלך???? קודם כל שתדע לך, עכשיו אני חסמתי אותך במסנג´ר שלי ובאי סי קיו מחקתי אותך, אני לא אוהב שמשחקים לי על הרגש, בכלל לא!!!!!!!!!! אין לי כח לשטויות שלך ותקשיב טוב אתה כן עושה בושות לאלין אבל קודם כל לעצמך. מה אתה רוצה להשיג פה??? מעכשיו, אין בינינו קשר עומר. אל תנסה אפילו לפנות אלי, כי אני לא אענה לך. ממני, כבר לא ידידך, אלון זכריה שמאד מאד עצבני עליך.

revivo21

New member
בשביל גרס לא הולכים לגמילה פשוט...

תפסיק לעשן אין בזה קריזים אז אם אתה רוצה להפסיק פשוט תפסיק לעשן בהתחלה זה יהיה חסר לך אבל תעסיק את עצמך בדברים אחרים ולאט לאט תרגיש שאתה לא צריך את זה בהצלחה

a251

New member
טוב אחי אני רואה שזה ...

באמת נכון אני יכול להגיד לך רק דבר אחד. אח שלי זה תלוי בך אם אתה רוצה אתה תצליח. אני מקווה שתחזור לפה בקרוב מאוד מקווה שתעבור את זה מהר ובקלות!!! בהצלחה אחי!!!*****רותם*****

למעלה