שלום אנשים...מצטערת מראש
יצא קצת ארוך...
) אשמח מאוד לעזרתכם עם בעיה שנקלעתי אליה לאחרונה. אז כמו תמיד זה מתחיל ב..."הכרתי גבר נחמד". והוא אכן, באמת נחמד. ואני אוהבת אותו בכל ליבי. קצת רקע...אני גרושה בת 32 פלוס ילדון בן 8. את גיא הכרתי לפני כשלושה חודשים. ומיד מן הפגישה הראשונה הרגשתי שהוא הולך להיות חלק מחיי. ההרגשה הייתה הדדית. הוא נפלא. ומיוחד לי. אחרי הרבה זמן של שקט אני שוב מרגישה נאהבת. וגם הוא מרגיש דומה. והוא מספר על כך בכל הזדמנות. על אהבה, על הקירבה שהוא מרגיש, על כמה שזה נדיר מבחינתו להרגיש כמו שהוא מרגיש. אבל......לפני כמה שנים פגש גיא את גילת. גילת עובדת כיום עם גיא בעסק הפרטי שלו. מנהלת לו את העסק ביד רמה. למעשה, לא עוברת שעה בלי שהשם שלה יעלה ע"י גיא בטון מעריץ וזקוק. אבל....גילת וגיא היו זוג לפני שנה וחצי. מאז ועד לפני חצי שנה הם באון ואוף. חוזרים ונפרדים. מה שאומר שנכון להיות הם בנפרד רק חצי שנה. אבל עדיין מתראים כל יום כי הם הרי עובדים ביחד. מערכת היחסים ביניהם קצת מוזרה. יש לי מן הרגשה כזו שגילת עדיין לא התגברה לגמרי על גיא. כל מיני סיטואציות שעולות כל פעם. אסמסים בשבת בבוקר שמספרים שהיא מפחדת כי היא מרגישה לא טוב. כל מיני כאלו קטנות שיחד מתאספות אלי פנימה אל הרגשה לא נעימה. המון טלפונים גם אחרי שעות העבודה אבל בענייני עבודה. תחושה לא טובה עולה מן האיטרקציה שם. ואני מנסה לחשוב על מה יהיה בעתיד.......וגם מנסה לא לחשוב....מבולבלת. לא מצליחה להבין את המקום שלה במדויוק וזה נותן לי להרגיש חסרת ביטחון. ואני אם יש דבר שאני לא אוהבת זו התחושה הזו של חוסר וודאות שגורמת לחוסר בטחון. שאלתי את גיא, ניסיתי להבין יותר.... גיא אומר שהם חברים טובים. לא יותר מזה. שהוא לא רואה בה שום דבר מעבר לחברה. ולשותפה עיסקית. ושהוא חייב אותה אצלו בעסק. ממש חייב. הוא אומר שאפילו אם הייתה עומדת מולו עירומה זה לא היה מזיז לו. הוא אומר גם שאני אהבת חייו. אני מאמינה לו. והאמת, יכולה לחיות בשלום אם העבודה המשותפת שלהם כאן בארץ...... אבל......בעוד שבועיים הם אמורים לנסוע לאיטליה לשבוע בענייני עבודה. אמרתי לו שהנסיעה הזו קשה לי. ושיש לי כבר מושג ברור שהנחיצות שלה להיות יחד איתו שם היא לא הכרחית. הוא גם יודע את זה. הוא העלה את זה בפניה אבל היא עשתה רעש שלם. והודיעה לו שאם היא לא נוסעת איתו היא עוזבת את העבודה. יש עוד נסיעות כאלו שמתוכננות בעתיד. להרבה יעדים בעולם. לפחות עוד ארבע או חמש נסיעות בחודשים הקרובים. ואני קצת אובדת עצות. לא יודעת אם זה המקום שלי לבקש שלא ייסע איתה. אבל המחשבה שלו איתה שבוע שלם במלון באירופה היפה, המחשבה על הלילות והבקרים יחד בצורה כל כך אינטימית. והרי הם כבר מכירים אינטימיות ביניהם. זה לא נותן לי שקט. אשמח לעצתכם בעניין. תודה
יצא קצת ארוך...