שלום אנשים יקרים

gilimoshe

New member
שלום אנשים יקרים ../images/Emo70.gif

אני צריכה את עזרתכם.... קרובת משפחה שלי עברה השבוע טרגדיה נוראית...אלימות קשה מצד בעלה, כרגע היא במעון לנשים מוכות עם ששת ילדיה (הקטן בן חצי שנה,בת 4,בת 6,בן 12,בת 14,בת18) כולנו במשפחה המומים ...לא ישנים בלילה,לא יכולים לאכול מרוב דאגה וכאב ואני פונה לכל מי שיכול לעזור ולתרום בגדים או מזון או כל דבר אחר..... אני לא מוצאת את המילים....אני פשוט המומה ו... בתודה גדולה, גילי

מיכל 1976

New member
אני מבינה את הכאב

זה לא קל.... אבל בשביל שיוכלו לעזור להם תירשמי מידות בגדים ובכלל רשימה של דברים שתוכל להקל עליהם

אם אתם צריכים יש לי בגדים

למסירה...לבנות בעיקר אבל גם ג'ינסים לבנים/בנות במידה 14-16 שקטנים כבר על בתי....אשמח להעביר אליכם

שוקולתה

New member
יש חליפה שיכולה להתאים לבן מקסימה

ולבת 18 נראה נחפש עם נימצא משהו

נירה63

New member
אנא כתבי את המידות ומה הם עוד צריכים

נשמח כולנו לעזור למשפחה.

שוקולתה

New member
יש לי לתת לך תצרי קשר

יתאימו לבת 18 מיכנסיים וחולצות וג'קט חדש פוטר בורדו מידה 2 ולבן מיכנסיים פיג'מה פוטר מידה 14-16 חולצה פוטר לבן צבע שחור עם הדפס הכל המצב מצויין מידה 14 עשיתי סדר בארון של הבת וביקשתי מביתי שתוציא לתרום אז רוצה מאוד מאוד לשמח אותך .תידאגו לשינוע

gilimoshe

New member
מידות בגדים של הילדים

שבוע טוב תודה על התגובות והרצון הטוב לעזור תודה ענקית....שאלתי אותה מה הם צריכים והיא אמרה שכלום כי היא כ"כ מובכת מהסיטואציה וכל הבלגן הזה שנקלעה אליו המשפחה ועדיין במצב נפשי קשה אבל אני מאמינה שבגדים יוכלו לעזור להם: מידות: לתינוק 6-12 חודשים, בת 4 במידה 6 בת 6 במידה 8 בן 12 מידה:18 בת15: חצאיות מידה S חולצה מידה 3 בת 18מידה 38-40 דברים שקשורים לתינוק:בקבוקים,טיטולים,מגבונים,וכו ומזון שוב תודה גדולה, הם נמצאים במעון לנשים מוכות אנחנו לא יודעים איפה ויש לנו רק קשר טלפוני איתם(טלפון ציבורי) הרצון שלכם לעזור ממש מחמם את הלב ואין לי מילים שיכולים להביע את הערכתי הגדולה, כל מי שיכול לתרום משהו ,אני מוכנה לשלוח כסף עבור משלוח חבילה בדואר. שיהיה לכולם שבוע טוב,גילי

שוקולתה

New member
מבקשת בבקשה למישפחות

ביגוד לבן גיל שנתיים לא יודעת מידות .מישהו יודע בערך גינסים וחולצות לחורף נעלים או כפםכפ מידה 41 או סנדל 40-41 39 או נעלי בובה למי יש לאישה אחת חולה נעליים מידות 42 נוחות 41 טלוי בגיזרה הנעל . מגפיים מידה 39 ונעלי ספורט לבנות מידה 39 חולצות אלגנטיות מידות 44 עד 50 ומיכנסיים גם עם יש לא מכופתרות לכמה נשים גם חציות גם עם גומי וגם בלי גומי למי יש מישחק מונופול בבקשה

למעלה