שלום אנשים

p r u d e n s

New member
שלום אנשים../images/Emo13.gif../images/Emo182.gif../images/Emo136.gif

רק קפצתי לבקר, ויש לי מספר שאלות: 1. איך אני יכולה לקשט את הבלוג עם כל מיני פונטים, אמוטיקונים וצבעים שונים? 2. אני עושה בלוג יומן אישי (או לפחות מנסה...) אבל הקטגוריה ברחה מפרטי הבלוג שלי. תרגום: אני לא מוצאת את הקטגוריה. מה אני עושה?
מראש ולא מזנב

0r0r

New member
../images/Emo104.gif

1. בעזרת סרגל הכלים סרגל הכלים נמצא מעל לשדה כתיבת הרשומה מערכת תפוז תומכת בIE (אינטרנט אקספלורר) מגרסה 5.5 ומעלה במידה ואין לך את הסרגל כנראה שאתה משתמש בדפדפן אחר או בגרסאת IE ישנה יותר את שאלה 2 לא הבנתי

p r u d e n s

New member
כנראה שאתה צודק,../images/Emo182.gif../images/Emo136.gif

כי אין לי את סרגל הכלים. והשאלה השנייה פירושה: אני רוצה לסווג את הבלוג שלי כיומן אישי, אבל הקטגוריה "יומנים אישיים" לא מופיעה אצלי.

0r0r

New member
../images/Emo104.gif

אני תמיד צודק, חוץ מהפעמים שאני טועה (אוי נו דיי זה משפט כזה אידיוטי) ברשימת הבלוגים מופיע "יומנים אישיים" והתת קטגוריה היחידה שיש שם זה "כללי" ב"פרטי הבלוג" כשיש את אפשרות הסיווג הקטגוריה "יומנים אישיים" נקרא "כללי" כך שאם את רוצה שהבלוג שלך יופיע ב"יומנים אישיים ~~> כללי" עלייך לסווג אותו לקטגוריה "כללי" ותת קטגוריה "כללי"

p r u d e n s

New member
אבל זה לא מופיע בכלל!../images/Emo182.gif../images/Emo136.gif

לא הקטגוריה ולא התת קטגוריה... בלוגים ואני לא הולכים טוב

0r0r

New member
שניונת...

הכוונה שלך שאת רוצה לשייך אותו לכאן? נכנסתי עכשיו לבלוג שלך וראיתי שלשם בדיוק שייכת אותו. הוא פשוט מופיע בסוף כי אין לך רשומות

p r u d e n s

New member
אולי לבלוג שלי../images/Emo182.gif../images/Emo136.gif

קוראים "עוד יומן אישי", אבל אני לא מצליחה להוסיף אותו לקטגוריה כמו שצריך!

p r u d e n s

New member
בטל את ההודעה הקודמת.../images/Emo182.gif../images/Emo136.gif

הוא באמת מופיע ביומנים אישיים! איך זה קרה?
ואולי במקרה אתה יודע איך אני יכולה לשדרג את הדפדפן שלי?

למעלה