שלום אנשים

שלום אנשים ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

אני מרגיש ניפלא אני שותה רק מרקים ספל מרק ואני חנוק

רוייקו

New member
הטבעת עדיין פתוחה אצלך ואתה מרגיש

חנוק ?? הכיצד הדבר ?? מקווה שכך ימשיך אצלך - אלה חדשות מעולות, דע לך !!!

עדי.פ

New member
רויקו, בימים הראשונים עוד יש בצקת

וחוץ מזה גם לי לא עשו שום הצרה ועדין אני מרגיש איך האוכל נשאר בפאוץ. כשאני שותה מים קרים אני מרגיש איך הם עוברים דרך הטבעת זה מאוד אינדוידואלי ולפי דעתי גם תלוי מאוד בהתנהגות אחרי הניתוח. אני אישית לא הכנסתי לפה שום דבר שלא עבר דרך בלנדר יותר מחודש לאחר הניתוח. לדעתי זה הפחית את גמישות הקיבה

gal33

New member
רוייקו, שבועיים בערך אחרי הניתוח

וקרוב לשבוע כל פעם אחרי ניפוח, מרגישים הגבלה יותר משמעותית מזו שקיימת לבסוף. בניתוח, זה אכן קורה בשל הבצקת, ובניפוחים כתוצאה מזמן ההסתגלות של הקיבה, ולעיתים נוצרות גם בצקות זמניות כאלה.

רוייקו

New member
בצקת אחרי קשירת הקיבה עם לאפ-בנד

שכחתי לגמרי שמהעניין הזה, אבל יתכן שהבחור בהחלט הרוויח מלכתחילה מעבר צר.. יתכן גם שהמיקום שבחר בו המנתח כלל גם איזור עם שומן, כך שבינתיים המעבר עדיין צר ועם הזמן ילך ויגדל, ככל שיתדללו איזורי השומן סביב הקיבה המקום בו נכרחה הטבעת. ישנם מספר מיקומים לכריכת הטבעת, כך שכל מקום משאיר מעבר שונה. אפשר מלכתחילה לקבוע מיקום עם מעבר צר שכולל שומן או ריקמה עבה יותר... לא שמעת על זה, עדידוש ?? חות מיזה, שתהיה שבת שלום ...

../images/Emo39.gif תודה על ההדרכה רייקו

רוייקו אני לא בדיוק נחנק רק מי הספל של המרק אני גם שותה מיים |רציתי לשאול האם מותר לשתות אקטימייל? ושיהיה לכולם שבת שלום בברכה איש הכריש

רוייקו

New member
אקטימל ? מותר גם מותר. מוצר מצויין

זה בדיוק כמו יוגורט או כל מוצר חלבי נוזלי אחר... אמרת שאתה מרגיש חנוק מנוזלים ? עדיין מרגיש מלא משתיה ?

למעלה