שלום אנשים

xenafan

New member
שלום אנשים ../images/Emo110.gif

AUDRA בעלת האתר ~XENA2010~ בישרה לי כי היא מתכוונת להוסיף עוד קטעים מפסדינה לאתר שלה היום. מכיוון שאני לא אוכל לבדוק אותו בימים הקרובים, רציתי להודיע לכם מראש ולקוות (מאד מאד) שתוכלו להוריד את הקטעים החדשים. לי יש את ששת הקטעים הראשונים בהם לוסי ורנה מזייפות (מצטערת, זאת האמת!) ומספרות סיפורים על מאחורי הקלעים ומגלות אמיתות ('האם רנה גבוהה יותר מלוסי?')... אשמח לשתף את כל מי שלא יכול היה להוריד אותם מהאתר עד עכשיו. תודיעו אם היא שמה עוד קטעים ואם הם יורדים. שבוע טוב עדי

*neta*

New member
אנשים עם שאלות מוזרות..

כמובן שרנה יותר גבוהה, לוסי תמיד עומדת על כסא! והיא מוסיפה לשם קטעים מההופעה של לוסי ורנה, או מכל ההופעות בכנס?

xenafan

New member
אמ...רנה יותר גבוהה מלוסי?????

מה פתאום? היא נמוכה ממנה בלפחות 10 סנטימטרים!!! הכל התחיל כשראיינו את רנה לשעה על לוסי בE. רנה אמרה !!!בצחוק!!! שהיא יותר גבוהה מלוסי וסיפרה שמעמידים אותה (לוסי) על ארגזים כדי שתראה יותר גבוהה. אבל זה לא משנה את המציאות, רנה נמוכה יותר, לוסי כמעט מטר שמונים!. רנה בעצמה אומרת בקטע 4 שהיא לא מאמינה כמה אנשים באמת האמינו לה. ואז לוסי והיא מספרות שהן תמיד צוחקות על דברים כאלו וממציאות דברים. לוסי אומרת שהסיכוי שתקבלו מהן תשובה אמיתי לא גבוה. בכל מקרה, AUDRA מתכוונת להוסיף קטעים מפסדינה, מהמופע הזה, המשך שלו. לא יודעת מתי. עדי

ברודי

New member
אני רצינית נוו קטע 4 לא עובד לי...

למישו עובד ובאלו לשלוח לי?!
אני באיציק...

xenafan

New member
יש 6 קטעים חדשים

אבל אני שוב לא מצליחה להיכנס ולהוריד אותם, או אפילו לראות את תמונות שלהם... אבל משהו אחר, מי ראה את הקטע שמעל פסדינה? הקטע על שינוי השם של החברה שעוזרת לילדים חולים. לוסי נמצאת בוועד של החברה הזו או משהו ורוצים שם לשנות להם את השם. לא ממש הבנתי למה. מישהו יכול להסביר לי? עדי

עדי...

יש לך את קטע 4? אני הצלחתי להוריד אותו אבל זה עשה לי בעיות בחילוץ

xenafan

New member
כן יש לי את כל השישה הראשונים.

אני אהיה בבית מיום חמישי אז אם תהי באינטרנט תקבלי אותו, בלי בעיות, דרך המסנג'ר. בדקת אם יש כבר קטעים חדשים? אני לא מצליחה להיכנס לאתר בכלל... עדי

xenafan

New member
OK תיקון, אני כן מצליחה להיכנס

יש עוד קטעים!!! יש 15 סך הכל בנתיים!!! נסו להוריד, עד שנזכרתי לשמור את הקישור נזרקתי מהאתר... :( עדי

למעלה