שלום אנשים יקרים שלי!

suki da yo

New member
שלום אנשים יקרים שלי!

אחרי תקופת נתק ארוכה, שלקחתי לעצמי מכל מיני סיבות, אני שוב פה. אתם לא תאמינו כמה שהתגעגעתי. יש לי קורס מדהים, חבר'ה הכי איכותים שיכולים להיות, צחוקים ומורל גבוה (וכל מי שירים אלי טלפון מוזמן לבקש ממני לשיר את אחד משירי המורל שלנו, אני אשמח)- אבל זה אחד הקורסים הכי קשים שהם לגו'בניקים, ואני חוזרת נורא עייפה. ואין לי אף פאגאן לדבר איתו, ופתאום, למרות שבעצם אני אוהבת את הסוליטריות שלי מאוד, היה חסר לי הקהילתיות. אז כל מיני סיבות גם גרמו לי לחזור, ולפחות בסופי שבוע אני אהיה פה. שבוע הבא, לרוע המזל, אני סוגרת, אז יקח לי זמן לחזור, אבל אל תחשבו ששוב נעלמתי. וקצת באיחור- איך היה יול, ואיך היה הסילבסטר? מה קורה עם כולם ואיזה דיונים מעניינים פיספסתי?

Nizzan Cohen

New member
חיחי ברוכה השבה ../images/Emo13.gif

יול היה מצויין לפחות לי
. את מוזמנת להיסתכל טיפה אחורה... מתקיים כרגע דיון על האטלנטיס... ולפני לא הרבה זמן חזר ג'סטין והודיע על פתיחת האתר
. את מוזמנת לעיין
.

נהדר לראותך!

אז מה זה בכלל הקורס הזה שאת עושה? בכל מקרה, את מוזמנת לסקור את השרשורים האחרונים. ארי-אל הבטיח איזה מגה-דיון על האנומה אליש, אבל זה אמור להיות מחר. לילה טוב ושבת שלום! -רובין עוטה המגבת.

suki da yo

New member
:)

הקורס שלי הוא קורס יעודי לקצונה- מה שאומר שבעוד 7 חודשים בערך, כשלכל החברות שלי יהיה מקסימום קב"ט, לי יהיה ארון. אני אפילו לא אספיק לקבל את הרב"ט:) אני אהיה קצינת קישור (ולכל המזלזלים בתפקיד הזה, אני חייבת להודות שבניית הגאווה בתפקיד בקורס הזה היא מאוד טובה, ואני גאה בתפקיד שאני עומדת לעשות). :) ~0O בכל מקום\ קורס יעודי הוא כמו חלום\ עם תג כחול ולא צהוב\ ושיהיה שבוע טוב O0~:)

למעלה