שלום אנשים

זיגוטה

New member
שלום אנשים ../images/Emo42.gif

שלום אני קרן לוי ואני מרעננה.... אני מתה על חיות! ! ! ! ! מאז שהייתי קטנה! ! ! ! ! אני גם צמחונית כבר 5 שנים... ןרק רציתי להגיד לכם שזה נורא שימח אותי לראות שיש פה פורום בשביל החיות! ועכשיו- אצלי בבית אינני יכולה להחזיק בכלב או בשחיה אחרת לצערי בשל אלרגיה של אחי הקטן
אבל מה שאני כן עושה זה- כל פעם שאני רואה כלב, חתול,או כל דבר אחר נטושים ברחוב אני לא משירה אותם שם ואומרת לאנשים יו יש שם אם תוכלו לעזור לו זה יהיה נחמד!...אני לוחקת אותם לבית שלי (כן כן אפילו שישלאח שלי אלרגיה) אני לא מקרבת אותם לשטיחים או לאח שלי... אני ישר הולכת לחבר הכי טוב שלי-חח הוטרינר שליד הבית שלי שם הוא תמיד יודע שאני באה כל יום עם חיה חדשה הוטרינר בודק אם לחיה יש מחלה...נותן לה כמה חיסונים הכרחיים (והכל בחינם) ואז אני מגדלת את החיה לכמה ימים... עד שמישהו בא ולוקח אותה!...אף פעם לא קרה שלא באו ולקחו ממני חיה... אני מרגישה מאוד טוב שאני עושה את זה ואחרי שאני יוצאת מהוטרינר אני מרגישה טוב גם...אז רק רציתי לעורר אותכם ולהגיד לכם שאפילו אם ההורים שלכם לא אוהבים חיות לעשות את מה שאני עושה זהלא פשע וואפילו שההורים שלי כל פעם חוטפים חאלסטרה שאני מביאה חיה חדשה הביתה הם כבר מודעים לענינן שזה כמה ימים ושאני דואגת שהחיה תיהיה רחוקה מאח שלי ורחוקה משטיחים ומספות! זה לא יעזור לחיה שאתם תבואו ותגידו לאנשים -היי ראיתי שם כמה כלבים יפים לאללה נטושים כנראה בלי בעלים והם רעבים אם מישהו יוכל ללכת לשם זה יהיה טופ! ומה אתם חושבים שהחיות לא סובלות עד המישהו הזה יגיע?!...מה שלא חם להם?! שהם לא צמאות?! רעבות?! מצטערת טעיתם! למשל אתמול הייתי בכפר של בת דודה שלי מצאתי 5 גורים בני שבועיים בערך של כלבים חמודים שכנראה ננטשו על ידי אמא שלהם או שהבעלים לא רצו עוד "מכה" ע הראש...אז אפילו שאני לא מכירה את איזור הלכתי לוטרינר קרוב ודאגתי שיטפלו בהם כי הם היו חסרי אונים! הלכתי ודפקתי בבתים וכן לקחו אותם! (אחרי שהוכחתי להם על ידיד דפים שהם לא חולים) אז אני מבקשת מכולם כל פעם שתקראו חיה נטושה ברחוב אל תרחמו עליה זה לא בידיוק יעזור לה! ת-פ-ע-ל-ו ! ! ! אז יאללה אני מקווה שהבנתם אותי פה ושאתם מסכימים איתי... -קרן-

Eclipsed 0

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

טוב לשמוע שיש עוד אנשים כאלה. ד"א, לפעמים לוקח קצת זמן עד שעונים. כדאי לחכות בסבלנות

shanty.G

New member
הי קרן

ברוכה הבאה לפורום
תמיד כיף לשמוע מחבר´ה כמוך שדואגים לבע"ח נטושים לבתים חמים ולסיכוי לחיים טובים
הרבה אנשים טובים פה עושים כך מתי שרק אפשר
. את מוזמנת לעיין בקישור הבא, המסביר מעט על מה שקורה פה
, ולעיין במאמרים, בגלריות ובקישורי הפורום.

זיגוטה

New member
תודה רבה לכם!

תודה לכם אנשושים... ואני מאוד נהנהת לעשות את מה שאני עושה! ! ! ! לא סתם מרחמים (גם אבל..) זה כיף לי!

למעלה