שלום אנשים... שאלה לי

  • פותח הנושא 4667
  • פורסם בתאריך

4667

New member
שלום אנשים... שאלה לי

אני מתחיל התלמדות בביסטרו-בר קטן בחיפה. עשיתי כבר התלמדות אחת ונשארו לי עוד שתיים. רציתי לשאול אותכם, לגבי דברים חשובים שיש לשים אליהם לב בהתלמדות, מאחר וזו הראשונה שלי מאז סיימתי קורס לפני שבועיים. ושאלה נוספת, בקורס לומדים קוקטלים במתכונים בסיסים שכאלה, וכמובן שכל מקום עושה אותם בצורה קצת אחרת. משום מה במקום שאני מתלמד בו, בקוקטלים שלהם גם המרכיבים קצת שונים וגם הכמויות. אז קצת קשה לי להתרגל פתאום לזה. איך זכרתם את הקוקטלים במקום העבודה שלכם ? רק מנסיון ? תודה למתייחסים
גיל
 

maxfain

New member
מה שחשוב לי

זה שהמתלמד יזכור את הקוקטיילים שיוצאים הכי הרבה בע"פ, כל השאר, שילמד עם הזמן. אני תמיד מראה איך לעשות כל קוקטייל, כמויות ומרכיבים. בקיצור זה לא כ"כ קשה, רק לעשות סוויץ' קטן בין מה שלמדת למה שאתה הולך ללמוד עכשיו.. חוץ מזה, כמה קוקטיילים כבר יש בתפריט..
 

4667

New member
יש משהו כמו 20 סה"כ.

הבעיה זה לזכור אותם בלי יכולת לתרגל...
 

4667

New member
../images/Emo207.gif שאלה נוספת , אנשים

כמו שאמרתי אני באמצע התלמדות במקום מסוים. היום התקשרו אלי ממקום אחר, לבוא לראיון. האם לאמר בראיון שאני בהתלמדות במקום נוסף ? או להמציא איזה משהו עד שאני אדע מה יותר נראה לי ? גיל.
 

4667

New member
הקטע שכנראה לא אוכל לשלב.

אני כנראה אמשיך בהתלמדויות ב-2 המקומות. ואז נראה משם.
 
למעלה