שלום אנשים

^hunter^

New member
שלום אנשים ../images/Emo13.gif

אחרי הרבה זמן שלא כתבתי כאן, אני חוזר... היה לי קצת מבחנים ובגרויות, אומנם אני עדיין לפני הגל הגדול של המבחנים, אבל מצאתי לי קצת זמן לכתוב לכם... בזמן האחרון לא קיבלתי את הקלטות של העונה האחרונה של מסע בין כוכבים הסדרה המקורית וזה דיי באסה כי רציתי לראות את הכל (אבל זה הכל אחותי אשמה) וגם ראיתי קצת יותר מדיי דריה בזמן האחרון (גם סדרה מושקעת) אבל עכשיו לעניינו ולמה אני כותב לכם... אתמול חשבתי איזה מעניין זה יהיה לכתוב קצת על מסע בין כוכבים הדור הבא, הסדרה הראשונה שהתחלתי לראות בסאגת ה TREK. הדור הבא זה דבר שאי אפשר בכלל לתאר. אני לא יודע למה, אבל רק הפתיחה של הסדרה הזאת עשתה לי צמרמורת כל פעם מחדש. אף פתיחה של סדרת מסע בין כוכבים אחרת לא עשתה לי את זה: לא וויגאר, לא חלל עמוק 9, לא הישנה ובטח שלא אנטרפרייז. רק הדור הבא, והשאלה היא כמובן, מדוע ולמה ? אני חושב שהפתיחה של הדור הבא היא הכי מרגשת מבחנת הטקסט שלה והאופן שבו היא נאמרת... אתם יודעים את הפתיחה, אין צורך לחזור עלייה. מבחינת שחקנים, כמובן שפטריק סטויארט פשוט עשה עבודה טובה. אין מילים ! שחקן מצויין ללא ספק... בעצם, כולם שחקנים טובים אבל הדמויות האהובות עליי היו ז´אן לוק, בגלל שהוא הקפטן, האדם הסמכותי שצריך להחליט את ההחלטות הקשות ביותר וגם המפקד של ספינת החלל הנערצת עליי ביותר - האנטרפרייז. והדמות השניה היא גו´רדי לה פורג´, המהנדס הראשי של ספינת החלל הענקית הזאת... אין לי יותר מה לרשום על הדור הבא, אבל תהיו בטוחים שאני אחזור להציק כשיהיה לי מה לרשום. ובפעם הבאה, חלל עמוק 9 או :סיפורה של תחנה מקרטעת (רמז:משעמם!)

dorrn

New member
די להשמצות על חלל עמוק!!!

זה שהיא שונה מהדור הבא,ואולי גם מערבת איזה מלחמה קטנה או שתיים,זה לא כזה אסון. וחוץ מזה,יש לה פתיח מהמם!

DDN

New member
מי שישמיץ את חל"ע9

אני אטביע אותו בקשר הגדול!

למעלה