שלום אנשים!

• פותח הנושא LiPeL
  • פורסם בתאריך

LiPeL

New member
שלום אנשים! ../images/Emo13.gif

אני חדש בפורום, ומעריץ את הלהקה ה-מ-ד-ה-י-מ-ה הזאת... המוזיקה שהכי ריגשה אותי במשך השנים, היא שלהם :) יש להם סאונד מדהים שאף להקה אחרת לא מצליחה להגיע אליו...! אז ככה, אני טס לקנדה בעוד כ-3 שבועות בערך ורציתי לשתף אתכם בזה שאני הולך להיות בהופעה שלהם במונטריאל ב-3/8 !!!!!!!!!!!!! אני לא יכול לחכות יותר!!!!!!!!!! איזה שהם טיפים בשבילי...? אני רוצה להנות מההופעה כמה שיותר!!! (אני מאמין שאני אהיה בשורות הראשונות..) תודה מראש! אור.

0mroosh

New member
*אכול קנאה*

בכל אופן יש לדודיי כרטיסים להופעה בסן פרנסיסקו והם רומזים על חופשת קיץ אצלם [סאונד'ס גוד טו מי!]. בכל אופן! חוצפם שכמותי.. ברוך הבא!!
|כרסבירה|

MarishA M

New member
ברוכה הבאה אור!!

כבר אמרתי שהפורום פורח חיחי
אממ וואי ממש ממש כיף לך!! בעע מקנא נורא לא יודעת איזה עצה להביא לך כי אף פעם לא הייתי בהופעה שלהם חח תלך עם המון המון אנרגיות!! ותהנה כמה שאפשר!! אהה אני מירי(מרישה) בת 15 וחצימ מת"א.. תהנה בקנדה!!ובהופעה

LiPeL

New member
heyyyyy גם אני בן 17!

מה שכחת בלונדון? חחחח קנדה מספיק טוב לי :)

dans girl

New member
|שוקו|../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gifיופי גית תדאגי רק לעצמך ובזמן שאת תשבי (או ליתר דיוק תקפצי) מול כריס אני אשב לי בבית ואבכה../images/Emo7.gif אני כה פגועה../images/Emo7.gif ואני מרגישה כה מוזנחת../images/Emo7.gif

ששששששש אני אחביא אותך במזוודה

וחוצמזה, לא ציפית ממני לומר לו לתת לי שני כרטיסים
(המחשבה עברה בראשי though שששש
)

dans girl

New member
|שוקו|../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gifברוך הבא../images/Emo24.gif

למעלה