שלום אנשים

hadarsy

New member
שלום אנשים

אני חדשה פה..! בכל מקרה אני ממש אוהבת את מוניקה סקס, וממש רציתי ללכת להופעה ביום ראשון בכפר המוזיקה אבל אני לא יכולה להגיע להופעה בסוף, וזה ממש מדכא כי אין להם כמעט הופעות.. אם מישהו יודע מתי יש להם הופעה באיזור המרכז אני אשמח לדעת. הדר

hadarsy

New member
וואו איזה חוסר יחס

בכל מקרה אם מישהו ידע משהו מתישהו אני אשמח לדעת על זה...

ברוכה הבאה../images/Emo163.gif

ואני לא יודעת

hadarsy

New member
היי סרח

אפשר לחשבו שאתה ממש רוצה לראות אותם... ואני מצטטת: "מאז שאין להם בסיסט הם לא משהו וכבר היינו בהופעה בקרית אונו" אתם חבורת שמנים...! חוצמזה מה קורה איתך, שנים לא דיברנו.....!

באמת אני לא רוצה כ"כ^^

ז'תאמרת, אני מאוד רוצה.. אבל שיהיו רביעייה! בשלישייה זה כמו שמנגנים במחנות שירין שלהם בתוספת תופים
והלכ מצוין איתי בואי לפסטיבל עיר הבירה!!

hadarsy

New member
האמת שרציתי ללכת

אבל ממש לא היה לי כוח לזוז.. אח שלי אמר לי שהיה הופעות מש טובות אתמול כל הופעה איזה עשה וחצי או משהו כזה

mmmbam

New member
לכל החדשים- ברוכים הבאים!

אני לא יודעת כרגע על הופעות, ובדרך כלל אנחנו גם לא יודעים עד שבוע או פחות לפני. כשיש הופעות, ב-90% מהמקרים מפרסמים אותן פה או שאחד הגולשים מודיע על זה, ואז כולנו יודעים. בקיצור, כדי לדעת על הופעות שווה להיכנס לפה מדי פעם ולראות מה חדש.

animal bar

New member
ברוכה! D:../images/Emo65.gif../images/Emo211.gif

קרן מרקוביץ'. 14. שוהם. בקשר להופעות, אם היה לי מושג הייתי אומרת. אבל, אין לי מושג. P:

hadarsy

New member
הוו שלום לכולכם...

אני חייבת לציין שהיה כאן רושם ראשוני רע אבל שיניתם אותו לגמריי... אז מי המנהלים פה והאם פיטר הצבוע באדום הוא באמת פיטר?

למעלה