שלום אנשים יקרים

kokoLoco21

New member
שלום אנשים יקרים

רציתי לשאול אם מישהו/י מכם/ן מכיר/ה מקום טוב (חנות/חברה) לקניית פאה שתראה טוב (טבעי וכיו"ב) במחיר אטרקטיבי כמה שיותר שמעתי על רבקה זהבי אך היא יקרה לטעמי יש עצות?

rona39

New member
פאות

היי באתר של אחת מתשע יש רשימה של חנויות, כמו כןשמעתי המלצות על כל שיער בת"א בהצלחה רונית

מזי א

New member
?

אני רוצה לשאול מה זה יקר? אני רכשתי פאה טבעית עם בסיס כמו קרקפת, שכחתי איך קוראים לזה, לפני שנתיים וקצת , ועלה לי בערך 1000 דולר. אם זה עומד במחיר שאת מעונינת לשלם, צרי קשר במסר בריאות וכל טוב

בלי שיער

אומרים שזה לא כואב, אבל מי שעובר את זה יודע שזו התופעה הכי כואבת שיכולה להיות. בקישור יש מספר הצעות להתמודדות עם נשירת שיער. באגודה למלחמה בסרטן יש רשימה של חנויות שעושות פיאות טובות ולדעתי יש השתתפות של קופת חולים בחלק מסכום הרכישה. לגבי פיאות - המחיר הוא בהתאם לאיכות הפיאה. יש פיאות מסיבים סינטתיים, יש משיער של סוסים נדמה לי ויש משיער טבעי שהן הכי יקרות אבל הן גם נראות הכי טוב. עד כמה שאני זוכרת אצל רבקה זהבי קונה כל דתיה שמכבדת את עצמה ומקום יש שם טוב. אז אולי כן לבדוק. ואולי ללכת בכלל בלי?? גלי

אני קניתי בסלון הפיאה בבני-ברק

ברחוב רבי עקיבא (לא זוכרת איזה מספר ברבי-עקיבא). חנות ענקית שהיא גם מספרה, עם מבחר גדול מאוד של פיאות, החל מ- 1,000 ש"ח ועד אלפי דולרים. אני בטוחה שתמצאי פיאה טובה במחיר סביר. בהצלחה מיכל

למעלה