שלום אנשים טובים

themeny

New member
שלום אנשים טובים

סטודיו אייקו (פחחחחח זה אנחנו... מני ויאיר
) עידכן את האתר בעבודות חדשות. בדף הראשי תחת NEWS תמצאו חמישה לינקים לעבודות החדשות. אתם מוזמנים להתרשם: http://www.studio-aiko.com תודה רבה על ההתעניינות.

3Dead

New member
מרשים מאוד !

הצגה מעניינת של המבנים. למה הדמוריל לא יורד ?

Maxshuk

New member
מעולה

אחלה מודלים. מפורטים ונקיים חומרים ממש טובים-רואים שליטה אבסולוטית בהבנת חומרים תאורה מעולה רנדר לא רע בכלל...נראה טיפה מלאכותי. מקסוול? כמה הערות: לא היה מזיק עם לשטיח בחדר CG היה displace קצת יותר איכותי.. העצים במכמורת קצת הורסים...הענפים שבורים (מבחינה זוויתית) לא טוב. עדיין..עבודות ממש מרשימות...אפשר לקבל קצת פירוט (תוכנה, זמן עבודה, רנדרר, מע' חומרים (בסיסית של התוכנה או של מנוע הרנדור), זמן רנדר) ליאור

Passo

New member
או הו...סחטיין

מה קורה יקירי ? שולחים לך מיילים ואתה לא מחזיר אה ??? טוב, עושה רושם שהייתי קצת עסוק עם העסק אז נוותר לך הפעם... אחלה עבודות יש לכם - כל הכבוד שלח לי הודעה לפרטי אם אתה רוצה לדעת מי זה :)

themeny

New member
תודה רבה

הדמוריל עדיין לא זמין. אני צריך להוסיף coming soon... תודה Maxshuk - לרוב אני משתמש ב VRAY (לעיתים גם ב SCANLINE הרגיל). אני אשמח לפרט אבל לגבי איזו עבודה? Passo הממממממ איי וונדר...

Maxshuk

New member
המממ...כולם? :]

איזה פורטפוליו מדהים...אחחח...אני זוכר רק שהתחלתי עם גרפיקה אתה כבר זכית בתארים (3dluvr).

מני סחטיין, יש שם אפילו עבודות

שעולה בהם ניחוח קל של, לא יודע איך להגדיר את זה אבל, לא פוסט אקליפטי.
אגב מאיפה השם אייקו?

Passo

New member
לא התכוונת...

ל"לא פוסט אפוקליפטי" ??? כמה שזכור לי אין לו יותר מידי עבודות אקליפטיות...

themeny

New member
שוב תודה

Maxshuk :) אתה יכול למצוא באתר שלי קצת MAKIN OF'S. בומס, מה אני יעשה, השותף שלי אוהב שמות יפנים ובכלל כל מה שקשור ליפן אז הלכנו על זה :)

למעלה