שלום אנשים, מבקש להשכיל מכם

phingy

New member
שלום אנשים, מבקש להשכיל מכם

לילה טוב, בטח את התשובות אראה כבר מחר אבל לא משנה. אני מעוניין לקנות מכשיר MP3 לאחר שמאסתי בדיסקמן MP3 של IRIVER ששירת אותי נאמנות בשנתיים האחרונות (פשוט נמאס לצרוב כל פעם דיסקים, לסבול מאי קריאת עברית ומהגודל). אני שמח שקראתי כאן על החרטה בארטה שבשלל מכשירי ה"מדבקה" כפי שקראתם להם לאחר שכבר חשבתי ברצינות בכיוון של אחד מהם, הבנתי שעדיף להוסיף קצת כסף ולהנות לאורך שנים. אז ככה- די התרשמתי מהביקורת במאמרים על הIBEAD400, מה אתם חושבים עליו? ואם אפשר לדעת אם יש חסרונות ב"מכשיר FLASH" ? דבר שני- בכל מקרה, איזה מכשיר אתם מציעים לי לקנות בתקציב של 1000-1300 שקל, כשמה שחשוב לי זה נפח סביב ה5 GB, קומפקטיות, קריאת עברית (מאוד חשוב), רדיו, ועמידות בפני זעזועים (אני לא מתכוון לעשות איתו סנפלינג אבל שיעמוד בריצות ונסיעות) תודה לכל העונים... לילה טוב

MrMinus

New member
אז ככה...

עיברית רישמית יש רק באייביד, והפוכה באייריבר. עם נגנים בנפח 5 ג'יגה מומלץ לא לרוץ כי הם מבוססים על דיסק קשיח, מה שאומר שיש שם חלקים נעים שיכולים להפגם בריצה. מכשירים טובים שאתה יכול לקנות בנפח בסביבות 5G הם: Creative zen micro Rio carbon Ipod mini Iriver H10

מממ...

לקריאטיב ולריו אין עברית.. לאייפוד אין עברית רשמיח אבל אין לו גם רדיו.. אם כך נשאר רק האייריבר.. ולשואל.. חסורנות במכשירי פלאש ~~> הנפח והמחיר..

mc 69

New member
רק שנייה

האאייביד הוא מכשיר מצוין אני עוד בערך שבוע יהיה לי אותו והוא מצויןן.. מבין כל המכשירים של הדיסקשיח שהוצגו אני ממצליח על האייריבר כי הוא קטןן עם מלא פיצרים בקיצור נגן שנותן לך מה שאתה רוצה ועוד ואת כל זה באיכותיות.

phingy

New member
קודם כל תודה על התשובות, ועוד

אם מכשיר בעל דיסק קשיח לא מתאים לריצות, ומכשיר פלאש כן, אז למה לא ללכת על מכשיר פלאש? מה ההבדל בין זיכרון פלאש לשאר סוגי הזיכרון? בוא נגיד שאני מתפשר על הנפח וקונה מכשיר של 1-2 ג'יגה, ללכת על מכשיר פלאש? תודה

mc 69

New member
עם אתה רוצה 1 ג'יגה

ורוצה עברית אז אני ממליץ בחום על האייביד עם 2 ג'גה אז לך על המכשירים של אייאודיו

יאיר B

New member
פלאש זה 1GB (ויש אחד של IAUDIO

שיש לו 2GB). יש בתאגליין משהו על למה פלאש.

למעלה