שלום אנשים... שאלה לי
אני מתחיל התלמדות בביסטרו-בר קטן בחיפה. עשיתי כבר התלמדות אחת ונשארו לי עוד שתיים. רציתי לשאול אותכם, לגבי דברים חשובים שיש לשים אליהם לב בהתלמדות, מאחר וזו הראשונה שלי מאז סיימתי קורס לפני שבועיים. ושאלה נוספת, בקורס לומדים קוקטלים במתכונים בסיסים שכאלה, וכמובן שכל מקום עושה אותם בצורה קצת אחרת. משום מה במקום שאני מתלמד בו, בקוקטלים שלהם גם המרכיבים קצת שונים וגם הכמויות. אז קצת קשה לי להתרגל פתאום לזה. איך זכרתם את הקוקטלים במקום העבודה שלכם ? רק מנסיון ? תודה למתייחסים
גיל
אני מתחיל התלמדות בביסטרו-בר קטן בחיפה. עשיתי כבר התלמדות אחת ונשארו לי עוד שתיים. רציתי לשאול אותכם, לגבי דברים חשובים שיש לשים אליהם לב בהתלמדות, מאחר וזו הראשונה שלי מאז סיימתי קורס לפני שבועיים. ושאלה נוספת, בקורס לומדים קוקטלים במתכונים בסיסים שכאלה, וכמובן שכל מקום עושה אותם בצורה קצת אחרת. משום מה במקום שאני מתלמד בו, בקוקטלים שלהם גם המרכיבים קצת שונים וגם הכמויות. אז קצת קשה לי להתרגל פתאום לזה. איך זכרתם את הקוקטלים במקום העבודה שלכם ? רק מנסיון ? תודה למתייחסים
