שלום אנשים!!!!

מלאני4

New member
שלום אנשים!!!!

כן כן אני פה לעוד פינת סופ"ש.. אבל רציתי להגיד לכם משו נוסף אני נוסעת מחר לקפריסין יוון וטורקיה!!!! אז אני מצפה שמתי שאני אחזור הפורום ישאר בחיים ברור?!!? אז יאללה השאלון. הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? הדבר הכי גרוע שקרה? השיר שנדבק עליכם? מה שיר הבאסטד שלכם השבוע? תמונת השבוע? בילוי השבוע? הדבר שהכי תזכרו? ציטוט השבוע? משו שאתם מצפים לו בשבוע הבא? מי הבנאדם שאתם הכי רוצים לפגוש שבוע הבא? ועכשיו לחופש הגדול: מה הבילוי שאתם הכי מחכים לו השבוע? איזה בנאדם תרצו לפגוש השבוע? מה עשיתם כדי להוכיח לעצמכם שזה חופש? אתם מתכננים להשיג עבודה לחופש? איזה כיתה תהיו שנה הבאה? איך עברה השנה? מה הכי זכור לכם ממנה? נהנתם בטיול השנתי? האם אני חופרת לכם עכשיו בשכל? אם כן למה?! :p למה אתם מחכים שיקרה? משו לסוף? (כן כן נגמר השאלון אני מצפה להרבה תשובות!!)

מלאני4

New member
כן כן אני עונה לעצמי.

כי אני אוהבת לענות לשאלונים. הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? פגשתי את רונן :) הדבר הכי גרוע שקרה? רבתי עם החבר. השיר שנדבק עליכם? אממ mcr השיר שלהם על מתבגרים מה שיר הבאסטד שלכם השבוע? אמ... year 3000 תמונת השבוע? גרמנים!! גרמנים!! גרמנים ג'ינג'ים שדומים לרון ויזלי אבל השם שלהם הוא סבסטיאן יאן!! :) בילוי השבוע? עם הדס הדבר שהכי תזכרו? אמ.. את המתנה שהדס הביאה לי. ציטוט השבוע? "זה לא שאני רוצה שאני רוצה שאני רוצה אני רוצה!!" (אני גם בעצמי לא הבנתי אותה) משו שאתם מצפים לו בשבוע הבא? הנסיעה עם דיאנה לקפריסין מי הבנאדם שאתם הכי רוצים לפגוש שבוע הבא? מישו חתיך על הסיפון!!! ועכשיו לחופש הגדול: מה הבילוי שאתם הכי מחכים לו השבוע? קפריסין יוון וטורקיה וסתם כל מיני בילויים איזה בנאדם תרצו לפגוש השבוע? לא רשמתי את זה כבר? מה עשיתם כדי להוכיח לעצמכם שזה חופש? סיימתי את הבגרויות. אתם מתכננים להשיג עבודה לחופש? כבר יש לי אחת רצחנית תודה :( איזה כיתה תהיו שנה הבאה? י"ב איך עברה השנה? בלעעע מה הכי זכור לכם ממנה? אממ טיול שנתי וגרמנים שבאו לבקר בבצפר!! נהנתם בטיול השנתי? ככה ככה האם אני חופרת לכם עכשיו בשכל? אם כן למה?! :p אני תמיד חופרת :) למה אתם מחכים שיקרה? שיגמר השאלון? חח סתם לא יודעת משו לסוף? אני לא פה שבוע טרללה לללה

מאיושSP

New member
בווקר טוב=] תהננננני!!

הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? האאמ.. לאדעת=] היה פסדר. הדבר הכי גרוע שקרה? כאב לי הגב בטירוף 5 ימים ולא יכלתי לרקוד בחזרות. השיר שנדבק עליכם? breaking free - high school musical מה שיר הבאסטד שלכם השבוע? fake תמונת השבוע? אני השמאלית עם הורוד. בילוי השבוע? סתם עם חברות:) הדבר שהכי תזכרו? ממ.. הכאב גב המחורבן?! ציטוט השבוע? אין משו שאתם מצפים לו בשבוע הבא? בשני ושלישי ההופעות שליייייייייי =)))) סופסוף! מי הבנאדם שאתם הכי רוצים לפגוש שבוע הבא? ממ.. מאיה חברה שלי מחו"ל באה לביקור ועכשיו לחופש הגדול: מה הבילוי שאתם הכי מחכים לו השבוע? ההופעות איזה בנאדם תרצו לפגוש השבוע? מלא. מה עשיתם כדי להוכיח לעצמכם שזה חופש? ישנתי עד מאוחר ועשיתי כלום. אתם מתכננים להשיג עבודה לחופש? יאאפ:] מלא בייביסיטר ויש לי שבוע לעבוד בקיוסק בבריכה איזה כיתה תהיו שנה הבאה? ט' איך עברה השנה? חרא מה הכי זכור לכם ממנה? יותר מדי. נהנתם בטיול השנתי? לא היה לנו בגלל העיצומים גרר האם אני חופרת לכם עכשיו בשכל? אם כן למה?! :p חחחחחח חמודה=] למה אתם מחכים שיקרה? לא היה את זה כבר?! משו לסוף? כואב לי הראש.

rox love BSM

New member
אהאההאה איזה כיף לך!!!

הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע?אהמ הייתי בתל אביב!! הדבר הכי גרוע שקרה?אהמ השבוע היה די טוב השיר שנדבק עליכם?matt willis-hey kid מה שיר הבאסטד שלכם השבוע?3am תמונת השבוע?
בילוי השבוע? תל אביב[?] הדבר שהכי תזכרו?____ ציטוט השבוע?____ משו שאתם מצפים לו בשבוע הבא?לא הולך להיות די משעמם... מי הבנאדם שאתם הכי רוצים לפגוש שבוע הבא?אפחאד... ועכשיו לחופש הגדול: מה הבילוי שאתם הכי מחכים לו השבוע?____ איזה בנאדם תרצו לפגוש השבוע?את אהמממ חברות שלי[?] מה עשיתם כדי להוכיח לעצמכם שזה חופש?ישנתי עד מאוחר....ממש מאוחר... אתם מתכננים להשיג עבודה לחופש?לא! איזה כיתה תהיו שנה הבאה?י"א איך עברה השנה?גרוע!!!! מה הכי זכור לכם ממנה?אהמ שום דבר אני מעדיפה לשכוח אותה... נהנתם בטיול השנתי?כן זה הדבר היחיד הטוב שקרה בשנה הזאת!!! האם אני חופרת לכם עכשיו בשכל? אם כן למה?! :p קצת אבל לא נורא... למה אתם מחכים שיקרה?נסיעה לאנגליה באוגוסט..... משו לסוף?אהממ לא.....

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifנמנמ. אני.

הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? מממ...סיבובים עם דנה ואור D: הדבר הכי גרוע שקרה? כל הבלבול הזה.;[ השיר שנדבק עליכם? ROTTF של מקפליי כרגע
מה שיר הבאסטד שלכם השבוע? 3AM ברור:] תמונת השבוע?
דניייייייי רק כי חלמתי עליו D: בילוי השבוע? נתניה\רעננה\הרצליה\תלמונד\קדימה\צורן עם דנה ואור D:: הדבר שהכי תזכרו? אה? ציטוט השבוע? יש המון *מעתיקה מפורומקפליי!* *אני שומעת בלד אוף פול קיי ורואים את זה במסנג'ר.* קיה: "האהא בלד אוף שון פול!!!!!" קיה: "בשביל דאגי אני אהיה לסבית" אני: "אבל אז את לא תיהי איתו" קיה: "אני כן. כי דאגי הוא נקבה!!!!" הרכזת שכבה שלנו: "זה ככה החוקים בכל הבתי ספר. ככה זה ברבין תל מונד, רבין כרמיאל, רבין אילת...." עומר: "אה, אנחנו רשת?!?!?!" D:D:D:D::D:: "איש אחד הלך הלך הלך הלך הלך הלך מיקרוגל!!" XDDD "זהירות, קשישים בדרך!" אני: "דנה נכון זה בא לך באינסטינקט לפנות פה שמאלה במקום לעשות את העיקוף בכיכר??!" דנה *לא מקשיבה לי*: "יואווו בנתניה יפנצ'רו לו תגלגלים!!!!" *נוסעים בחניה* אני: "אוהואו!!!!!" (צעקה!!!) דנה: "אהאהא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (צעקה!!!) *ברקס ממש חזק!!!!!!!!!!!!!* אני: "הוא פנה שמאלה כמו שחשבתי!!!!!!" דנה: " יואוווו חשבתי שבאים לפנצ'ר לי תגלגלים כמו שאמרתי!!!!!!!!!!!" XXXXXXXDDDDDDDDDDDDDDD משו שאתם מצפים לו בשבוע הבא? שתיגמר הבגרות בסוציו.
ואז יהיה חופש אמיתי!!! D: מי הבנאדם שאתם הכי רוצים לפגוש שבוע הבא?נמנמ. רותם. אבל זה לא יקרה. אז ערן. אבל גם זה לא יקרה.
ועכשיו לחופש הגדול: מה הבילוי שאתם הכי מחכים לו השבוע? לסיים עם סוציו D: איזה בנאדם תרצו לפגוש השבוע? לא שאלתם כבר? מה עשיתם כדי להוכיח לעצמכם שזה חופש? תאמת, שעוד לא חופש, אבל אני פשוט לא עושה כ ל ו ם זאת ההוכחה D: אתם מתכננים להשיג עבודה לחופש? רוצה. >< איזה כיתה תהיו שנה הבאה? י"ב
יאבבאאאאא איך עברה השנה? אחלה שנה דווקא מה הכי זכור לכם ממנה? כל כך הרבה דברים נהנתם בטיול השנתי? לא היה
האם אני חופרת לכם עכשיו בשכל? אם כן למה?! :p כן די למה אתם מחכים שיקרה? שהוא יחזור. ואז נחזור להיות יחד. משו לסוף? דאמ, אני צריכה ללמוד!!!

Lex 1

New member
יאאא תהני המונהמון! ../images/Emo13.gif ואני גם עונה.. טחחח

הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? אממ הייתי בים הדבר הכי גרוע שקרה?בגרות בספרות וראיון למודיעין השיר שנדבק עליכם? kate Nash - Foundations ו-Mw And Your Mother של מאטי
מה שיר הבאסטד שלכם השבוע? Falling 4U ואממ Can't Break Through תמונת השבוע? ראיתי מעודדות צמודות השבוע וג'סי ברדפורד פשוט כוסון!
בילוי השבוע? הייתי בים הדבר שהכי תזכרו?כלום >< ציטוט השבוע? "תודה רבה לך אדון איציק!" ממה קשור? טחחח מצחיקים משו שאתם מצפים לו בשבוע הבא? בגרות בלשון? חחח שומדבר מעניין אולי מסיבה ומסיבת הפתעה מי הבנאדם שאתם הכי רוצים לפגוש שבוע הבא? אפחד
ועכשיו לחופש הגדול: מה הבילוי שאתם הכי מחכים לו השבוע? להלחין עם חברה שיר שכתבתי ומסיבה איזה בנאדם תרצו לפגוש השבוע? השאלה הזאת לא נשאלה כבר..? אפחד מה עשיתם כדי להוכיח לעצמכם שזה חופש? כלום! ישנתי בעיקר ולא עשיתי הרבה וקניתי עדשות, אבל אני לא מרגישה שזה חופש יש לי בגרויות עד כמעט סוף חודש הבא עבודת ביוטופ ועוד מלא דברים שלא נכללים בקטגוריית הדברים המהנים שעושים בחופש. אתם מתכננים להשיג עבודה לחופש? אני מתכננת להשיג עבודה כבר הרבה זמן וזה עדיין לא קרה, אני מאוד רוצה מקווה שאני יצליח למצוא משהו. איזה כיתה תהיו שנה הבאה? י"ב איך עברה השנה? כמו כל שנה - לא מעניינת. מה הכי זכור לכם ממנה? כלום במיוחד מעצם העובדה שיש לי זכרון גרוע. נהנתם בטיול השנתי? היה נחמד לא יותר מזה האם אני חופרת לכם עכשיו בשכל? אם כן למה?! :p חחח לא אני נהנית למלא שאלונים
זה אחת מהסטיות שלי אפשר לומר
למה אתם מחכים שיקרה? שאני יסיים את כל מה שיש לי לעשות בחופש הזה ולהספיק להינות קצת! משו לסוף? שיש לי מחר בגרות בלשון טחחח

