שלום אנשים ...

שלום אנשים ... ../images/Emo24.gif

אז ככה היום חיברו אותנו לאינטרנט בקומונה ... אני עכשיו בחדרה, מתחמק קצת מלהוריד את הזבל ... אז למי שלא סיפרתי, התחלתנו לגור בקומונה ביום שלישי. יש לנו פה הכל כמעט, מחשב עם אינטרנט מהיום, טלויזיה עם יס שנעשה במהלך השבוע, הביאו גם די וי די, ומערכת קולנוע ביתית. ממש כמו בבית. אז מי שרוצה לבוא לבקר, תרימו טל', או תשלחו מסר. יאללה אני אלך להוריד את הזבל, חוויות נוספות בהמשך. אוהב המון, וכבר מתגעגע לערסים של בית שמש. הערסים של חדרה זה לא אותו דבר. וגם אליכם מתגעגע.

shiroosh999

New member
אביחי! :)

נחמד לשמוע שטוב לכם שם
מה אתם עושים ביומיום? איפה אתם מתנדבים?

שיר, עדיין עושה הליכות עם יוליה ?!

ועוברת ליד הבית שלי, ולא קופצת להגיד שלום .... חוצפנית שכמוך. קיצר, באמת ממש סבבה כן. בשבוע וחצי הראשונים, היה לנו קצת זמן להתאקלם, ובקיצור סתלבט כזה, מנקים כל היום, מסדרים ת'בית, עושים שיחות וכאלה. מחר (יום ג') אנחנו אמורים לקבל שיבוצים הרוב הולכים להתנדב בבתי ספר יסודים בחדרה, לאו דווקא של ברנקו וייס, וחלק יתנדבו בחטיבת ביניים. אני אעדכן אותכם בימים הקרובים מה נסגר איתי.

tamar brandy

New member
כן אביחי..../images/Emo163.gif"בוב"

שיר עושה הליכות עם יוליה בחדרה=\

Dark faith

New member
מה אמרתי לך?

שלא תעזוב אותנו??? אפילו התקנת אינטרנט במיוחד בשבילנו!!!!
יואיואיו נשמע אחלה שנת שירות יש לכם!

חחח, כן פשוט לא הייתי בטוח אם יהיה

אינטרנט בקומונה. בכל מקרה, ת'אמת זה לא מחשב שלי, ולא אינטרנט שלי, זה במקור של חבר גרעין שלי מבאר שבע, אבל בקומונה כמו בקומונה הכל של כולם ... קצת מעצבן לעיתים, אבל סבבה אגוזים. כן באמת יש אחלה קומונה, והח'ברה גם סבבה. כולנו כבר מחכים להתחיל להתנדב עם הילדים ...

כןןןן אההה, הנה נשארתי אחרי הכל

ובזכות הכל ... אמממ אז למי שהתעניין קיבלנו את השיבוצים, אני מתנדב בחטיבת ביניים, תחכמוני בחדרה, שזה ביה"ס דתי ממלכתי, אז אני צריך ללכת צנוע, ועם כיפה. מחר (יום ד') יש לי פגישה עם המנהל שמה, שיחת תיאום ציפיות כזאת, ונראה איפה הוא רוצה שנתנדב, ומה הוא רוצה שנעשה.

תודה רבה, בסוף שיבצו אותנו בתיכון

אני חונך את כיתות י', שזה סבבה, התלבטתי בין יב', לי'. בסוף חבר שלי ביקש להיות ביב', אז נתתי לו .. דורון התחיל מזמן, ב24/7 הם התחילו את לגור בדירה. דורון הוא מדריך שכונה, שזה שונה ממדריך רגיל בקינים. תהי איתו בקשר.

למעלה