שלום אנשים!!! אני צופה חדש בסדרה...

שלום אנשים!!! אני צופה חדש בסדרה...

אני מוריד את הפרקים מהעונה הראשונה וללא תרגום אז זה קצת מבלבל. בכל מקרה אני רוצה לומר לכם שג'ניפר גרנר (שאכן הייתה הכי יפה באוסקר האחרון) לצערי הרב מזכירה לי בכמה סצינות את אחת השחקניות שמשחקות ב- CSI אבל זה לא משנה... שלום לכולם!!! מקווה שאוכל להשתלב..

ועכשיו לשאלה:

בפרק החמישי מה מחפש החבר של סידני (אני צופה חדש אז לא הספקתי לדעת את כל השמות של הדמויות + שמות של השחקנים) בקייט ג'ונס הזאתי? על איזה טיסה הוא מדבר? ובלי ספוילרים בבקשה. אני עדיין לא ראיתי את פרק 106(!)

מי זה ג'ק?

דני זה הבעל המת? להציל אותו ממה? למה שהוא יחשוב שיש לקייט ג'ונס קשר עם דני (הבעל?)? משהו יכול להסביר לי שוב?

קרלוצה

New member
כן, דני זה הארוס המת.....

(הם לא התחתנו הוא רק הציע לה נישואין) ג'ק הוא אבא של סידני שגם כן סוכן חסוי ב CIA וב SD6....... ג'ק רצה להציל אותו מהרצח כי הרי סיד סיפרה לדני את כל האמת על זה שהיא סוכנת סמויה ובגלל שעלו על זה שהוא יודע רצו להרוג אותו וג'ק רצה להציל אותו מזה ע"י אירגון טיסה יחד עם סידני אבל זה לא הצליח לו.....

קרלוצה

New member
כי גם סידני הייתה אמורה.....

"להימחק" ע"י SD6 בגלל שגילתה לדני אז הוא בעצם רצה להציל את שניהם....

אז מה הקשר לקייט ג'ונס הזאתי?

ומה לעזאזל הכתב רוצה מקייט ג'ונס? למה הוא מוצא את הסיפור הזה כל כך מוזר?

קרלוצה

New member
כי אחרי.......

שהוא גילה על הטיסה שהייתה אמורה להיות לדני ולקיית ג'ונס הוא חשד שהיה לו רומן איתה בזמן שהיה עם סידני, אבל מה שהכתב (וויל) לא יודע זה שקייט ג'ונס זה שם בדוי לסידני.....

עוד שאלה:

מה חיפשה סידני במשימה בלונדון אני חושב? כשהיא פרצה לבעל גלרייה ודיקסון התחזה למשהו שרוצה לקנות את הציורים. ומה סידני חושבת שהיא גילתה על אביה? אני לא יודע אם זה נכון או לא אבל מזה? ולמה שילמו לקייט ג'ונס כסף בשביל להתחזות למשהי שיש לה רומן עם האסור המת?

ועוד אחת...

הדוקטור שמנהל את הבית חולים למשוגעים מה הוא? ומה סידני רצתה מהמשוגע שניסה לחנוק אותה? אני חוב שאני צריך הסבר מלא על פרקים 5+6

humm

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif

אתה מפורום 24

Moreiro

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

אני בטוחה שתוכל להשתלב

קרלוצה

New member
../images/Emo41.gifברוך הבא איירה../images/Emo24.gif

לאט לאט אתה תתמכר יותר ויותר לסידרה, ג'ניפר גדולה בה.......
תהנה בפורום יש כאן אחלה חבר'ה

RenanaD

New member
ברוך הבא!!

מקווה שתהנה פה, אתה בטוח תשתלב... האנשים פה אחלה!!

inbal145

New member
../images/Emo39.gifברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

תהנה בפורום
אני ענבל, בת 14 מחולון

joyalfa

New member
אהלן איירה

אנחנו כבר מכירים ממקודם מהפורום של 24 אז מה...? החלטת בינתיים להעביר את ה7 חודשים עד ש24 תחזור עם זהות בדויה. סבבה בכיף. שמח שהצטרפת.

למעלה