אני../images/Emo9.gif

הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? פגשתי בני דודים שלא ראיתי מלאאאאא זמן
הדבר הכי גרוע שקרה? חוסר שעות שינה
השיר שנדבק עליכם? goodnight nurse - milkshake מה שיר הבאסטד שלכם השבוע? 3am
תמונת השבוע?
בילוי השבוע? נממ צופים חחח אני כל השבוע בשבט בהכנות למחנ"ק הדבר שהכי תזכרו? איזה חתיך בן דוד שלי נהייה? חחחח ציטוט השבוע? אני עם צמיד ניטים ובן דוד שלי עם גופיית ערסים וכובע בז': בן דוד: "אז מה? נהיית פריקית?" אני: "אז מה? נהיית ערס?" משו שאתם מצפים לו בשבוע הבא? מחנ"קקקקקקקקק
מי הבנאדם שאתם הכי רוצים לפגוש שבוע הבא? מלא חברים מהתופים שלא ראיתי מפסחחח!
ועכשיו לחופש הגדול: מה הבילוי שאתם הכי מחכים לו השבוע? מחנ"קקקקקק חחח
איזה בנאדם תרצו לפגוש השבוע? כבר עניתי על זה
מה עשיתם כדי להוכיח לעצמכם שזה חופש? לא הלכתי לבצפר...?
אתם מתכננים להשיג עבודה לחופש? אמרתי שאני אמצא אבל אין לי זמן
איזה כיתה תהיו שנה הבאה? י' (אאעאעעאעאעאעאעאעעאעא
) איך עברה השנה?הכי כיף בעולםםם!
מה הכי זכור לכם ממנה? טיול שנתי לאילת
באלי שובבב נהנתם בטיול השנתי? מאודדדדד האם אני חופרת לכם עכשיו בשכל? אם כן למה?! :p דווקא לא חחח למה אתם מחכים שיקרה? שיגיע כבר המחנה קיץץץץץץ! משו לסוף? everyone is beautiful in there own ways...yea right

a little fairy

New member
עונה

הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? התבטלו לי הקורסי קיץ כי באו שני אנשים חחח הדבר הכי גרוע שקרה? השמנתי :( השיר שנדבק עליכם? מרדר אין דה מוש מה שיר הבאסטד שלכם השבוע? britney תמונת השבוע? אני חורשת על התמונה הזאת!!! בילוי השבוע? לא יודעת.. הדבר שהכי תזכרו? לא יודעת... ציטוט השבוע? לא זוכרת עכשיו...חחח אני אוד מעניינת משו שאתם מצפים לו בשבוע הבא? עוד שבועיים חח אני עוברת דירה מי הבנאדם שאתם הכי רוצים לפגוש שבוע הבא? חברה שלי שלא ראיתי צלא זמן וידיד שלי שנשא לאוסטרליה וסאף אוף דורק חחחחח ועכשיו לחופש הגדול: מה הבילוי שאתם הכי מחכים לו השבוע? אמממ אותו דבר איזה בנאדם תרצו לפגוש השבוע? אותו דבר מה עשיתם כדי להוכיח לעצמכם שזה חופש? זרקתי את כל המחברות וישנתי יום שלם!!!
וזהו בינתיים החופש עוד ארוך אתם מתכננים להשיג עבודה לחופש? כן מחפשת מלא!!! איזה כיתה תהיו שנה הבאה? י' איך עברה השנה? הזוי בטירוף שנה מטורפת מה הכי זכור לכם ממנה? שבקושי למדנו נהנתם בטיול השנתי? לא היה :(((((( האם אני חופרת לכם עכשיו בשכל? אם כן למה?! :p לא כל כך למה אתם מחכים שיקרה? אותו דבר!!!! משו לסוף? את חוזרת אל עצמך קלות...

