שלום אנשים

astro101

New member
שלום אנשים ../images/Emo45.gif

אני מסתובב כבר די הרבה זמן בפורומים של תפוז ורק עכשיו גיליתי את הפורום הנפלא.כל הכבוד! אני מעריץ מאוד נלהב של פינק פלויד,לצערי יצא לי להכיר את המוסיקה רק בגיל 19-20,ואני מרגיש שיש לי חור מאוד גדול בילדות בגלל שלא גדלתי ממש על המוסיקה. אבל זה בסדר,עכשיו אני משלים פערים.
בכל אופן,טוב ללמוד דברים חדשים ומעניינים על הלהקה.. סתם בשביל הרקורד,אלבומים אהובים במיוחד שדווקא לא ראיתי דיבורים עליהם בסקירה המהירה שעשיתי בפורום: 1)The Final Cut אלבום אלוף! 2)Animals!! 3)Obscured by clouds גם מצוין Astro

meandmeandme

New member
ברוך הבא!

זה באמת חבל להכיר את פינק פלויד בגיל כל כך מאוחר אבל זה לא משהו שאי-אפשר לפצות עליו. מהאלבומים שציינת על אנימלס דווקא מדברים יחסית הרבה. זה דיסק אוהב כאן בים קורות הפורום ובכלל בכל עולם הפינק פלויד. פיינל קאט זה דיסק שהיה עליו שירשור אחד או שתיים, אני אישית מאוד אהבתי אותו אבל עכשיו אני לא מסוגל לשמוע אותו, יותר מדי זכרונות. ו"מותסר בעניים"... באמת שלא יצא לנו לדבר עליו בכלל. אם יש לך משהו להגיד עליו אשמח לשמוע
.

astro101

New member
obscured by clouds

טוב מה יש להגיד,זה אחלה אלבום,אחד מהפחות מוערכים שלהם אני מאמין אלבום שיצא בשנת 72.קיטעי המוסיקה ממש מלודיים ומאפיינים את האלבומים היותר קלילים ופחות אפלים שלהם.בעצם אי אפשר להגיד שזה אלבום טיפוסי של פינק פלויד. אני חושב שאפשר לראות פה את גילמור בשיא היכולת שלו על גיטרה. לכל חובבי הגיטרות,חובה לשמוע כמה קטעים משם! בהתחשב בזמן הקצר והמהירות שבה הוא הוקלט,זאת היתה הפתעה שהוא יצא מוצלח כל כך... דרך אגב...מה לגבי הופעות? אני מניח שהחברים הצעירים יחסית שיש פה בפורום לא היו בהופעות... אני הייתי בהופעה של ווטרס בברזיל!!
היה מטורף!! אבל זה לא שווה כמו להיות במופע "החומה" עשיתי מילואים לפני כמה חודשים עם מישהו בן 45 שהיה פעמיים בחומה!!! פעמיים!!! Astro

למעלה