שלום אנשים

שלום אנשים

שלום אנשים, אתם לא מכירים אותי,אז אערוך לכם היכרות קצרה: בזמן שירותי הצבאי,(התנדבתי לצבא בגלל סכרת),פגשתי בבסיס חייל מתנדב,שהתנדב בגלל בעיות שמיעה. לא עבר הרבה זמן,והפכנו לחברים טובים מאוד. אני עד היום שומרים על קשר,בעיקר דרך אי-מייל,כי בטלפון קצת קשה לו לדבר... דרכו התחלתי להבין את אורך חייהם של כבדי השמיעה,ואפילו התחלתי ללמוד את שפת הסימנים.(יכול להיות שיש "גימגום" בשפת הסימנים? אני חושב שאני "מגמגם" או משהו כזה,כי אף פעם לא מבינים אותי...
). בימים האחרונים,ימי הפגנות החירשים וליקויי שמיעה,אני מזדהה עם השובתים,ואפילו נסעתי עם חברי מהצבא לאחד ממוקדי ההפגנות. זהו.זו הייתה היכרות קצרה. מקווה לתרום מהידע המועט שלי לפורום הזה. בהצלחה לכם סקיפיו אפריקאנוס

saka

New member
הי ~!

ברוך הבא ! רציתי לשאול אותך איפה היתנדבת, והאם אפשר את כתובת האימייל של חברך הלקוי שמיעה ? הבקשות הללו הן, עקב כך שאני מחפש מידע לגבי התנדבות לקוי שמיעה בצבא .

המרחפת

New member
ברוך הבא ../images/Emo124.gif

קבל
(מצטערת, רק עכשיו ראיתי...) אנחנו שמחים לשמוע על התנסויות גם מן "הצד השני" (summer spirit- יש כזה דבר "לא הצד שלנו"? אנו במלחמה נגד מישהו?). באיזה תפקיד שירתת? חקלנו מתעניינים עכשיו בתפקידים למתנדבים, ומבררים על תפקידים, בסיסים, תנאים. זה ידע שבהחלט תוכל לתרום ממנו.

מצטער על האיחור בתגובה.. ../images/Emo4.gif

היי כולם, אני שירתתי בלשכת הגיוס בב"ש,במדור שמטפל בפניות קהל,ואילו חברי כבד השמיעה שירת כמפעיל מחשב. אני אצור איתו קשר,ואבקש ממנו רשות לפרסם את כתובת האי-מייל שלו. בינתיים,תהנו ותבלו. סקיפיו אפריקאנוס

Catty

New member
ולסולם של 1-10

לא תצליח להכנס אפילו...
חיים מופלאים.

עדיין לא מצחיק.... :-|

תגידי Catty, אין לך משהו אחר לעשות חוץ מלנסות לעקוץ אותי? לא יעזור לך,פשוט אין לך את זה....
לא נורא,קצת תרגול וזה יגיע. בהצלחה לך ושבוע טוב לכולנו סקיפיו אפריקאנוס

Catty

New member
תראו מי שמדבר...../images/Emo8.gif

בהצלך לך גם וחיים נחמדים באפריקה...

Catty

New member
טוב חלאס

לא רציתי לרדת עליך או לעקוץ אותך, אלא רק לצחוק עמך טיפה... אז לפני שנדרדר מוטב שנקבל אחד ת´שני על מגרעותיו ועליינותיו
.

זהו? נרגעת? יופי!

אחל´ה שתפסת את עצמך בידיים. בקשר להומור,אני כבר עברתי מזמן את הבדיחות של מי שמאחר,אז הוא בהריון,(ולא משנה שמדובר בזכר)... אלו בדיחות של כיתה ז´....
אני,אם את רוצה לדעת,סתם לידע כללי,הייתי בכיתה ז´ בשנת 1991....

Catty

New member
חחח ../images/Emo13.gif

אני אומנם לא בכיתה ז´ אלא בט´, אבל מה אכפת לי, אלה הם סוג הבדיחות שלי... תצטרך להתרגל אליהם
כלומר לא לנסות כל פעם לעקוץ חזרה ולהעליב כשזו בעצם רק בדיחה... אגב, ת´בדיחה הזו של האיחור לאחרונה שמעתי ממישהו בגיל 31... אז...

למעלה