L D N

New member
../images/Emo15.gif אני עונה.

הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? כלום? הדבר הכי גרוע שקרה? כלום? השיר שנדבק עליכם? Lily Allen - Smile
מה שיר הבאסטד שלכם השבוע? Air Hostess תמונת השבוע?נמנמנמ. נחמד :) בילוי השבוע? לאדעת. הדבר שהכי תזכרו?מהשבוע? להפרד מדנה :( אני לא יראה אותה חודש וחצי! ציטוט השבוע? אין XD משו שאתם מצפים לו בשבוע הבא?מפגש [לא ישרא] ונטע. מי הבנאדם שאתם הכי רוצים לפגוש שבוע הבא?נטע ועכשיו לחופש הגדול: מה הבילוי שאתם הכי מחכים לו השבוע?ללכת לנטע ו שהיא תבוא נחשב בילוי?
איזה בנאדם תרצו לפגוש השבוע?נטע? מה עשיתם כדי להוכיח לעצמכם שזה חופש? התחלתי עם העבודת קיץ
אתם מתכננים להשיג עבודה לחופש? לא. איזה כיתה תהיו שנה הבאה? י' איך עברה השנה? מגניבולי כזה. מה הכי זכור לכם ממנה? מסיבת סיום >< נהנתם בטיול השנתי? לא ממש
האם אני חופרת לכם עכשיו בשכל? אם כן למה?! :p לא, יש אנשים שחופרים יותר. למה אתם מחכים שיקרה? למחנה! וגם להופעה של לילי אלן! כי ביום מן הימים זה יקרה! משו לסוף? אני אוהבת את השיר החדש של ג'יימס ואת לילי אלן!

PerfectSP

New member
[=

הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע?80 שקל שקיבלתי מהעבודה. הדבר הכי גרוע שקרה?איחרתי לבית ספר.ואיכשהוא הגעתי לבית חולים בטרמפים ומשם הייתי אמורה לחת אוטובוס לעיר רק שלא הייתה לי כרטיסיה.ולא כסף.באסה. השיר שנדבק עליכם?Within Temptation-In Perfect Harmony מה שיר הבאסטד שלכם השבוע?Air Hostes תמונת השבוע?אין לי כוח.אבל טכנית תמונה של אוו... בילוי השבוע?אה...נדה... הדבר שהכי תזכרו?מהשבוע?בית ספר. ציטוט השבוע?אין לי אפעם:) משו שאתם מצפים לו בשבוע הבא?שיהיה נחמד. מי הבנאדם שאתם הכי רוצים לפגוש שבוע הבא?****[= ועכשיו לחופש הגדול: מה הבילוי שאתם הכי מחכים לו השבוע?שבוע הבא כבר?שומדבר.אין כלום|: איזה בנאדם תרצו לפגוש השבוע?מי שכתבתי מה עשיתם כדי להוכיח לעצמכם שזה חופש?ישנתי בתשע בבוקר עד אחת עשרה בבוקר. אתם מתכננים להשיג עבודה לחופש?השגת.מבאסת.לאללה.מתישה.בעע. איזה כיתה תהיו שנה הבאה?ט... איך עברה השנה?לא משו מה הכי זכור לכם ממנה?מוזיקה. נהנתם בטיול השנתי?לא היה!תודה לאל. האם אני חופרת לכם עכשיו בשכל? אם כן למה?! :p לא...[= למה אתם מחכים שיקרה?שיצאו כבר תאריכיםלמפגשים[= משו לסוף?משו....:)

למעלה