שלום אנשים....

lital_helmer

New member
שלום אנשים....../images/Emo140.gif

זהו!!! זה נגמר!!! סופית!!! (לפחות הכימו נגמר זה בטוח). הוציאו לי את הצנתר, אחר כבוד, היום. וסוף סוף יכולתי להתקלח נורמלי...שזו הרגשה נפלאה בפני עצמה. וזהו, אני אמנם אחרי טיפול כרגע אבל מרגישה יחסית נפלא...(הכל בראש
) חיים יפים... שלכם, ליטל המאושרת!

MemphisRaines

New member
../images/Emo24.gif ענקקקקקקקק ../images/Emo23.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo20.gif

החזרת אותי בערך 4 שנים אחורה וואוו זו הרגשה מדהימה הרגע שבו יצאתי מהמרפאה ההמטולוגית בבלינסון מרגיש את הכימו אבל עם חיוך ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
חלפו להם יומיים נוספים ובכלל הייתי בשמיים הייתי מאושר באותו רגע בלי שום סיבה , הרגשתי שהכל מאחורי ( נו טוב היו עוד כמה הקרנות אבל זה כבר לא משמעותי ) הרגשה מדהימה וממד מיוחדת אז קחי
ענקיייייי עם המון אהבה
ויאללה לדרך חדשה
שרון

מלמלה

New member
יופי יופי יופי

ליטל יקרה איזה כייף לשמוע ועכשיו הכל פתוח..................... אמנם לא עברתי את חוויות הכימו (לא התקבלתי לקורס) אלא רק ביליתי קיץ שלם במכון השיזוף ובכל זאת מאוד שמחה בשבילך

ליטל כפרההה!!!! ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב!!!!! זו סיבה למסיבה. יומיומיים עד שהטעם חוזר לפה וצאי להרביץ איזו ארוחת סיום לכבוד הארוע!!!!! (קינוח על חשבוני!) תרגישי טוב ויאללה חזרה לחיים!!!!
ציפור

lital_helmer

New member
מקסימים שלי...../images/Emo51.gif

היי לכם ותודה על כל הברכות, החיוכים, השמשות והלבבות שמרחפים סביבי. אני שמחה...(ועושה מקלחות בלי הפסקה..
). שלכם,
ליטל

למעלה