שלום אנשים (חדש בפורום)

Reservoir Dog

New member
שלום אנשים (חדש בפורום)

אהלן חברים.. פעם שיחקתי במשחק הישן של מנג´ר ממש לפני הרבה הרבה שנים שעוד לא היו חידושים וזה.. ובמשך השנים לא שיחקתי ממש הרבה משחקים אבל תמיד שיחקתי דברים שהיו קשורים כמעט רק לספורט.. אז כמו אנשים רבים אחרים אני אוהב לעשות קאמבקים.. אז כשראיתי את הפורום הזה ישר ידעתי שהוא יהיה אחד מהם.. בכל מקרה אני מבקש קצת עזרה להכנס לתחום המנג´ר.. הייתי רוצה לדעת איפה אפשר להוריד את המשחק ,איזה גרסה הכי כדאי להוריד וכו´.. מצפה לתשובתכם המהירה.. תודה !

ליטן א

New member
המממ...

ברוך הבא לפורום (שגם יחסית חדש פה בקהילות תפוז).. אני מאוד שמח לשמוע (לקרוא) שהפורום הזה גורם לך לחזור למשחק המצויין הזה.. לגבי המנג´ר.. הפורום פה אינו תומך בהורדות בלתי חוקיות, ולכן, לא יפורסמו פה כתובות להורדה בלתי-חוקית של המשחקים.. לגבי הגירסה.. אין דבר כזה גירסה כדאית.. כרגע יש CM3, שמעודכנת לעונת 2001/02, וניתן להוריד עידכונים רשמיים מהאינטרנט (באתר הרשמי). בעוד חודשיים-שלושה, יצא לשוק המשחק החדש, CM4, שמציע המון דברים חדשים שלא ניתן לבצע במשחק הקודם. אז אני מניח שעכשיו מוכרים בחנויות את CM3, במחירים של טווח הריצפה, בגלל היציאה המתקרבת של CM4. אז תעשה את השיקולים שלך, מה כדאי לעשות..

Reservoir Dog

New member
הורדת המשחק

טוב קודם כל לא ביקשתי שתפרסמו ברבים גירסה להורדה של המשחק.. הייתי מעוניין לחזור לעניינים דרך אולי לא הגרסה הכי מתקדמת של המשחק כרגע..אולי גרסה פחות מתקדמת דווקא ואפשר לשלוח לי לפרטי איזה לינק להורדה זה מאד יעזור.. סה"כ אני לא מחפש עכשיו ללכת לחנויות להסתובב וזה.. חבל שאני ארד מזה זה משחק טוב..

תקנה את זה יא זבל

אני הוצאתי הרבה כסף על כל הגירסאות של מנג´ר עד עכשיו. אנשים כמוך גורמים ל-SI לא לרצות לשווק כאן את המשחק.

system Rulz

New member
אתה ממש גנוב אתה יודע?

מה אתה חושב שלאנשים יש כסף להוציע 200 שקל על משחקי מחשב? זה ממש טיפשות להגיד את זה....... אתה יודע, לא לכולם יש כסף בשביל משחקי מחשב! אני מבין את הצד של SI, אבל אני בחיים לא אשלם 200 שקל בשביל משחק מחשב ולא משנה עד כמה הוא טוב.

tomash11

New member
CM 01-02 עדיין עולה הרבה...

משהו כמו 190 וקצת שקלים...באותו מדף מצאתי אגב את CM 00-01 שעולה חמישים שקלים בלבד...

למעלה