שלום אנשים יקרים

mogli8

New member
שלום אנשים יקרים ../images/Emo39.gif

אמש ראיתי בערוץ Reality תכנית שהציגה שיטת ריפוי חדשה (כמדומני) שבאה בצורת מדבקות. אולי אתם כבר מכירים זאת. התרופה נקראת Procarin ולפי מה שהראו בתכנית היא מועילה לאנשים רבים (כך בכל אופן זה היה נראה בטלויזיה). אני מצרפת את אתר האינטרנט של החברה שמייצרת את התרופה. שתהיה לכם שנה נפלאה, מוגלי

RomiVais

New member
מוגלי יקרה - ברוכה הבאה!!! ../images/Emo24.gif

ראשית, אני מתנצלת על האיחור בתגובה שלי, לא הייתי בבית השבוע. שנית, כמו שכבר כתבתי לך בנושא: "ברוכה הבאה!!" אני לא שמעתי על התרופה הזאת. אני אבדוק את האתר שצירפת... במקרה ולא בדיוק רשום שם, מה המדבקות עושות בדיוק? אני אשמח אם תספרי לי קצת על עצמך... שיהיה לך יום נפלא, שנה מצויינת, צום קל וגמר חתימה טובה, רומי

mogli8

New member
לרומי ולאנשים היקרים ../images/Emo54.gif

אני שכנה שלכם מהפורטל ליד (וואלה) שם אני מנהלת את פורום זכויות בעלי חיים. ליויתי את אבי שהיה חולה בטרשת נפוצה עד למותו באפריל האחרון, ובמשך שנים רבות אני עוקבת אחר התפתחויות הטיפולים והתרופות במחלה זו. ממש במקרה ראיתי את התכנית בטלויזיה שהציגה את הפרוקארין ונרגשתי מאוד למראה אותם אנשים שחל שיפור במצבם בעקבות השימוש במדבקות. מיד רצתי למחשב ומצאתי את האתר שצרפתי לכם. באתר יש פירוט רב בכל הקשור לזה ואפשר ליצור איתם קשר מיידי. אני שלחתי להם אי מייל כדי לבדוק אם התרופה נוסתה על בעלי חיים ותוך מספר שעות קיבלתי תשובה מהם, ולשמחתי היא לא נוסתה על בעלי חיים. האחות המקסימה שפיתחה את התרופה כתבה לי שהיא וחבריה שימשו "עכברי מעבדה". רק לידיעתכם, פיתוח הקופקסון התעכב שנים רבות מאחר ושלב הניסויים בבעלי חיים לא הצליח להם. רק כשניסו על חולים ראו שזה עובד. רבבות בעלי חיים קיפחו את חייהם בעינויים כשהחלו אותם במשהו שידמה לטרשת נפוצה אנושית - וכל זה היה לחינם. גם בשלב שניסו את הקופקסון בכדורים, עשו ניסויים במאות קופים שמתו כבר בשלב של הנסיונות להחלותם, ולבסוף עברו לניסויים בחולים. כואב לי הלב גם על בעלי החיים וגם על החולים שנאלצים לחכות כל כך הרבה שנים לפיתוח של תרופה. אם יש כאן אנשים שנושא זכויות בעלי החיים מעניין אותם, נשמח מאוד לארח אותם בפורום שלנו. אני מאחלת לכולכם בריאות ושתהיה לכם שנה קסומה. באהבה, מוגלי

RomiVais

New member
מוגלי יקרה!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

ראשית, צר לי מאוד לשמוע על אביך. צר לי גם ששאלתי שאלה שגרמה לך לכתוב על זה, שכן אפריל האחרון לא היה מזמן וזה בטח עוד טרי וכואב. אני באמת משתתפת בצערך. לגבי המדבקות, עד כמה הן באמת עוזרות? אני עדיין לא הספקתי לקרא את האתר שצירפת שכן היו לי הרבה עדכונים כאן, אבל יש משתתף/משתתפת בשם musmus שלא מסתדר/ת עם האנגלית וביקש/ה עזרה. אני הבטחתי לנסות לתרגם - אני מקווה שאני אצליח. בכל מקרה אני אשמח אם תכתבי לנו קצת על זה, אם אפשר. מאוד עצוב מה שסיפרת על הניסויים (הלא מוצלחים) שעשו בבעלי חיים. חבל שהם סבלו לחינם. אני אשמח אם תישארי איתנו!! מאחלת לך את כל הטוב שבעולם, ושתהיה זו שנה נפלאה ביותר מכל ה- לב רומי

למעלה