שלום אנשים....כנסו ותנו חוות דעת

ohad1412

New member
שלום אנשים....כנסו ותנו חוות דעת

אני רוכב על אופניי דוון היל וגם יש לי אופני אורבן ובשני הקטגוריות שולט סבבה לאללה....לאחרונה החלטתי לרכוש אופן שלישי אופני "פלאטלאנד" כי זה נראה לי סבבה לאללה כל התרגילים על האופניים ואני שואל מה אתם חושבים שמתאים יותר (אך ורק לפלאטלנד!!) והאופניים המוצעות הן: 1. דיאמונד בק ג'וקר 2. ג'י טי "זון" 3.ג'י טי "קומפ" 4.ג'י טי "פרפורמר" 5.ג'י טי "ג'ימי בסטוויק פרו" 6.מונגוס"רודג'" אני מבקש שמי שמציע יתן חוות דעת מיקצועית ולא סתם המלצה..(לא שאני מזלזל בחובבנים פשוט הקניה תלויה בהצעות שלכם....) תודה אנשים..!

McL2

New member
אני חובבן אבל אני יכול להשוות ...

אני חובבן אבל אני יכול להשוות בין F4 שיש לי עכשיו לבין פסוויק פרו שיהיה לי מחר... אני אגיד לך את התשובה

BMXER

New member
bestwick pro

hey the bestwick pro frame is sux bad but have good parts for bigginer

ohad1412

New member
כנס...

בדיוק להפך הבנתי שהם לוורת ולא לפלאט... ושהג'קר הם טובות לפלאט לא? שוב המטרה היא לפלאלנד בלבד..!

TheGuyOnTheBike

New member
תנסה לגרום ליבואן הארו לייבא לך

הארו מאסטר. ואני מזהיר אותך, פלאטלאנד זה סגנון הרכיבה שהכי קשה לשלוט בו, נקודה. עולם אחר לגמרי מכל האורבן והדאון היל שאתה מכיר. זה משחק ילדים. פלאטלנד יאכל לך את הנשמה.

BMXER

New member
:)

:O hi ohad u are from nahriya u ride gt moto and iron horse . :D . if u want to start with flatland. all these bikes gt zone compe bestwick is for vert and park and its hard to make flatland tricks with them . if u want flatland bike u have to call ask some riders from tel aviv . they ride flat frty good. thats all i think.

BMXER

New member
gt

i didnt see the narco. but gt compe is not good for flatland u can make flat with it but its too hard

TheSTREETmaN

New member
פרייאגנט אייר רייד

שילדה שהכי נוחה לפלאטלנד(וממש לא לסטריט!) מאלומיניום גאנטים של סאן רימס וכל מינ שטויות ויש דברים שאני לא יכול לומר כאן לגבי האופנים(מסחריות) אז תדבר איתי במסרים...

ido rosen

New member
what?

are you saying that flaland parts are "shtuyut"(1? !!!!!!!and this bike are not for flatland

TheSTREETmaN

New member
טוב סליחה אחי...

רק אל תצעק עלי! אז...איזה אופנים יתאימו לו בשביל להתחיל לרכב פלאט? בשביל זה אתה פה...

ido rosen

New member
../images/Emo24.gifim not yelling!!!!!!!!!1

i need to see the gt bikes by myself to know, other than that he can only buy my " hoffman sugar baby" frame but he wants a complete bike

BMXER

New member
ya

i am sure 100 % thats all gt bikes is bad for flatland. try to get haro m6 m5 m7 :) thats all

למעלה