שלום אנשים

שלום אנשים

מזמן לא היתי בפורום הזה ואני רואה שיש פה אמון התרחשות... בכל אופן עכשיו חזרתי ומקווה לחזור להיות פעיל רק בתנאי שתקבלו אותי...(קצת העלת ביטחון עצמי לא תזיק). רציתי לדעת מה קורה עם דנה?מה קורה עם סינגלים?וכמובן מה קורה עם תואר של זמרת השנה? אם מישהו יוכל לסכם לי את זה אני מאוד ישמח פשוט בשביל להתעדכן אני צריך לקרוא חצי מהפורום ואני מתעצל... אנשים אני מאוד אודה על המידע... תודה וחג שמח...

nerod 72

New member
אז ככה הנה בקצרה...

ברור שאתה מוזמן להשאר פה...איזו שאלה... לגבי טקס פרסי עמ"י אשר יתרחש ב26.12 דנה מומעדת אכן לזמרת השנה , שיר השנה ובחירת הצופים... אפשר להצביע פה כל הצבעה מקרבת את דנה לתואר... כנראה דנה תופיע גם בטקס עוד אין פרטים על מי, מה מו אבל יהיו עדכונים... באשר לאלבום וסינגלים- "יום הולדת" הוא הסינגל האחרון מתוך האלבום ויצא לפני כמה שבועות.. מצליח נחמד לא היסטרי אבל יותר ממה שהרבה ציפו שבוע הבא יכנס למצעד של רשת ג'... והוא במצע ההשמעות בתחנה מקום 7 ... אתה יכול לראות את ההודעה שלי למטה שמפרטת על המצעדים...

מאוד תודה לך!

הצלת אותי מלהרוס את הריאה שלי בקריאת מידע רב. הצלחת למלא את החורים בהשכלה שלי/tapuzforum/images/emo13.gif

ברוך הבא הביתה חזרה ../images/Emo13.gif

שמחים שחזרת אלינו חבר טוב

ואל תיברח שוב הפורום הולך לעשות בקרב הרבה רעש

אים תלך ההפסד כולו שלך,,חובה מעקב צמוד ואיך אפשר בלי להיתחדש,כל יום מיתרחש לו ארוע סביב דנה אינטרנשיונל.וביכלל הפורום כאן הוא בין אחד הפורומים הכי מגובשים,אני חברה בפורומים אחרים ופשוט זה לא קורה שם. אני מעדיפה לישתוק.

למעלה