שלום אנשים יש לי שאלה

billy milligan

New member
שלום אנשים יש לי שאלה

אני מגיע לביקור בארץ בעוד שבוע ונראה שמצב השלג בחרמון מאפשר גלישה. נכנסתי לאתר, ראיתי את מצב השלג, קראתי דעות על אמצע השבוע או סופשבוע. ורציתי לשאול: למישהו יש מושג כמה עולה לשכור ביגוד? אמרו לי שלא כדאי להביא את הציוד שלי מחו"ל, ובגלל בעיית משקל אני חושב על להביא רק ביגוד אם בכלל. למישהו יש מושג כמה עולה לשכור ביגוד? כמה זמן נסיעה מירושלים לחרמון? (בחיי שאני לא זוכר) ומה הסיפור עם טיסות? אנשים פה סיפרו שהתיאשו מהתורים הארוכים ונסעו הביתה, מה מדניות האתר לגבי החזר כסף על שכירת ציוד וסקי פס? האם יש עלויות נוספות חוץ מסקי פס ואולי שכירת ציוד באתר? (אמרו לי פעם שגם עולה כניסה). והכי חשוב יש לכם הערכה כמה זמן תנאי הגלישה ישארו סבירים? סוף פברואר, אמצע מרץ עד מתי? תודה לכל העונים

אז ככה...

בקשר להשכרת ביגוד - עד כמה שאני יודעת אין אפשרות לשכור ביגוד באתר החרמון. אני שמעתי על חנות בפתח-תקוה שמשכירה ביגוד, אבל זו שמועה משנה שעברה שלא בדקתי בעצמי כך שאני לא יודעת אם יש בה אמת. לדעתי, כדאי שתביא לפחות ביגוד. כניסה לאתר עולה 33 שקלים למבוגר ביום חול, בסופשבוע אני חושבת 35. על זה יש להוסיף 175 שקל לסקי-פס, 135 להשכרת ציוד סקי או 190 (לא בטוחה) להשכרת ציוד סנובורד. אפשר להירשם כחבר במועדון למטייל, ואז לקנות בכל אחד מסניפי "למטייל" סקי-פס+כניסה לאתר ב 180 שקלים (עד שני סקי-פסים לחבר). בקשר לטיסות - שמעתי על זה משהו, חפש פה בפורום, היה איזה אחד שפירסם את העניין הזה. אני לא ניסיתי. נסיעה מתל-אביב לחרמון לוקחת משהו כמו שעתיים וחצי, תוסיף לזה 45 דקות ותקבל את הזמן מירושלים. אלא אם כן אתה נוסע דרך כביש הבקעה ובמקרה הזה אין לי שמץ של מושג. כדאי להגיע לאתר מוקדם ככל האפשר כי התורים בכניסה והתורים להשכרת ציוד מתארכים מאוד מהר. כדאי להגיע עם פתיחת האתר, שזה עד כמה שאני יודעת ב 7 וחצי. בקשר למדיניות החזר כסף - לא שמעתי מימיי על מישהו שקיבל כסף בחזרה. כמה חברים שלי היו בחרמון בשנה שעברה ופינו אותם מהאתר באמצע היום בגלל איזושהי כוננות ביטחונית, והם קיבלו זיכוי לכניסה+סקי-פס+ציוד אותו הם ניצלו השנה בלי בעיות. לגבי התורים - הנקודה הכואבת. עומדים בתור גם 45 דקות. חברה שלי עמדה בתור של השיאון לפני כמה שבועות במשך שעה ורבע!!! התורים מתחילים להיות מפלצתיים בערך ב 10, כי לא כולם מגיעים מוקדם. השבוע הייתי בחרמון ושמעתי שמועה (לא בדקתי אותה) שבשעה 10 כבר לא נשאר ציוד להשכרה. יש להגיע לחרמון עם הרבה אופטימיות, מרץ וגישה חיובית - אחרת זה יכול להיות סיוט. להספיק לרדת מסלול אחד בשעה (50 דקות המתנה ו 10 דקות גלישה) יכול להיות מאוד מתסכל. בהצלחה! שירלי.

billy milligan

New member
תודה לכל העונים

הגעתי לירושלים אתמול. הבאתי איתי רק ביגוד, אבל הייתי צריך להביא גם ציוד ולפחות הייתי מגיע הביתה יותר מהר (סיפור תלאותי בפורום אוסטרליה ונ"ז) ועושה סקי פה בחצר
. נפגש בחרמון במהלך השבוע, בטח לא בשבת ובטח שלא בימים הקרובים.

arieldr

New member
השכרת בגדים ומחירון האתר

שלום בגדי סקי אפשר לשכור בחנויות למטייל בכל הארץ. צירפתי קישור לאתר האינטרנט של אתר החרמון, יש בו גם מחירון עם כל הדילים שיש להם. מאד כדאי. אנחנו היינו לפני שבועיים ומאד נהנינו. תעשה חיים!

למעלה