שלום אנשים יקרים .

ללי38

New member
שלום אנשים יקרים .

בחיים לא חשבתי לכתוב כאן. למען האמת, לא ידעתי על קיומו של פורום זה ואני בספק אם בעייתי קשורה לכאן. אני לא מכורה לסמים. עישנתי 3 פעמים כל חיי ולא נמשכת לזה. הכרתי בחור מדהים לפני שבוע. ידעתי שהוא מעשן אבל עד שלא ראיתי במו עיני וחשתי, לא היה לי מושג איך אגיב לזה. למרות שזה לא היה זר לחלוטין. הבעיה היא שהוא מעשן הרבה! ולוקח את זה בבאנג. יכול להגיע ל30 ביום. שנינו מעל גיל 30 ורוצים להקים משפחה ומכוונים לקשר יציב ורציני. השאלה היא האם בן אדם שמכור כך, מסוגל להתחייב? כשהייתי איתו והוא עישן, הרגשתי שמסך עשן (תרתי משמע) יורד בינינו. הוא "בורח" לפתע, והכל נהיה יותר איטי ומעורפל. קשה לי עם זה מאד! מצד אחד אני מאד רוצה להמשיך את הקשר ומצד שני, האם זו כניסה וודאית למיטה חולה? עוד שאלה, האם העישון הזה משפיע על התפקוד המיני? עצובה, מבולבלת... אשמח לקבל הערות והארות ושוב, מקווה שאני שואלת במקום הנכון. חג שמח

נעממי5

New member
ללי ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

כדאי מאוד שאם הוא באמת מאוד רוצה, תלכו יחד ליחידה לנפגעי סמים בעיר מגוריו, שם תוכלו יחד להגשים חלומות ! ולא, חבל לשנייכם על הזמן.... בהצלחה!

שטול1

New member
שלום ללי38 ומועדים לשמחה

נכון שמאז שעליתי על נקיון הספקתי לצבור אי אלו כישורים שלא היו לי בזמן השימוש אבל עם כל הרצון הטוב עוד לא הוכשרתי לייעוץ נישואין או טרום נישואין. בכלל קטונתי לייעץ לאנשים לא כל שכן אנשים שאני לא מכיר. ובכל זאת צברתי לא מעט שנות שימוש וקצת נסיון בנקיון (ועוד היד נטויה). וממה שהספקתי ללמוד אני יכול לומר שלפי הבנתי התמכרות היא מחלה שאין לה תרופה ידועה אלא שאפשר לעצור אותה בנקודה כלשהי ואז ההחלמה אפשרית. אם כי החלמה ממחלת ההתמכרות זקוקה להשקעה בעיקר של זמן ורצון לאורך זמן. ההנחה הבסיסית שלי אומרת שכמכור אין לי את היכולת להתמודד לבד עם המחלה. ואני זקוק לעזרה מבעלי מקצוע מנוסים ובעיקר לעזרתם של חברי המכורים. וכל זה כפוף כל הזמן לרצוני להמשיך ולשמור על היום הנקי שלי. ואחרי כל ההסבר המיגע אין לי אלא להציע לקרוא בעיון את מה שכתבת לנו. אני הצלחתי אחרי שקראתי בעיון למצוא לפחות חלק מהתשובות בין השורות. בכל מקרה עם אבירך חושב שהוא זקוק לעזרה אנחנו פה כדי לעזור. הגם שהנסיון המצטבר של תכנית אנ.אי. מלמד שניתן לעזור רק למי שרוצה לעזור לעצמו. ומנסיון אישי אני יכול להעיד שמהרגע שהחלטתי לעזור לעצמי אנ.אי. כולה התייצבה לצדי ואני מצליח לשמור על היום הנקי שלי הודות לחברים החדשים שלי באנ.אי. אולי תעשי לנערך הכרות אם הפורום ואם יש לו שאלות נשמח לענות בהצלחה שטול

למעלה