שלום אנשים!

TotahoniM21

New member
שלום אנשים!

יש לי שאלה לכל מי שעשה את הטיול לדרום אמריקה כבר... אני וחבר מתכננים לטוס לאיזה חודשיים(אני רוצה יותר אבל הוא לא),הקטע הוא שזה אמור להיות בחודשים יוני-יולי או יולי-אוגוסט כי זה טיול לפני הלימודים.שאלתי היא כזאת,האם זה בהכרח אומר שאנחנו צריכים לעשות את אקוודור,פרו,בוליביה? כי הבנתי שזה המסלול האפשרי היחיד,אולי לשלב גם את קולומביה. אני פשוט מתבאס מזה שאנשים אומרים לי שבצ'ילה וארגנטינה זאת לא העונה,השאלה היא מה זה אומר? אנחנו לא מתכננים לעשות טראקים כבדים של כמה ימים,אולי טיול רגלי של יום פה ועוד יום שם,להשכיר איזה רכב אולי או אופנוע ולראות נופים ושאר הזמן סתם להסתובב ולבלות. זה עד כדי כך גרוע בתקופת הקיץ העסק הזה של ארגנטינה-צ'ילה שאפילו לטייל בקטנה לא מומלץ שם בגלל תנאי מזג האוויר? תודה רבה לכל העונים.

natyh

New member
אחלה חודשיים לסקי

אין עונה טובה מזו לפארקים של בארילוצה סירו טורנדור סירו טורה , לאתרי הסקי של צילה : valle nevado la parva fareiiones ועוד לאתרי הסקי של צ'יאן זו לא העונה לטרקים אך כמובן שהמדינות לא נסגרות בחורף מש כפי שבפברואר אף אחד לא יגיד לך לא אם תרצה לנסוע לצרפת .... המדינה אינה סגורה ראה פורום סקי ...

TotahoniM21

New member
תודה רבה :) הקטע הוא שאנחנו פחות להוטים

על סקי,אלא יותר רוצים סתם לטייל כזה,לצאת למקומות,לא להיות יותר מדיי זמן בשטח כפי שציינתי אלא פשוט להנות מהמדינה,בשאלה היא האם בארגנטינה וצ'ילה באמת כ"כ נורא בתקופה הזאת,כלומר יש סופות שלגים וגם כמעט כל הקיץ(יוני-אוגוסט) או שסתם פשוט ממש קר?

natyh

New member
התשובות שקיבלת

מאנשים הן נכונות , צילה ארגנטינה בחודשים הללו כמו צרפת בינואר . קימות הרבה פחות אפשרויות מאשר בעונה : כלומר קוי האוטובוס אינם פועלים למקומות מסוימים פרקים מסוימים סגורים דרכים מסוימות חסומות. לא שאי אפשר לטייל אלא במקום אחר תיהנה יותר .

yaelgro

New member
גם צפון ארגנטינה מומלץ מאוד

בסלטה זו העונה היבשה וניתן לטייל ללא חשש. באיגוואסו לא כל כך חם כבר(באופן יחסי לינואר-מרץ), ואפילו קריר לפעמים. גם בבואנוס איירס יש מה לעשות. אמנם קר, אבל בדרך כלל לא בצורה קיצונית כל כך. ניתן לטייל בעיר ללא חשש.

SOLO TREKKER

New member
מה דעתך על האפשרות הבאה:

טייל חודשיים עם החבר שלך בפרו או בוליביה (או בשתיהן אם אתם מטיילים "מהר"), וכשהוא יחזור ללימודים לקראת אוקטובר - תמשיך לצ'ילה וארגנטינה. אמנם אוקטובר-נובמבר זה לא שיא העונה, אבל מזג האוויר כבר טוב, ניתן בהחלט לטרק, וכבונוס נוסף - כמות התיירים קטנה יותר.

TotahoniM21

New member
כן,חשבתי על זה האמת...

כמה כסף לדעתך צריך לתקופה של חודשיים בתקופה הזאת של יוני-יולי במדינות פרו ובוליביה? (כולל כרטיס טיסה)

למעלה