שלום אנשים יש לי בעיה

שלום אנשים יש לי בעיה

יש אחת שאני מדבר איתה באייסייקיו וכל פעם שאני מדבר איתה אז עומד לי הזין..ולמה זה?! אני מרגיש אליה משהו לא יודע בדיוק מה.. וגם היא מרגישה אלי משהו.. היא אמרה לי שכל פעם שהיא רואה שאני נכנס לאייסייקיו היא מרגישה את הדופק שלה "רץ" יותר מהר.. אנשים תעזרו..

אני מנחשת...../images/Emo42.gif

אני חושבת האמת שזו רק הידלקות אבל קשה להגיד אם אתם מדברים רק באיי סי... תלוי גם על מה השיחות... קשה לדעת... אני רק מנסה לעזור...

matansolomon

New member
צודקת

זה תלוי גם על מה השיחות, וגם אם אתה יודע אולי איך היא נראת? או שהיא שלחה לך תמונה שלה? ואז שאתה נכנס אתה חושב עליה, ונגיד שהיא כוסית אז עומד לך, או שנושא השיחה מגרה אותך

EverMan

New member
זה ההרגשה שנוטפת ממנה.

היא נוטפת "סקסיות" ולכן אתה מרגיש משיכה אליה. זה בצורת כתיבה שלה , בהרגשה.

אתה צריך להחליט..

עם אתה רוצה להיות חבר שלה (אולי יש לה) או להיות ידיד שלה.. ואז אולי תעשו את זה זה נשמע שאתה רוצה אותה!!!

אבל..

אני לא יודע מה היא מרגישה כלפיי.. ואני לא יודע אם אני רוצה להיות חבר שלה או שהיא רוצה להיות חברה שלי..

אז ככה...

בחיים צריך לקחת סיכונים... אתה יכול לשבת ולדבר איתה ולברר אם היא רוצה לנסות לפתח קשר אחר מהקשר שיש לכם... אני לא רוצה להפחיד... אבל מניסיוני זה לא תמיד טוב... אני והחבר שלי לשעבר היינו ידידים טובים - וכשהתחלנו לצאת הקשר השתנה לחלוטין ואני לא יכלתי לעמוד בזה ואחרי חצי שנה גזרתי את גזר הדין... מה לעשות. אבל בכל זאת יכול להיות שהיא מרגישה משהו... צריך לדברר על זה.. בהצלחה חמוד..

matansolomon

New member
אם אתה יודע מזה פוקר זה לא בעיה

זה בעצם פוקר רגיל, רק שכל פעם שאתה מפסיד אתה מוריד פריט לבוש מהגוף שלך... ומה אתה שואל אותנו אם לשחק
זוהי החלטה שלך...
אני אומר, לך על זה

אני יודע מה זה פוקר ערום

ובימים הקרובים קבענו להיפגש ואני יראה לה את "מקל הקסמים" שלי והיא תראה לי את ה"עיגולים" ואת ה"מנהרה" שלה.. ואולי יצא מזה איזה זי**

מוקוש

New member
מקל קסמים?../images/Emo12.gif עיגולים?../images/Emo12.gif מנהרה?../images/Emo12.gif

הארי פוטר!

אתה לא רציני נכון?

אתה נשמע כמו ילד קטן שלא מוכן ל*זיון*!! היה כל כך קשה להגיד ? ולמה מקל קסמים מנהרה ועיגולים לדעתי אל תלך על זה בכלל אתה לא מוכן לזה ... תתחילו עדין... נגיד פוקר עירום ? (טוב בשבילי זה נשמע ילדותי אבל בשבילכם אולי זה מתאים) ואז תתחרמנו הכי כיף שיש.. דברים כאלה לוקחים באיזי כשלא יודעים על מה מדברים וחוצמזה.. רק באי סי ? אתה תיווכח לדעת שהמציאות והאי סי קיו בדיבורי סקס זה מאוד מאוד שונה

אוקיי אז שאלה כנה עכשיו

אתה חושב שאתה מוכן לזיין מישהי שרוב השיחות שלכם היו באי סי קיו ? וחוצמזה אתה בטוח שאתה תוכל לזיין מישהי שאתה בטוח מרגיש אלייה משהו אחרי שדיברתם על זה באי סי אבל לא פנים מול פנים (ככה זה נשמע) ??? דבר איתי דוגרי תיהיה כן איתי..

matansolomon

New member
אבל תראה מה הוא רשם למעלה

"ונפגשנו הרבה.. ואנחנו מדברים על הכל.. לפעמים גם על סקס.." אז מי אמר שרוב השיחות הם באייסיקיו

תסתכל טוב טוב על איך שהוא מדבר

זה ממש נראה ככה ואם אני טועה אז שיתקן אותי כבר!!!!!!! וחוצמזה הם קבעו להפגש ולשחק והלראות אחד לשני את ה*צעצועים* שלהם... נו באמת זה נשמע לך כאילו הם קבעו את זה בטלפון ? לי לא.. מצטערת אם אני טועה אז באמת באמת סליחה

למעלה