שלום אנשים

נופר ג

New member
שלום אנשים ../images/Emo13.gif

קודם כל הסתכלתי על דברים שעשיתם ורציתי להגיד שאתם אנשים מוכשרים
. אני מתחילה בכל נושא התלת מימד. יש לי 3D מקס גרסא 6, אבל עוד לא התקנתי אותו (בקרוב). בנוסף, התחלתי היום ללמוד את השפה VRML. יכול להיות שהתקנת המקס תענה לי על השאלה, אבל אני פשוט רוצה להיות בטוחה... קודם כל, האם MAX דורש ידע בVRML? ודבר שני, איך שומרים קבצים שנכתבים בשפת VRML? האם ניתן להציג אותם בעזרת הטרי די מקס? תודות לעונים, וחג שמח
.

שלום נופר!

ברוכים הבאים לפורום.. גם אני יחסית חדש בכל הנושא של תלת מימד. אם את צריכה עזרה בלימוד של התוכנה רק תגידי, אני יכול להביא לך קישורים לכל מיני טטוריאלים שלי לפחות עזרו. לא צריך ידע בשביל VRML בשביל לעבוד עם MAX. למען האמת, בקושי יש לי מושג מה זה.

נופר ג

New member
טוב לדעת

שיש עוד מישהו יחסית מתחיל פה
יהיה נחמד מאוד מצידך לתת לי קישורים וכאלה, כי אני לא ממש מבינה איך התוכנה עובדת. היא קשה לשימוש? וVRML לא נראה קשה כל כך... לפני חצי שנה בערך מצאתי איכשהוא מדריך VRML למתחילים באנגלית, אבל לא קראתי יותר מדי כי לא היה לי כוח (מדריך לא קצר... בוורד זה יצא 17 עמודים). אבל זה מדריך שנכתב בצורה פשוטה, ועד עכשיו הבנתי (למרות שבקושי למדתי משהו
). איך אפשר להציג דברים תלת מימדיים? תודה ויום טוב
. נופר =]

eldarinn

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo42.gif

יש פה עוד הרבה מתחילים ובכלל אנשים בכל מיני רמות. מקווה שתשתלבי. בשביל להציג תלת מימד אפשר לשלוח קובץ מקור, או לשים תמונה, או לשלוח סרטון, או לתת לינק להורדה לכל אחד מהם אם הקובץ גדול מדי עבור המערכת של תפוז (חצי מגה).

אם את רוצה להתחיל

אני מציע לך לקרוא את המדריך הזה כדי שתביני את הבסיס של התלת מימד. לאחר מכן, את יכולה לעבור למדריכי תלת מימד שאפשר למצוא באתרים כמו WWW.3DBUZZ.COM http://www.tutorialized.com/tutorials/3DS-MAX/1 ואם את רוצה שהם יהיו בעברית אז יש כמה מדריכים בסיסיים בעברית כאן. זה תלוי גם איזו תוכנה את רוצה ללמוד, אני שלחתי בעיקר קישורים ל3ds max, אבל יש עוד תוכנות רבות, את יכולה לקרוא על כך במדריך הראשון שקישרתי אליו.

למעלה